Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Kasım 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hareketli kişiliğinizin aradığı kişi çok yakın çevrenizde olabilir. Bugünlerde bu konuda isteksiz görünüyorsunuz. Yere bakarak güzellikler içinde dolanıyorsunuz.

İş hayatınızın aksamalarını, yığılmalarını, yorgunluğunu bir kenara bırakmanız gerekiyor. Hiç olmazsa bu sefer hafta sonu çalışmanızı erteleyebilirsiniz. Haftanın başında bir görüşmeniz var.

Para sıkıntısı içine düşmekten çok çekiniyorsunuz. Bu nedenle harcamalarınıza azami ölçüde dikkat ediyorsunuz. Hızla yaklaşan büyük ödemenizde sorun çıkmayacak gibi görünüyor.

Küskün tavırlarınız kimi sorunlara teslim olmanıza yol açıyor. Böyle durumlarda savunmasız olabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında bir arkadaşınızın yaşadığı uzaklara yolculuğunuz olabilir. Şartlarını oluşturabilmeniz gerekiyor. İçinizde buruk bir kızgınlık var. Araya bazen bir vicdan sızısı da karıştığı yarı küskün bir diyalog içinde görünüyorsunuz. Bunu ortadan kaldırmanız, çoktandır yolunu unuttuğunuz bir dostunuzun kapısını çalmanıza bağlı. Önümüzdeki günlerde tartışmalı bir kalabalığınız olabilir.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, günün ilk etkili enerjisi Saat 02:40 Ay-Güneş olumlu görünümü sizin açınızdan rahatlatıcıdır. Evet, belki birçok şeyi kafanızın içinde kurcalıyor olabilirsiniz. Ancak bu durumu dert etmeyiniz. Çünkü bazen kurcalamak, yanlışa meydan vermemek için uygundur. Saat 08:22 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yanımız öylesine hazır ki, her durumu, her meseleyi, her insanı, hatta hayatı, yaşanılanları belli kriterlere dayandırmaya. Öyle ki, mesafeler koyuyoruz dünya ile aramıza. Öyle kolay ele geçirmek, iki çift güzel sözle size ulaşmak zor gibi. Olması gerekenler, neden olmadı diyerek kendimizi yormalar, sonra da kategorize ettiğimiz her şeyden yorulmalar. Oysaki bu karşıtlığın diğer ucundaki Neptün bizi, yanlış anlaşılmaları bir yana koyarak, kurallar dışına çıkmaya çağırıyor. Saat 17:15 Ay-Pluto görünümü, sizden gizlenenleri ortaya çıkartıcıdır. Ne olacaksa bir an önce yapılmalı ve isteklerime kavuşmalıyım diye düşünebilirsiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Bugün alışkanlıklarının dışına çıkacaksın. Aşk hayatında seni heyecanlandıracak gelişmeler gündeme gelebilir. Bir süredir sorun yaşadığın kişilerle yüzleşmeler yaşayacaksın. Sosyal hayatında sekteye uğrayan bazı konularda gizli planda kalan görüşmeler olduğunu öğrenebilirsin. Güvendiğin bir arkadaşının, seni bu gruptan dışlamak için yaptıklarına hayretle karşılık vereceksin. İnsanların yüzüne ayrı, arkadan ayrı konuşmaları sinirlerini bozabilir ancak kaybedecek hiçbir şeyin olmadığına kanaat getirerek bu insanları tek kalemde silmek isteyebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişiyle çeşitli etkinlik planları yapmak ve birbirinize zaman ayırmak ilişkinize iyi gelecek.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün harcamalarınıza dikkat etmeli, finansal durumunuzu kontrol edebilme gücünü kendinizde bulabilmelisiniz. Unutmayın; plan yapmak, organize etmek ve buna sahip çıkmak sizin işiniz

3 Kasım 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha gayretli ama aynı zamanda daha kırılgan da olabilirsiniz. Evinizi, sevdiklerinize yönelik daha girişken olabilirsiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatile çıkmak gündeminizde yoksa dahi böyle bir fırsat yakalayabilirsiniz. bol bol dinleneceksiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay size cesaret ve özgüven kazandırıyor. Ilişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz. Rekabetçi ve iddialı özelliklerinizi ortaya koyabilir, ilişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz.

3 Kasım 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu doğanın iyileştirici güçlerinden istifade etmek, sonbahar renklerinin yatıştırcılığına teslim olmakta fayda var. Kapalı alanlar sizi sıkacaktır. Aşırı sorumluluk nedeniyle bunalmamak için işleri delege edin, olabilirse erteleyin.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın burcunuzdaki yolculuğu, her şeyin mükemmel olması için çok fazla çaba harcayacağınıza işaret eder. Unutmayın ki mükemmellik görecelidir. Elinizden gelenin en iyisini yapmanız yeterli olacaktır. Partnerinizden ekstra ilgi bekler, birbirinize hangi konularda yararlı olacağınızı saptarsınız. Hayat paylaştıkça güzeldir. Bu sizin yaşam felsefeniz haline gelebilir. Pragmatik tarafınızın ağır bastığı bir gün.

3 Kasım 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

3 Kasım 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 30' 20" R
Ay
Balık
09° 43' 42"
Merkür
Koç
18° 26' 50"
Venüs
Boğa
04° 54' 36"
Mars
Koç
02° 10' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 57"
Satürn
Balık
16° 50' 59"
Uranüs
Boğa
22° 31' 45"
Neptün
Balık
29° 00' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 12"
Lilith
Başak
23° 41' 23"
True Node
Koç
15° 22' 16"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>