Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bazı gerginlikler yaşıyorsunuz ve sevgilinizin bazı hareketlerinden hoşnut değilsiniz. Sevgilinizle inatlaşmamalı ve mantıklı hareket etmelisiniz.

Zihinsel olarak bugün kendinizi çok yorgun hissedeceksiniz ve bu durum işlerinize olumsuz yansıyacak. Amirinizden bu yüzden azar işitebilirsiniz.

Parasal konularda yeni kararlar almak için uygun bir günde değilsiniz. Mantık hataları yapabilirsiniz ve para keybedebilirsiniz.

Genel olarak gerilimler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenize karşı oldukça hassas olacaksınız ve duygusal tepkiler vereceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mahcup etmemek biçiminde size mutluluk yaşatan birini sevindirmek isteyeceksiniz. Sevecen birisiniz. Ama bazı konularda önyargılarınız var. Bu konular söz konusu olduğunda farklılaşabiliyorsunuz. Yalnız başınıza yaşadığınız bir problemi birisiyle paylaşma ihtiyacınıza gireceksiniz. Probleminizin yaygınlaşmaması için,.bu konuda doğru seçimler yapmanız gerekiyor.

5 Nisan 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Koç burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Ay hareketini sürdürürken 11:50'de Koç burcundaki Güneş ile kavuşarak bir yeniay oluşturuyor. Yeniay, ekonomik durumunuzla ilgili yeni bir başlangıç yapmanızı sağlayabilir. Borçlarınızı, ödemelerinizi kapatmak için yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz. Eşinizden de maddi destek görebilirsiniz. Miras konusu varsa beklediğinizden daha güzel bir sonuç elde edebilirsiniz. Ameliyat durumu olanlar varsa sağlığınız daha iyiye gidecektir. Yeniayın ayrıntılı yazısına erişmek için tıklayınız.

5 Nisan 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadele etmekten geri kalmıyorsun!Bugün saat 10:50'de ateş burcunda Yeniay başlayacak. Kariyer hayatındaki beklentilerinin gerçekleşmeye başladığını içten içe hissetmen, seni daha da mücadeleci ve kendinden emin bir hale sokacak. Bir süredir haksızlığa uğradığını düşündüğün konular gündemine gelebilir ve seni kırdığı için ulaşmaya çalışan kişiye karşı nasıl bir tavır sergileyeceğini kestiremeyebilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Başak burcuysan, seni yeniden bir araya getirmek isteyenlere tepkin sert olabilir. Evlilik hazırlığı yapan bir Başak burcuysan, her detayda söz almaya çalışan kişiler stresini artırabilir. Akşam saatlerinde ani akraba ziyareti evini şenlendirecek.

5 Nisan 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız kalarak iç sesinizi dinlediğinizde üzüntülerinizle baş başa kalsanız da sosyal çevreniz yardımıyla hareketli bir gün geçirmek ve yeni başlangıçlara adım atmak isteyebilirsiniz.

5 Nisan 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizhayatınızdan ve günlük rutinlerinizden geçiyor. Bugünlerde ne ekerseniz onu biçeceksiniz. Enerjiniz düşük, moraliniz bozuk olabilir. Anlıyorum. Yine de yaşam emek istiyor. Yarınlar için bıkmadan çalışmak gerekiyor. Hele de maddi anlamda çok şanslı olabileceğiniz şu günlerde. Biraz da kalp kırdınız biliyorsunuz. Toparlamanız gerekiyor. Özür dilemek çok zor olmasa gerek.

5 Nisan 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Verimli olabilmek için bazen detaylara takılmadan hızlı aksiyon almak gerekir. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın ve evrene güvenin.

5 Nisan 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Başak; vergi, sigorta, miras, kredi, nafaka ve borçlarla ilgili yoğun bir hareketlilik yaşanabilir, finansal konularda başlangıçlar yapabilirsin. Ortak kaynakları tek başına yönetmek istemen gerilime yol açabilir. Yaşanan krizleri çözmek için senin önderliğine ihtiyaç duyulabilir.

5 Nisan 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Detayda mükemmeli arayan Başaklar ailevi konularda ertelenmiş işlerle uğraşabilirisiniz. Başkalarının ihtiyaçlarına yönelik harcamalar, yardım çabaları içinde olabilirsiniz. Başlangıçta yük gibi gelse de sonuç düşündüğünzüden olumlu olacaktır.

5 Nisan 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songünü ortak paylaşımlar alanında meydana gelen Yeni Ay,projelerinizi harekete geçirecek. Yoğunluktan başınızı kaşımaya vakit bulamazsınız. Yeni anlaşmalara imza atabilir, hesapsız harcamalar yapabilirsiniz. Vergi ödemelerine dikkat etmelisiniz.

5 Nisan 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

5 Nisan 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 43' 29" R
Ay
Aslan
07° 18' 32" R
Merkür
Koç
27° 58' 14"
Venüs
Boğa
17° 54' 54"
Mars
Koç
10° 16' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 06"
Satürn
Balık
17° 40' 39"
Uranüs
Boğa
23° 08' 27"
Neptün
Balık
29° 17' 20"
Plüton
Kova
02° 04' 28"
Chiron
Koç
21° 24' 19"
Lilith
Başak
24° 51' 40"
True Node
Koç
14° 53' 59"
Son Güncelleme : 14/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>