Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte almış olduğunuz kararlara nedense direnme gösteriyorsunuz. İlişkinizi bu tavrınızla bir dengeye oturtamayacaksınız gibi görünüyor. Partnerinizi kişisel kararlar alıp uygulamaya zorlamamalısınız.

Sabırlı olabilirseniz, ondan çok şeyler öğrenebilirsiniz. Dediğim dedik davranışların birçok yetkilide görülebildiğini bilmeniz gerekiyor. Akşam saatlerinde sürpriz bir görüşmeniz olabilir.

Birtakım komplekslere kapılmanız yersiz. Elinize geçen paranın sizde yarattığı eziklik hiç de anlamlı görünmüyor. Para sevinçleri yaşayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz, umutlanabilirsiniz.

Arkadaşınızın sizinle görüşme isteğini kabul etmeniz halinde, onu kolayca anlayabileceğinizi göreceksiniz. Bir tavrıyla sizi adeta yıktığı olaydan duyduğu pişmanlığı hissetmeniz, sizi yumuşatacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi dinleme günleriniz yeniden geri geliyor gibi. Uzak bir tanıdığınızın sağlık sorunları, bugünlerde yine evhamlarınızı harekete geçirebilir. Yakın bir arkadaşınızın aşk beraberliğini nezaketsiz bir tavırla bitirmesi, sizi şu günler içinde o arkadaşınızla bir hesaplaşmaya itecek. Onun aşk aşkı ifadesiyle ilişkisi arasındaki çelişki sizi hayrete düşürebilecek.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Ay- İkizler burcu etkinliği altında günümüz başlıyor. Empati gücünüz, duyarlılığınız ve yumuşak kalbinizle herkesi kucaklayabileceğiniz gündesiniz. Hiç kimsenin kimseyi kırmasını, üzmesini istemeyen yüreğiniz bugün barış, sevgi ve aşkla çarpabilir. Bugün, ilişkinizle ilgili bir konuda, ne zamandır kafanıza takılan bir sorunun cevabını alabilme ihtimaliniz yüksek. Ancak ben derim ki, gerçek mi yoksa yalan mı diye bir araştırınız. Saat 03:53 Ay-Mars olumlu görünümü, birilerinin yanlış sözler sarf etmesi veya sizin kriterlerinize uymayan tarzda hareket etmesi sizi gerginleştirir. Susup ses etmemeye çalışırsınız ama sakin olmak pek kolay değildir. Saat 07:58 Ay-Neptün görünümü, bazı kişilerle aranızdaki sürtüşme sizi tedirgin edebilir. Sabırlı olmakta zorlanırsınız. Gerektiğinde de dolaylı yoldan lafı yapıştırırsınız. Yeni haftanın şans, mutluluk, sağlık getirmesi dileğimle,

6 Kasım 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatınızla ve kariyerinizle ilgili konular haftanın ilk gününe damga vurabilir. Hedefleriniz, planlarınız doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Duygularınızı göstermekten ve açıkça ifade etmekten kaçınmayabilirsiniz. 

6 Kasım 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde yüzleşmek istemeyeceğiniz bazı sorunlar yeniden gündeme gelebilir.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konuları hareketlendirmek isteyebilirsiniz. Gündeminizde olan konularla ilgili başkalarıyla görüşebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili konular sizi duygusal olarak zorlayabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızda artış olabilir. Parasal konularda tecrübeli kişilerden destek alabilirsiniz. Gün içinde işlerinize hız kazandırmanız gerekebilir.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal gerilimler içine girebilir ve olabileceklerin üzerinde büyük beklentiler içinde bulunabilirsiniz. Fakat, olumlu ve anlayışlı davranmayı yine de başaracaksınız. Sabırsızlık ve dalgınlık sonucu sakarlık olabilir.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici psikolojik rahatsızlıklar yaşayabilir, ne olduğunu anlamadığınız sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Ancak bunların kaynağı fiziksel bir rahatsızlık olmaktan daha çok, üzerini örttüğünüz üzüntülerden kaynaklanmakta. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, bu atmosfer yerini ilişkilerde olumlu haberleşmelere, iletişim gücünüzün yükselmesine, özel hayatınızda daha rahat iletişim kurmanıza vegörüşmeleri konusunda pozitif bir enerjiye bırakıyor.

6 Kasım 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalabalık ortamlarda partnerinizle sorunlara açık olabilirsiniz. Bir yandan ailenizle olmak diğer yandan kendinizi dışarıya atmak arasında kalabilirsiniz.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcuna yerleşen Merkür, ev ortamınıza bol iletişim taşıyacak. Gereğinden fazla seyahat edebilirsiniz. Yorucu günler de olsa kendinizi neşeli hissedersiniz. Fikir alışverişinde bulunduğunuz insanlar zihnen sizi besleyecektir. Moralinizi yüksek tutmanız gerekir. Her şeye sinirlenmeyin.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

6 Kasım 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 44" R
Ay
Terazi
00° 43' 11"
Merkür
Boğa
03° 37' 01"
Venüs
Boğa
23° 24' 29"
Mars
Koç
13° 40' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 19"
Satürn
Balık
17° 59' 06"
Uranüs
Boğa
23° 24' 01"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 57"
Lilith
Başak
25° 21' 22"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>