Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız oldukça hareketlenecek. Sizi sevenler de sizinle aynı coşkuyu yaşıyor. Özel bir teklif kapınızı tıklattı tıklatacak, iyi değerlendirmeye bakın. Sevdiğiniz insanın sizinle arasındaki özel sorunlarını özellikle kendi yakınlarınızla paylaşmayın. İlerde anlattıklarınız sevdiğinize karşı koz olarak kullanılacaktır

Bugün dostlarınızdan alacağınız bir öneri üzerinde kafa patlatacaksınız. Hazırladığınız projelerin bitmek üzere olması, özellikle de sevdiğiniz kişiler tarafından beğenilmesi sizi mutlu edecek.

Maddi konulara yön verme isteğinizin yoğun olacağı bugün, harcamalarınızda aşırıya kaçmanız mümkün. Hisseli paralar ve ortak çalışmalarınızın sonuçlarıyla ilgili endişeler yaşayabilirsiniz.

Kuşkucu tavırlarınıza dikkat etmelisiniz. Bu tür tavırlarınız ile sevdiklerinizi kendinizden uzaklaştırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ebeveynlerinizden kişiliğinize yönelik aldığınız eleştiriler yüzünden oldukça moralsizsiniz ama iyice düşünürseniz bu eleştirilerin fazlasını da hak ettiğinizi anlarsınız. Çevrenizde sizin konumunuzda olmak isteyen yüzlerce insan varken, gereksiz mutsuzluklar yaratmanız herkesi üzüyor. Duygularınızla değil mantığınızla hareket etmeli ve ben merkezli düşünmemelisiniz. Bir arkadaşınız hakkın alacağınız üzücü bir haber ile sarsılacaksınız. Güçlü olmaya çalışın.

8 Ağustos 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 02:06 Ay-Jüpiter görünümü, çalışma hayatımızı, parasal durumumuzu gözden geçirmede etkili oluyor. Kaliteli bir yaşam, özgürlük, fikir alışverişi, sevdiğimiz şeyleri yapmak istiyoruz. Bu saatlerde özellikle yeni çözüm yolları bularak nasıl rahatlayacağımızı düşünmemizi sağlıyor. Güzel görünmek, ilgi uyandırmak isteriz. Bazı özel ihtiyaçlarımız için bir miktar para ayırabiliriz. Saat 08:40 Ay-Satürn görünümü, bir çok meselenin, mecburiyetlerin,hayatının veya başka nedenlerin özgürlüğünüzü kısıtladığını düşünebilirsiniz. Asıl isteğiniz, huzurlu bir yaşam ve eviniz içinde paylaşımın düzgün olması. Fakat bu tek taraflı halledilecek bir şey değil. Birlikte yaşadığınız insanların da buna katkısı gerekecek. Saat 22:07-9 Ağustos saat 00:56 arasında Kova burcunun son derecelerinde boşlukta ilerleyecek Ay, toplumla birebir olan etkileşim veya sağlıkla alakalı konularda tedbirli olmayı gerektirir. Önemli kararlar tekrar gözden geçirilmelidir. Güvenilir bir dünyada yaşamamız dileğimle,

8 Ağustos 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karşılıklı bir sorgulama söz konusu olabilir. Gizli olayların olumsuz bir şekil almasına izin vermemelisin.

8 Ağustos 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal yaşamınızda beklenmedik bazı davranış şekilleri sizi gerebilir. Sinirlerinize hâkim olun ve bugün maddi beklentiler içerisinde olmayın.

8 Ağustos 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızda artış size sizi farklı yönlere itebilir. Sizi duygusal olarak yoran konular gündeme gelebilir. Gün içinde inşa etmeniz gereken konularda işlerinizi revize etmeniz gerekebilir. Hizmet aldığınız kişilerle iletişim içinde olabilirsiniz. Güçlü kişilerden destek görebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ortak payda da buluşmak zor olabilir.

8 Ağustos 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SORUN çıkaran ve nedenlerini merak ettiğiniz pek çok şeyin cevabı kendi içinizde. Olaylara sadece görünen kısmı ile bakmayıp sorgulayın.

8 Ağustos 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi mesafeli, istediğini başaran ve elde eden bir enerji ile insanlara ifade ederken, aşk hayatınızda daha toleranslı ve sakin davranmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Bu süreçte finansal konularda geçici bir zorlanma yaşayabilirsiniz.

8 Ağustos 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para kazanmaya odaklı olduğunuz bu dönem, işlerinizin karşılığını almak sizin için önemli olacak. İş alanlarınızda bazı fikir ayrılıkları sizi zorlayabilir. Onarıcı ve yenileyici olmaya çalışın.

8 Ağustos 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pazar günü içinizi sıkarak geçirmenin bir alemi yok. Haydi canlanıp keyif aldığınız bir program yapın. Bu bilgisayarda gelecek haftanınakışını planlamak olmasın. Hayatta sadece hizmet ederek ve çalışarak mutlu olmayı kafanızdan çıkarın. Aksi takdirde kalp damar sağlığınızı bozarsınız.Yeni ve parlak fikirlerle dolup taşan bir gündesiniz. Orijinal kişilerin dediklerine kıymet verin.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz.

8 Ağustos 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 46' 20" R
Ay
Koç
29° 00' 06" R
Merkür
Koç
20° 49' 14"
Venüs
Boğa
09° 03' 42"
Mars
Koç
04° 45' 42"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 25"
Satürn
Balık
17° 07' 43"
Uranüs
Boğa
22° 43' 25"
Neptün
Balık
29° 05' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 20"
Lilith
Başak
24° 03' 49"
True Node
Koç
15° 24' 12"
Son Güncelleme : 06/05/2024 23:04

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>