Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni gelişen iletişim sorunu tek taraflı değil gibi. Birtakım düzelteler için, kendi payınıza düşenleri görmeli ve önerilerinize sürekli kapalı oluşunu daha gerekçi nedenlere bağlamalısınız.

Yarım bırakılmış, ertelemiş çözümsüzlükler sizin tarzınız değil. Son zamanlardaki durgunluk, sizin dışınızda hemen herkesin konumunu etkiliyor. Siz ise vazgeçilmezliğinizi sürdürüyorsunuz.

Zengin gönlünüz, bütçeniz için temel bir tehlike. Zarar gördüğünüz, kaçınmanız gereken birtakım ilişkiler söz konusu. Bugün yine, para harcamakla harcamamak arasında kararsızlıklarınız olacak.

Dostluk ilişkilerinde bazı insanlarla ilgili yaptığınız tahlillerden çok emin görünüyorsunuz. İnsanlara kendini anlatabilme fırsatı tanımalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize gösterdiğiniz ilgiyi saklamanıza gerek yok. Herkes tarafından yeterince tanınıyorsunuz. Yarı güvenle baktığınız ilişki ve konularda hem güven hem haz bulabilirsiniz. Yakınlarınızın işlerinizdeki aşırı yoğunluğunuz konusundaki eleştirilerini yabana atıyorsunuz. Çünkü son günlerde yaşamınıza giren ve çok zamanınızı alan sosyal faaliyet size enerji depoluyor.

4 Şubat 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:47 itibariyle Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Sevdiklerimizi mutlu etmek hoşumuza gider. Alışverişe çıkabiliriz. Aile veya arkadaş çevremizle bir araya gelebiliriz. Saat 02:46 Güneş-Kuzey düğüm karşıtlığı, gerçek anlamda kendimizi huzurlu, sağlıklı, verimli hissedeceğimiz işlere, uğraşılara yönelmemizin önemini vurguluyor. İnsan günlük hayatında kendisiyle barışık olursa, her türlü zorluğun üstesinden gelir. Hem kendine hem başkalarına faydalı olur. Tam tersi bir durumda ise, psikolojik ve bedensel olarak zorlanır. Bu karşıtlık bize, kendini ifade edebileceğin, yeteneklerine uygun seçimlerde bulunmalısın diyor. Bedenine iyi bakmalısın. Hoşgörülü olmalı, inattan, kibirli davranmaktan uzak durmalısın diyerek uyarıyor. Saat 09:07 Venüs-Jüpiter görünümü, sorunlara neden olabilir. Çevremizle aramızda bir duvar oluşturabilir. İnsanlar bizim çekilmez, fazla eleştirel, her şeyde mutlaka bir sıkıntı bulan kişi olduğumuzu düşünürler. Biz de başkalarının fazla rahat, sorun yaratan, gevşek davranan insanlar olduklarını fark ederiz. Kariyer hayatımızda olsun veya çalışmıyorsak günlük yaşantımızda üstümüze yüklenen sorumluluktan yoruluruz. Herkes işini bilse, konuşmasına, hal ve davranışlarına dikkat etse sorun çıkmazdı diye içimizden geçiririz. Başkalarına karşı mesafe koyarız. Duruma ve şartlara göre tavır gösteririz. Aslında verdiğimiz kararlar, izlediğimiz yol bize göre doğrudur. Ancak birileri illaki bizi çileden çıkartmaya çalışır. Böyle bir görünüm, fazla inceleyici olmanın, her şeyin üzerinde durmanın doğru olmayacağını bize söylüyor. Kendinizi lütfen bu kadar yormayın, üzmeyin. Sağlığınız önemli ve siz önemlisiniz. Bunu unutmayın. Saat 09:50 Ay-Satürn görünümü, parasal açıdan kısıtlı şartlar altında oluşumuz bugün bizi biraz zorlayabilir. Bütçemize göre hareket etmemiz gerekiyor. Saat 10:11 Ay-Mars görünümü, hem kendinizi hem başkaları memnun etme çabasıdır. Bu ailemiz, çocuğumuz, büyüklerimiz, sevdiğimiz kişiyle alakalı olabilir. Evimizle ilgili harcamalarda bulunuruz. Bunlar aslında gözümüze hoş gelen şeylerdir, memnun olmamızı sağlar. Saat 11:29 Ay-Merkür görünümünde maddi konularda özellikleanlamında bir yenilik düşünüyorsak aceleyle kararlar vermeyelim. Mutlu Pazarlar dileğimle,

4 Şubat 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündelik yaşamınızda, çaışma ve uğraş alanınızda kendinizi rahat hissetmeye, konforu yaşamaya ihtiyacınız olabilir. Hayatın zevkli olabilecek yanlarının da tadını çıkarmayı ihmal etmemelisiniz.

4 Şubat 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda yanıldığınız bazı noktalar olabilir. Bilmediğiniz konularda yapacağınız söylemler size geri dönebilir ve pişmanlık hissetmenize neden olabilir. Hayatınızla ilgili kafa karışıklığı yaşayabilir, kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz. Önce durumun gerçekliğini araştırıp, bunun altında yatan ana sebep üzerine odaklanırsanız bunu anlamanız daha kolay olacaktır. Bu noktada fazla şüpheci olmadan sakin bir kafayla düşünürseniz cevapları da o kadar kısa ve net alırsınız.

4 Şubat 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ve ailenize yönelik konular, değişiklikler daha çok olabilir. Öğle saatlerinde güzel ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

4 Şubat 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün işinizle ilgili konularda kendinize güvenerek hareket etmenin getireceği avantajlara işaret etmekte. sahip. Değerlerinize daha fazla sahip çıkacağınız kendinize her zamankinden daha fazla değer vermeye başlayacağınız özel bir gündesiniz. Özel yaşamınızda da olumlu etkiler söz konusu zincirlerinizi kırın ve sadece siz olun başkalaşmadan olduğunuz gibi yalın. Mutluluğunuzun anahtarı budur.

4 Şubat 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Şubat 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapılması gerekenler ve rutin işleriniz önem kazanmaya başlıyor. Bugün hepsini halletme ihtiyacı duyacaksınız. Keyfiniz yerinde olacak.

4 Şubat 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki gergin görünüm, zihninizi bir bilgisayar gibi kullanmanıza neden olur. Fikirlerinizi beğenmeyen yakın çevrenizle gergin bir gün geçirebilirsiniz. Bu nedenle sakinliği elden bırakmayın. Herkesin doğruları farklı olabilir. Aykırılıklar kişiliğimizi geliştirir.

4 Şubat 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birliktelikten memnuniyet duyduğunuz kişilerle oldukça hoş sosyal ortamlarda boy gösterebilirsiniz. Bu ortamlara, sadece sevdiğiniz kişi ile de katılabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile bazı şeyleri konuşmak istiyorsanız, sosyal ortamlara girmek yerine kendisiyle yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

4 Şubat 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 46' 28" R
Ay
Başak
03° 02' 33"
Merkür
Boğa
00° 33' 07"
Venüs
Boğa
20° 31' 46"
Mars
Koç
11° 53' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 41' 11"
Satürn
Balık
17° 49' 38"
Uranüs
Boğa
23° 15' 52"
Neptün
Balık
29° 20' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
21° 30' 52"
Lilith
Başak
25° 05' 49"
True Node
Koç
14° 52' 41"
Son Güncelleme : 16/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>