Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hassas bir dönem yaşadığının siz de farkındasınız, bugün özenli davranışlar yararlı olacak. Onun kalbini kırmak istemiyorsunuz, ama bazen tartmadan söylediğiniz sözler onu kırıyor.

Kendi düşüncelerinizi aktarma, başkalarının düşüncelerini de öğrenme fırsatlarınız olabilir. İşteki hareketlenmeye ayak uydurmanız sizin yararınıza olacak. Bugün bu konuyla ilgili bir görüşme ya da bir toplantı söz konusu.

Beklediğiniz bir para son anda elinize geçecek. Bir yakınızdan para konusunda eleştiriler alabilirsiniz. Günübirlik bütçe yapmak bazen sizi çok zorluyor.

Bugünlerde genel dinamizminizi arttırmanız gerekecek. Çevrenizdekiler sizden her konuda daha fazla enerji ve ataklık bekliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüze atılım yapmanız için fırsatlar çıkabilir, değerlendirip değerlendirememek sizin elinizde olacak. Uzun düşünmeye zamanınız yok, çevrenizdekilerin bu konudaki değerlendirmeleri sizi olumsuz etkileyebilir. Bu gelişmelerin sonu aydınlık gözüküyor. Bir yanınız atakken, bir tarafınızla da çekingen özellikler gösterebiliyorsunuz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 08:23 itibariyle Ay-Aslan burcunda ilerleyecek. Herkesten gizlediğiniz planların güç elde edilmesi adına hareket günü olabilir. Burada dikkat etmeniz gereken konu ne fazla geçmişe takılı kalarak aynı noktada kalmak ne de göz ardı ederek aynı hataları yenilemektir. Her şey kendi kararınca yapılmalı ve hareket edilmelidir. Girişimde bulunurken belki de gizli hareket etmek zorunda kalabilirsiniz. Birilerinin desteği olmadan sadece kendinize olan güveninizle bazı şeyleri elde etmeniz gerekebilir. Bunu yaparken en çok güvendiğiniz kişiler bile sizi yanılgıya düşürebilirler. Kendinizle baş başa olduğunuzu hissettiğinizde, çekimserlik gösterirseniz, adım atmanız zorlaşabilir. Ne olursa olsun bugünlerde en güçlü dostunuz yine kendinizsiniz. Bu gerçeğe alışmanız yararlı olabilir. Saat 18:38 Venüs-Neptün olumlu görünümü, ilişkiniz ve parasal konularda ideallerinize uygun gelişmeleri arzu ettiğinizi gösteriyor. Sağlamlık ve güvence arıyorsunuz. Ayrıca romantizm, çocuklarla ilgili gelişmeler, beraberliğiniz hakkında güzel sonuçlarla karşılaşma, artık pürüzlerin bir an önce düzelmesini umut ediyorsunuz. Günün en mutlu kişisi olmanız, huzuru yüreğinizde duymanız dileğimle,

3 Ocak 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü bugün kişisel olarakve eğitsel konularda kendinizi geliştirebileceğiniz fırsatlara işaret etmekte. Mesleki konularda başarı ve kazanç sizleri karşılamakta. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın deneyimleyeceği olaylar karşısında sessiz kalması sinirlerinizi bozabilir ve öfkenizi sevdiğiniz insandan çıkarmaya kalkabilirsiniz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır ertelediğiniz finansal konularla ilgili beklemediğiniz sorunlarla yüzleşebilirsiniz. Yakın çevrenizden gizlediğiniz bazı gerçekler gün yüzüne çıkabilir. Kendinizi dedikodulardan uzak tutmanız gereken bir gün.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelişen olaylara daha ılımlı yaklaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fikirlerinizi ifade etmekten çekinmeyeceksiniz. İkili ilişkilerde keyifli gelişmeler söz konusu. Bazı olayları kabullenmeniz işleri kolaylaştırabilir. Sakin olmanızda fayda var. Sanatsal konularla ilgilenmeniz biraz kafanızı boşaltmanıza iyi gelebilir.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok çeşitli ve birbirinden farklı düşünceler içine girebilir, harekete geçme konusunda kararsız kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkiler düşündüğünüzden farklı olabilir. Fakat, bunların üzerinde durmayacak ve yüksek bir moralle olayları bir kez daha gözden geçireceksiniz.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Keyif aldığınız, sevdiğiniz ve ilgi duyduğunuz konulara kendinizi kaptırabileceğiniz bir gün olabilir. Aşkınıza ve sevdiklerinize karşı koşulsuz bir tutum içinde olabilirsiniz. Akışta kalmaya çalışacaksınız.

3 Ocak 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Kişisel kararlarınızı onlarla paylaşırken biraz dikkatli olmalısınız. İş alanlarınızdaki güzel gelişmeler, duygularınızı abartmanıza neden olabilir.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim bugün karşınızdaki insana bir kere daha aşık olmanıza neden olur. Buhayatından tanıdığınız bir kişi de olabilir. Çalışma disiplini, kararlı tavırları, dürüst ve açık sözlülüğüyle bir kez daha dikkatinizi çekmeyi başaracaktır. Aranızda uzun süreye dayalı sağlam bir ilişkinin temellerini atarsınız.

3 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

3 Ocak 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 38' 34" R
Ay
Aslan
18° 57' 21" R
Merkür
Koç
29° 06' 07"
Venüs
Boğa
19° 05' 08"
Mars
Koç
10° 59' 44"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 34"
Satürn
Balık
17° 44' 43"
Uranüs
Boğa
23° 11' 47"
Neptün
Balık
29° 18' 45"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
21° 27' 16"
Lilith
Başak
24° 58' 00"
True Node
Koç
14° 52' 35"
Son Güncelleme : 15/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>