Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni gelişen iletişim sorunu tek taraflı değil gibi. Birtakım düzelteler için, kendi payınıza düşenleri görmeli ve önerilerinize sürekli kapalı oluşunu daha gerekçi nedenlere bağlamalısınız.

Yarım bırakılmış, ertelemiş çözümsüzlükler sizin tarzınız değil. Son zamanlardaki durgunluk, sizin dışınızda hemen herkesin konumunu etkiliyor. Siz ise vazgeçilmezliğinizi sürdürüyorsunuz.

Zengin gönlünüz, bütçeniz için temel bir tehlike. Zarar gördüğünüz, kaçınmanız gereken birtakım ilişkiler söz konusu. Bugün yine, para harcamakla harcamamak arasında kararsızlıklarınız olacak.

Dostluk ilişkilerinde bazı insanlarla ilgili yaptığınız tahlillerden çok emin görünüyorsunuz. İnsanlara kendini anlatabilme fırsatı tanımalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize gösterdiğiniz ilgiyi saklamanıza gerek yok. Herkes tarafından yeterince tanınıyorsunuz. Yarı güvenle baktığınız ilişki ve konularda hem güven hem haz bulabilirsiniz. Yakınlarınızın işlerinizdeki aşırı yoğunluğunuz konusundaki eleştirilerini yabana atıyorsunuz. Çünkü son günlerde yaşamınıza giren ve çok zamanınızı alan sosyal faaliyet size enerji depoluyor.

4 Şubat 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Yay burcunda ilerleyen Ay, saat 12:03 olana dek önemli işlerimizi halletmede etkilidir. İnsanları, durumumuzu, prensiplerimiz doğrultusunda ele almamızı sağlar. Aslında Ay-Yay burcunda rahatlık içerse de, Başaklar titiz oldukları için, her durumu yakından takip ederler. Saat 02:58 Ay-Uranüs olumlu görünümü, şu sıralarda yaşadığımız ailevi ve finansal anlamdaki sıkışmalara çözüm bulabilmek ve artık rahatlamak istediğimizi gösteriyor. Saat 06:10 Ay-Chiron görünümü, sizi biraz hassas kılabilir. Değerinizin bir türlü bilinmediğini ve bu yüzden bir hayli zaman kaybettiğinizi düşünürsünüz. Saat 12:03-5 Şubat saat 02:44 arasında etkili Ay-boşluk süresince,  ilişkilerde sinirli ve huysuz tepkilerde bulunmaya çalışmak yanlış olduğu gibi, görüşleriniz konusunda baskıcı bir tutum izlemek de aynı şekilde sakıncalıdır. Çünkü herkes kendi fikirlerinin doğru olduğunu düşünür ve bu düşünce çerçevesinde hareket etmeye kalkışırsa,  sonunda anlaşmazlıklar çıkması doğaldır. Herhangi bir konuda tartışmak, yapılacak en yanlış davranış biçimidir. Çünkü bir faydası yoktur. Boşluk etkisinin bitimine dek, evinizi ilgilendiren meselelerde veya duygusal hayatınızla ilgili her konuda odaklanma sorunları yaşamanız mümkündür. Bu da gösteriyor ki,  kolayca dağılabilir, asıl problemi halletmek yerine, yeni sorunlar yaşanmasına neden olabilir. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Yüzünü gülümseten güzellikler yaşamanız dileğimle,

4 Şubat 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruh ve beden sağlığı olarak Jüpiter gezegeninin katkıları ile oldukça güçlenirsiniz ve bu güç tüm yaşamınıza pozitif olarak döner. El attığınız konu ne ise olumlu sonuçlanır. Plüton gezegeni ise aşk konularında ise aşırılıklar ve takıntılara sebep olabilir. Alışık olmadığınız kıskançlık duygusuna kapılabilirsiniz.

4 Şubat 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi heyecanlandıran veya merakınızı uyandıran şeylere kanalize olmalısınız. Size yeni şeyler öğretmeyen veya size katkısı olmayacak kişiler yerine, faydalı ve bilgili kişilerle yakınlaşmak isteyebilirsiniz. Sizden gereğinden fazla talebi olan kişilerden uzak durmanızda fayda var. Duygusal anlamda hassas durumlar oluşabilir. Tartışmalardan uzak durun. Yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde anlaşmazlıklara değil, romantizme yer açma zamanı. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Önemsediğimiz işlere veya girişimlere ağırlık verebileceğimiz, yeni adımlar atmak ya da olayları toparlamak isteyeceğimiz yapıcı ve olanaklara açık günlerdeyiz. Aynı zamanda, yaratıcılığımız çok yüksek, farklı şeyler denemek, farklı tarzlar ortaya koymak, alışılmadık şeyler yapmak ve rutinin dışına çıkmak istiyoruz. Sürprizlere açık günlerdeyiz. Ancak, özellikle bugün zaman zaman abartılara ve aşırıya kaçmaya da meyilli olabiliriz. Dikkatli olmamızda fayda var. Ay'ın boşlukta olduğu öğle sonrası saatlerde verim almak daha zor olabilir. Belirsizlikler ön plana çıkabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

4 Şubat 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızdaki mevzularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için kararlar alabilirsiniz. Gün içinde babanızı ihmal etmeyin. Uğraştığınız işlerde daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkiler ön plana çıkabilir. Sevdikleriniz için abartılı organizasyonlar yapabilirsiniz.

4 Şubat 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı duygular ve değişik istekler içine girebilir, kolay öfkelenebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı olmanız gerekiyor bu aralar.

4 Şubat 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ilişkilerinizdeki kayıpları düşünmek yerine, kendinize olan güveninizi yüksek tutmalı ve ruhunuzun asıl ihtiyaçlarına odaklanmayı tercih etmelisiniz. İş hayatınızda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ruhsal olarak güçlü olacak, rüyalar, yaşamın içindeki anlamlı işaretler yoluyla evrenden destek alabileceksiniz. Ani maddi kayıplara karşı finansal durumunuzu dengeli tutmalısınız.

4 Şubat 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizle geçirdiğiniz vakitleri anlamlı kılmanız mümkün. Kendinizi birçok konuda şanslı hissedeceksiniz. Ortak parasal harcamalarınızda esnek yapınızla sevdiklerinizi sevindirebilirsiniz.

4 Şubat 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın akrabalarınızın, özellikle hanım arkadaşlarınızın davranışlarından alınabilir, gereksiz tepkiler ortaya koyabilirsiniz. Parasal konulara yönelik sıkıntılarınız olsa bile bunları fazla büyütmeyeceksiniz.

4 Şubat 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birliktelikten memnuniyet duyduğunuz kişilerle oldukça hoş sosyal ortamlarda boy gösterebilirsiniz. Bu ortamlara, sadece sevdiğiniz kişi ile de katılabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile bazı şeyleri konuşmak istiyorsanız, sosyal ortamlara girmek yerine kendisiyle yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

4 Şubat 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 03' 52" R
Ay
Balık
18° 03' 23"
Merkür
Koç
18° 48' 11"
Venüs
Boğa
05° 37' 12"
Mars
Koç
02° 36' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 03"
Satürn
Balık
16° 53' 54"
Uranüs
Boğa
22° 33' 44"
Neptün
Balık
29° 01' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 07"
Lilith
Başak
23° 45' 13"
True Node
Koç
15° 23' 07"
Son Güncelleme : 04/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>