Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biri sizi hoş ve sevimli buluyor. Bunların yanına güvenilirliği koyabilmek için hakkınızda neredeyse tez hazırlıyor. Sonra da atağa geçecek gibi. Çok zorlanıyor ama. Karşı cins arkadaşlarınız güvence istiyorlar, siz de bu yok. Bu yüzden karşınızdakinin ilgisi sizin ruhunuz bile duymadan, başlamadan bitebilir. Bugün bir karıştırın bakalım.

Uyuşukluk ve tez canlılığı birlikte barındıran karakterinizin en fazla kafa karıştırdığı alan burası. Alt kademenin bir sorunu yok, ama üst kademe ne tür bir çalışan olduğunuzu anlamak istiyor. Üstün yetenekleriniz olmasa sizinle ilgili yazı tura atacaklar neredeyse. İş güç sahibi insanlar sizinle ilgili tartışıp birbirlerine küsmeye mecbur değil, bilesiniz.

Bu günlerdeki kabusunuz, karşınıza dizilen dört ödeme. Somut çözümler aramak yerine, boş boş düşünüyorsunuz. Henüz bir çözüm bulabilmiş değilsiniz. Her zamanki gibi yine yakınlarınıza güveniyorsunuz galiba. Zaman kaybetmeden kıpırdamanızda yarar var.

İnsanlar üzerindeki kredinizi yemeyin. Midenize oturabilir. Bu kredide pek emeğiniz yok. Kredi neredeyse tümüyle doğal güzelliklerinizin. Bu yüzden mi bu kadar gözü kara besleniyorsunuz onunla ?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İsabetli öngörülerinizle belirlediğiniz fırsatları değerlendirme çabalarına gireceksiniz. Abartılmış bir sağlık sorunu bugünlerde sizi gereksiz koşuşturmalara sokabilir. Yakın çevrenizdeki dostluk ilişkileri, özgün önerilerle daha yapıcı değişimler gösterecek. Girişken özelliğinizi ortaya koymanız halinde, değişik insanlarla, yeni yaşam düşünceleri içine girebilirsiniz.

6 Mayıs 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 09:20 Ay-Mars kavuşumu, Pazar günümüzün ilk etkili görünümüdür. İnsan bastığı yeri bilir ve ilişkisinin artı ve eksilerinin farkındadır. Bu enerji, tercihlerinizi doğru ve yerinde yaparak, hedefinize odaklanmanızda yardımcıdır. Saat 16:47-17:48 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Egonuz baskın hale gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiden destek bekleyebilir, sosyal hayatta ve işinizde yardımcı olmasını isteyebilirsiniz. Eğer bu tavrınızı belli bir sınırda tutarsanız tabii ki bir sorun çıkmaz. Tam tersi durumda ise, çatışmalar meydana gelebilir. Saat 16:56 Güneş-Neptün görünümü, partnerinizin ilişkisini sahiplenmesini ve ona göre hareket etmesini beklersiniz. İdeallerinizi gölgeleyecek hiçbir kişi ve duruma tahammülünüz yoktur. Bir sorununuz varsa dahi bunun bir şekilde yoluna gireceğini hissedebilirsiniz. Kimileri için yeni bir aşkın simgesi olan bu enerji,veya özel anlamda zorlananlar için manevi bir güçlenme anlamındadır. Sanatsal konular, parayla alakalı girişimler veya ortaya koymak istenen işlerde yardımcınızdır. Hayatı değerli görmenizi, inancınızı ne olursa olsun ayakta tutmanızı sağlayıcıdır. Saat 17:48 itibariyle Ay-Kova burcunda ilerlediğinde, ifade gücünüzü yükseltici ve özgür bir biçimde hareket etmenizi sağlayıcıdır. Her ne kadar belli bir grubun içinde yer alsanız da, bugün kimsenin sizi yönlendirmesine izin vermeniz mümkün değildir. Çünkü böyle gittiği takdirde, hedeflerinizi gerçekleştirmeniz neredeyse imkansızdır. Yaşam stilinizden düşüncelerinize kadar çevrenizdeki kişilerden çok daha zeki ve farklı olduğunuzun bilincindesiniz. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

6 Mayıs 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuları basite indirgemek hayata olumlu bakmanı sağlayacak. Gerçekler kendiliğinden ortaya çıkacak.

6 Mayıs 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda partnerinize veya eşinize duyduğunuz sevginin dozajı sınırları aşabilir ve bu karşınızdaki kişiye baskı ve kıskançlık duyguları şeklinde geri dönebilir. Sevdiğiniz kişiyle açık iletişime geçmeniz kafanızda yaşadığınız bazı duygusal problemleri halletme yolunda güzel bir adım olacaktır. Şüphe duygusu ile sevginize zarar vermeyin.

6 Mayıs 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha iddialı hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Yine de sakin kalmalısınız. Dışadönük uğraşlar içinde uygun koşullar var.

6 Mayıs 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arınmayla ve pozitif hislere girmeyle ilgili verdiğiniz kararlar çok doğru. Finansal anlamda da kendinizi düzene sokmalısınız. Yenilenme size çok iyi gelecek.

6 Mayıs 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjik ve kararlı bir tavır sergileyebilir, başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Sevdiğinize karşı anlayışlı ve sabırlı davranacak, ilişkinizi sıcak hale getirmeyi başaracaksınız. Sorunları büyütmediğiniz bir dönem.

6 Mayıs 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızdaki ilişkileriniz, kişisel isteklerinizin önüne geçebilir. Bir seyahat, eğitim veyakonusunda çok kolay harekete geçeceksiniz.

6 Mayıs 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin kaprisli ve baskıcı tavırları sabrınızın taşmasına neden olabilir. Çocuğunuza karşı sert bir tutum içine girebilirsiniz. Kalp kırmaktansa yalnız kalarak stresinizi dengelemeye çalışın.

6 Mayıs 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde aşırı hassaslığınız yüzünüzden okunuyor. Yoğun duygularınızla başınız dertte. Neden herşeyi biraz oluruna bırakmıyorsunuz? Yaşadığınız anlardan keyif alın. Etrafınızda zevk alacağınız çokşey var. Ama siz görmüyorsunuz.

6 Mayıs 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 52' 03" R
Ay
Yengeç
12° 52' 07" R
Merkür
Koç
25° 48' 29"
Venüs
Boğa
15° 32' 51"
Mars
Koç
08° 47' 58"
Jüpiter
Boğa
26° 43' 52"
Satürn
Balık
17° 32' 13"
Uranüs
Boğa
23° 01' 46"
Neptün
Balık
29° 14' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
21° 18' 17"
Lilith
Başak
24° 38' 52"
True Node
Koç
15° 01' 04"
Son Güncelleme : 12/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>