Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün takıldığınız romantik aşkın peşini bırakacak, mantığınızı hislerinizin önüne geçireceksiniz. Birlikte olacağınız kişinin sosyal statüsünün size ve ailenize uygunluk göstermesi gerektiğine karar verecek, seçiminizi ona göre yapmak isteyeceksiniz.

İş yerinizde artan sorunlar sizi yoruyor. Sorunlarla baş etmek için çevrenizde sizin kadar yetenekli kimselerin bulunmaması ile de zihinsel ve fiziksel bir yorgunluk içerisindesiniz.

Para konusunda fevri davranmayın. Gereken kaynaklar elinize geçecek. Sadece tasarruflu olmanız gerekiyor. Mali düzeninizi korumanız şart oldu. Bunun için ayın ilk haftası sıkı bir plan yapacaksınız.

Ağız ve diş sağlığı konusunda sorun yaşayabilirsiniz. Bu açıdan, yapmanız gereken kimi harcamalar olabilir. Bu tür sağlık sorunlarınızı asla ihmal etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızda değişiklik yapmak için girişimlerde bulunabileceğiniz bir gün. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız her istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz. İletişim konusunda yoğunluk yaşayabilir fakat bundan rahatsız olabilirsiniz. Beklediğiniz haberlerin gecikmesi veya ziyaretlerinizin ertelenmesi mümkün. Alacağınız kararlarda dışsal koşullar ağır basarken büyük kararsızlık çekebilirsiniz. Yerine getirilmeyen sözler ya da gecikmeler de yıpratıcı olabilir.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 7 Ağustos saat 21:22 tarihinde Kova burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulması, önümüzdeki 21 Ağustos tarihinde oluşacak Güneş tutulması öncesi, çalışma hayatımız, sağlığımız, işlerimizi derleyip toparlamamız anlamında önem taşıyor. İşe uyum sağlama dönemi diyebiliriz. Sağlıksız bir ortamda çalışmak sizi yorabilir veya stres yaratabilir. İşsizlik gibi bir durum da zorlayabilir. Günlük hayatın koşulları, mecburiyetler, beden ve ruh sağlığınız üzerinde negatif bir tesir yaratabilir. Sağlığınızı önemseyiniz. Beslenmenize dikkat ediniz. Kulaktan dolma bilgilerle diyet yapmayınız. Ekip çalışması, grup içinde hizmet etmek, kurs veya staj görmek, insanlara yardımcı olmak, danışmanlık vermek tarzında işler gündeme gelebilir. Bir proje üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Onu bitirmek için zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Bazen de insan çalışmak dahi istemez. Geri çekilebilir. Zararlı alışkanlıklara dikkat ediniz. Bu dönemde acil olmadıkça ameliyat önerilmez. Zararlı alışkanlıklarınızı yenmeye çalışınız. Kontrollerinizi yaptırınız. Mars-Aslan burcunda ve Tutulma derecesiyle karşıtlık oluşturuyor. Hedef belirlemek için iyi bir zaman gibi görünse de, şartlar nedeniyle başlamak, bitirmek kolay olmayabilir. İşleri halletmek zaman alabilir. Gerginlik, sağlıksız ego ile duruma bakmak veya aşırı gururlu tepkilerde bulunmadan önce düşününüz. Bir gizliveya meseleyi halletmek için araştırma yapabilirsiniz. Bir sağlık sorununuz varsa mutlaka doktora gösteriniz. Tutulmanın farkındalık yönünde bizlere ışık olması dileğimle,

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda girişimlerin destek görmene neden oluyor. Arkadaşların yardımlarını geri çevirme derim.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli saklı olayların açığa çıkması an meselesi. Şüphelendiğiniz ve ispatlayamadığınız bazı konular kendini bugün ele verebilir.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızda artış nedeniyle kararlar alabilirsiniz. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. Gün içinde iyi organize olmanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle iletişim içinde olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte eğitimler alabilirsiniz. İşlerinizin teknik kısımlarını toparlamanız gerekebilir.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz yükseliyor. Kendinizi daha güçlü hissetmeye başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızın desteğini alabilir, sevdiğiniz kişilerle işbirliği yapabilirsiniz. Parasal konulara yönelik girişimlerinizde başarılı olacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanacak. Ani değişiklikler yüzünden olaylardan fazla etkilenebilirsiniz.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzellik ve bakım ürünleri alabileceğiniz, kariyerinizle ilgili güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz bugün, finansal anlamda artıya geçebilir, yeteneklerinizi, çalışma ve işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilir, aile büyükleri, kurumlar ve patronlardan destek görebilir, ilişkilerinizde kendinize olan yüksek güveninizle etkili iletişim kurabilirsiniz.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutulmayla beraber işle ilgili konularda zorlanabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda hızlı gelişmelere açık olacaksınız. Günlük, rutin işlerinizde birtakım aksamalar, birtakım iniş-çıkışlar oluşabilir.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pazar günü içinizi sıkarak geçirmenin bir alemi yok. Haydi canlanıp keyif aldığınız bir program yapın. Bu bilgisayarda gelecek haftanınakışını planlamak olmasın. Hayatta sadece hizmet ederek ve çalışarak mutlu olmayı kafanızdan çıkarın. Aksi takdirde kalp damar sağlığınızı bozarsınız.Yeni ve parlak fikirlerle dolup taşan bir gündesiniz. Orijinal kişilerin dediklerine kıymet verin.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın.

7 Ağustos 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 25' 11" R
Ay
Koç
23° 39' 20" R
Merkür
Koç
20° 31' 53"
Venüs
Boğa
08° 36' 49"
Mars
Koç
04° 28' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 17"
Satürn
Balık
17° 05' 57"
Uranüs
Boğa
22° 42' 09"
Neptün
Balık
29° 05' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 08"
Lilith
Başak
24° 01' 23"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>