Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki olayların gelişimi sizin için can sıkıcı olabilir ve duygusal bir karmaşa içine girebilirsiniz. Duygusal bazı gerilimler olabilir ve yanlış anlaşılabilirsiniz.

İş yaşamınızda araştırmacı yönünüz ile çok seviliyorsunuz. Ancak birden fazla işle ilgilenmeniz ve konsantrasyon sorunu yaşamanı kafanızın dağılmasına neden olabilir. Bugün yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Bugün çeşitli anlaşmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz ve size büyük paralar getirebilecek bazı çalışmalar içine girebilirsiniz. İleriye dönük bazı projelere el atabilirsiniz.

Bugün evinize gelecek misafirlere karşı takınacağınız tavır size kıymetli dostlar kazandıracak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar duygularınız hareketli ve değişken. Fakat ilişkilerinizin bundan olumlu etkilenmesi yönünde çabalar içine gireceksiniz. Topluluklar içinde ikilemde kaldığınız konular, bugünlerde öz eleştirel yaklaşımlarınızla belirginleşebilir. Buna açık ve niyetli olduğunuzun hissedilmesi, birtakım insanların daha anlaşılır tavırlar içine girmesini sağlayacak.

5 Mart 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:25 Merkür-Chiron görünümüyle yeni haftaya adım atıyoruz. İlişkinizle ilgili konularda sıkıntılarınızın şifa bulması mümkündür. Bir uyanışın simgesi olan bu kavuşum, sizi bir başka insanla bütünleştirdiği gibi, sizden farklı olan yönlerini görebilmeniz anlamında destekleyicidir. Siz bu beraberlikte neyi amaçlıyorsunuz, yüreğinizdeki sevginin kökleşmesi için gerekli olan nedir ve aranızdaki paylaşımın özünde neler yatmaktadır şimdi bunları kolayca keşfedebilirsiniz. Genel olarak ilişkilerde yapılan en büyük yanlışlık, birbirimizi olduğumuz gibi kabul etmemek ve değiştirmeye kalkışmaktır. İletişimsel olarak sizi birbirinizden koparan ve aranıza duvarlar ören bu karmaşaya bir son versek kim bilir ne kadar mutlu oluruz. İşte bugünkü kavuşum onunla bütünleşebilmeniz adına size yardımcı olduğu gibi, anın tadını çıkarabilmenin ne kadar önemli olduğunu anlamanızı sağlar. Saat 02:00 Venüs-Chiron kavuşumunda, nasıl bir ilişkimiz var? Nasıl bir seçim yaptık? Mutlu muyuz yoksa mutlu olduğumuzu mu sanıyoruz. Yalnız mıyız? Ne arıyoruz, nasıl kişilere yöneliyoruz? Bizi ilişkilerde yoran, kaygılandıran, zorlayan etkenlerin altında yatan sebepler ne? Problemlerin üstünü sürekli kapatıyor muyuz? Yoksa her an endişe ile, mutsuz olacağım diye güzel bir ilişkiyi berbat mı ediyoruz? İşte bütün bunları gözden geçireceğiz ve durum tespitinde bulunacağız. Saat 03:00 Ay-Mars görünümü, ev içi aktivitelerinin ve yoğunluğunun işaretçisidir. Yolculuklar, iletişim ve haberleşmeler artabilir ancak beraberinde dağılmalar görülebilir. İnandığınız konularda fanatik bir şekilde kendinizi savunmanız mümkündür. Saat 09:19-16:23 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süreçte, hayatınızda neyin değerli olduğunu düşünebilirsiniz. Eş veya ortak ilişkileri yoluyla maddi gelir elde eden birisiyseniz bunun sizi kısıtlayıp kısıtlamadığı üzerinde düşünebilirsiniz. Maddi konular üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak yeni bir karar almak bu saatlerde yanlıştır. Saat 16:23 Ay-Akrep burcu etkinliğinde, ideallerinizi gerçekleştirme arzunuzun yoğunlaştığı bu saatlerde geçmişi gözden geçirmeyi ihmal etmezsiniz. Risk altına girmekten hoşlanmazsınız. Sağlam olana yönelirsiniz. Eğer bir şeyden gerçekten eminseniz, onun peşine düşmekten çekinmezsiniz.

5 Mart 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini titiz bir çalışmaya kaptırmışken, rahat davrananlara karşı net davranacağın bir gün.

5 Mart 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimlerinizin aktifleşeceği kendinizi rahat hissedeceğiniz yerlerde olacağınız güzel bir gün geneli. Arkadaş toplantılarına katılabilir veya farklı organizasyonlar içerisinde bulunabilirsiniz. İlişkisi olan başaklar için güçlü iletişimin başlayacağı ve beraber ortak uzlaşmacı bir yol sergileneceği güzel günler kapınızda. Eş ya da partnerinizin sıkıntılı olduğu zamanları çok iyi tespit etmeli ve bu zamanlarda üzerine fazlaca gitmemelisiniz.

5 Mart 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Para konularında ani ve beklenmedik hareketler yaşayabilirsiniz. Bu tutumunuz sizi destekleyen kişilerce doğru bulunmayabilir. Bugün finansal birikimleriniz ile ilgili yeni kararlar almak için doğru bir gün değil. Akşam saatlerinde yakın çevrenizi özellikle kardeşlerinizi sahiplenmeniz gereken, hareketli bir zaman dilimi içinde olabilirsiniz.

5 Mart 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşamınızı büyük bir ölçüde değiştirecek çok önemli bir teklif alabilirsiniz. Bu teklif size yaşça büyük bir insandan gelebilir. Özel yaşamınız da ise evli Başak'larhayatınızda yaşadığınız sorunların ilişkinize yansımasıyla geçirdiğiniz zorlu günlerden sonra anlayış ve saygıyla ilişkinizi güçlendirerek var olan problemleri aşacak zamanlarda olacaksınız. Bu süreçte birlikte olduğunuz insana zaman ayırmalı ve sevginizi göstermekte çekimser kalmamalısınız. Unutmayın ki hata hiçbir zaman tek taraflı değildir. İlişkinizin neden bu kadar yıprandığını bir de sevdiğiniz insanın penceresinden değerlendirirseniz kendi hatalarınızın da farkına vararak yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

5 Mart 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde özellikle ortak maddi paylaşımlar açısından biraz daha dikkatli olmalısınız, aniden çıkabilecek karmaşık durumlar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise iletişim, ziyaret ve görüşmeler ağırlık kazanıyor.

5 Mart 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda, alışveriş alanlarınızda dengeli ve ekonomik davranmaya çalışmalısınız. Çevrenizin işlerinizde sizi desteklediğini görecek ve bu sayede biraz rahatlayacaksınız.

5 Mart 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkilerinizi temsil eden 7. evinizdeki Merkür Venüs kavuşumu, size yeni kararlar aldırır. Gerekgerekse özel hayatınızda karşınızdaki insanın isteklerini, arzularını ve taleplerini daha net gözlemleyebilirsiniz. Akışta kalıp kendinizi zorlamadan hayatın tadını çıkartın. Sevdiğiniz insanın duyarlı yaklaşımları sayesinde ilişkinizde olumlu ilerleme elde edebilirsiniz. Sabırlı olmakta fayda var.

5 Mart 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bünyeniz bugün ilaçlara karşı büyük hassasiyet gösterecektir. Çevrenizin tavsiyesiyle hiçbir ilacı kullanmamalı, en zararsız gibi gözüken hapı bile doktora danışmadan almamalısınız. Yan etkilere de dikkat edin. Aksi takdirde canınızı sıkabilecek gelişmeler söz konu olabilir.

5 Mart 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 59' 54" R
Ay
Terazi
12° 40' 05"
Merkür
Boğa
05° 00' 18"
Venüs
Boğa
24° 38' 47"
Mars
Koç
14° 26' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 33"
Satürn
Balık
18° 03' 02"
Uranüs
Boğa
23° 27' 30"
Neptün
Balık
29° 25' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 40' 57"
Lilith
Başak
25° 28' 04"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>