Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda beklemediğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün sevgilinizden ummadığınız bir yakınlık görebilir onun ilgisi ile şımarabilirsiniz. Onu siz de hakkettiği sevgiyi göstererek mutlu edebilirsiniz.

Bugünortamınızdaki bazı gelişmelerden huzursuzluk duyabilirsiniz. Olmasını istemediğiniz şeylerin meydana gelmesinde sizin bir suçunuz olmadığı için moralinizi yüksek tutmalısınız.

Aşırı harcama yapmak dürtülerinizi kontrol altında tutmalısınız. Gerekli tasarrufa girmezseniz önümüzdeki günlerde bir hayli zorlanacaksınız. Biraz daha sabırlı olun yeter.

Bugün işinizle ilgili olarak ortak işler, parasal konular ve yatırımlar söz konusu olacak. Birlikteliği bozacak davranışlardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizle iyi iletişim kuracağınız bir gündesiniz. Paylaşımlarınızda duyarlı olacak, başkalarının kazançları ile ilgileneceksiniz. Yeni haberler, anlaşmalar ve kısa yolculuklar size aradığınız duygusal doyumu sağlayacak. Kendinizi kötü hissedecek ortam ve düşüncelerden de uzaklaşmış olacaksınız. Katılmak istediğiniz etkinlikler için mali kaynaklarınızı gözden geçirmelisiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, saat 03:37 Ay-Oğlak burcu geçişiyle güne merhaba diyoruz. Bu geçiş her zaman olduğu gibi, sorumluluk ve özverili bir şekilde çalışmamız, görevlerimizi yapmamız, etrafımızdaki insanlarla iyi ilişkiler içinde olmamız bizden beklenebilir. Başaklar genelde bulundukları ortamda, takdir gördükleri, sevildikleri sürece canla başla çalışırlar. Onun için şunu şöyle yap denmesini pek istemezsiniz. Zaten ne yapacağımı bilen biriyim, bu baskıya ne gerek var diye düşünebilirsiniz. İş koşullarınız ve güvenliğinizle ilgili düşünebilirsiniz. Eğer bugün sağlık kontrolünüz varsa ihmal etmemenizde yarar var. Saat 12:22 Ay-Venüs karşıtlığı, ileriye yönelik hedeflerinizle alakalı konulardaki hassasiyeti vurguluyor. Saat 21:22 Ay-Merkür görünümü, aşk hayatımızı ve genel yönleriyle kendimizi gözden geçirmenin işaretçisidir. İletişim, karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak, her konuda bizi rahatlatabilir. Saat 21:48 Jüpiter-Pluto görünümü, finansal konular, değerlerimiz, sahip olduğumuz her şey, güvencemiz, aşk hayatımız, çocuklarımız, yeteneklerimizle ilgili konularda istekli, arzulu ve tutkuluyuz. Bunlardaki başarı, mutluluk ve doyum bizim için bu görünümün etkisi altında bir hayli önem taşıyor. Elimizde olmadan hırslanabiliriz. Daha fazlası, en iyisi olsun isteriz. Tabii ki son yıllarda epeyce zorlandık. Hatta mali yönden ve diğer konularda kayıplar verdik. Ancak unutmayalım ki, yaşadığımız sıkıntılar aslında daha güçlü olmamızı sağladı. Şimdi, paramızın kıymetini bileceğiz, aşkta tercihimizi daha dikkatli yapacağız, çocuk sahibi olmayı düşüneceğiz veya çocuklarımızın geleceğini önemseyeceğiz. Bütün bu konuları düzenleyecek, dikkatli hareket edecek, bütçemizin ayarını bilecek, seçimlerimizi bilinçli şekilde yapacağız. Önemli olan yanlışlardan dersler çıkarmak ve bundan sonrasında doğru kararlar vermektir. Başarı, şans ve olumlu değişimlerin sizden yana olduğu bir gün geçirmeniz dileğimle,

4 Ağustos 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerin açısından harika bir haber alacaksın. İş arayanlar, bugün telefonunu kontrol etmeyi unutmasın.

4 Ağustos 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pozitif bir gün olsa da bazı beklentiler karşısında öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Partnerinizle olan ilişkilerde iletişim ve üslup sorunları oluşabilir.

4 Ağustos 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullandığınız işlerinizde yoğunluk olabilir. Çocuklarınızla ilgili meşguliyetleriniz artabilir. Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Gün içinde bazı konularda duygusal olarak zorlanabilirsiniz. Eksik olduğunuz işlerinizi tamamlamayabilirsiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Su... Bazı tecrübeleriniz artık sizi feraha kavuşturacak. Kötü günleri aşmış görünüyorsunuz. Daha fazla düşünmeniz için sebep yok.

4 Ağustos 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ilişkilerinizdeki kayıpları düşünmek yerine, kendinize olan güveninizi yüksek tutmalı ve ruhunuzun asıl ihtiyaçlarına odaklanmayı tercih etmelisiniz. İş hayatınızda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ruhsal olarak güçlü olacak, rüyalar, yaşamın içindeki anlamlı işaretler yoluyla evrenden destek alabileceksiniz. Ani maddi kayıplara karşı finansal durumunuzu dengeli tutmalısınız.

4 Ağustos 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Risk içeren bir işiniz varsa riske girmeyin, inat etmeyin, hırslarınızın artmasından kaynaklı olarak planlarınız konusunda obsesif olmayın. Özel hayatınızda, güç ve başarıyı arzulayacaksınız.

4 Ağustos 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortak paylaşımlarınızı baş döndürücü hızla değişime uğratan, aydınlanma prensibi savunucusu Koç burcundaki Uranüs'ün Koç burcundaki geri hareketi bugün başlıyor. Son dönemde hız kazanan ortak yatırımlar, mirasla ilgili gündemler, partnerinizin gelirindeki belirsizlik konularını tekrar derinlemesine gözden geçirmelisiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

4 Ağustos 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 26' 35" R
Ay
Akrep
13° 32' 11" R
Merkür
Boğa
08° 41' 19"
Venüs
Boğa
27° 46' 18"
Mars
Koç
16° 22' 01"
Jüpiter
Boğa
29° 04' 31"
Satürn
Balık
18° 12' 36"
Uranüs
Boğa
23° 36' 19"
Neptün
Balık
29° 28' 31"
Plüton
Kova
02° 01' 05"
Chiron
Koç
21° 48' 25"
Lilith
Başak
25° 44' 59"
True Node
Koç
14° 51' 48"
Son Güncelleme : 22/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>