Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinize karşı biraz daha anlayışlı ve saygılı bir tutum içinde olmanız gereken bir gündesiniz. Zira son günlere onun çok fazla üstüne gittiniz. Bugün partnerinizle çok az görüşebileceksiniz.

İş arkadaşlarınızla veya ortaklarınızla uyumun arttığı bir gündesiniz. İş kolunuzla ilgili bazı değişikliklerde hemfikir olmuş durumundasınız. Piyasanın arz talep durumlarını iyi takip etmelisiniz.

İhtiyacınız olan ,olmayan bir çok şeye bütçenizi aşan tutarlarda harcama yapıyorsunuz. Sürekli borç yükü altındasınız. Bugün bu tür harcamalar konusunda kendinizi frenlemelisiniz.

Parasal konularda çok tutumsuzsunuz. Bugün bu konuda kendinizi frenlemeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her konuda dikkatli olmanız gerekiyor. Özellikle bayan Boğalar gizli düşmanlıklara ve gizli beğenilere açıklar. Bu yüzden gerek özel hayatınızda gerekhayatınızda açık rekabet yerine içten içe çalışmalarınızı sürdürün. Gönül işlerinizde partnerinize karşı daha hoşgörülü olmaya çalışın ve onun yeteneklerine güvenin. Aile içerisinde davranışlarınız ve fikirlerinizle seviliyor hatta pek çok konuda fazlaca kayrılıyorsunuz.

8 Aralık 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 04:52 Ay-Neptün olumlu görünümünde yeni haftamız başlarken,   sezgileriniz sayesinde iyi niyetli olmayan bakışları, hareketleri, insanları gayet net tespit edebilirsiniz. Saat 11:11 Güneş ve saat 11:25 Merkür, sırayla Kuzey düğümle görünüm yapacak. Aileniz, evinizle alakalı konularda harekete geçmek, özgürce kararlarınızı vermek istersiniz. Ancak maddi anlamdaki durumunuzu gözden geçirmekte yarar var. Saat 11:51 Güneş-Merkür kavuşumu evin içindeki bir hareketlenme, yeni bir yere taşınma, kiralama ve satın alma konularında iyice düşünmek gerektiğini işaret ediyor. Saat 19:02 Ay-Pluto karşıtlığı, karşıtlık etkisi altında, bir yandan güven içinde geleceğinizi çizmek diğer yandan aşk hayatınız, çocuklarınız veya bazı özel meselelerinizle ilgili konularda bir sorun varsa, bunları çözümleyecek gücü kendi içimizde bulabiliriz. Saat 19:32 Ay-Uranüs görünümü,  güven içinde yaşamak ve hedefinize varmak yönündeki arzularınızı işaret eder.  Bunlar oluştuğu takdirde kendinizi huzurlu hissedeceğinizi düşünürsünüz. Diğer insanlar ve dünyanın sizi tasdik etmesinden yanasınız. 8 Aralık 2014-8 Nisan 2015 tarihleri arasında Jüpiter-Aslan burcunda gerilemeye başlıyor. Bu süreçte, fiziksel ve ruhsal anlamdaki sağlığınız,gücünüz, hayatı ele alış biçiminiz, geri planda yapılması gereken işlerinizle alakalı konularda gözlerden biraz uzakta çalışma, gelişme, sağlığınızla ilgilenme, kendinizi ve eksiklerinizi görme vaktinizdir. Bu süreçte kendinize bir bakacaksınız. Belki de yanlışlarınız var, belki de fazla büyütüyorsunuz, geçmişi, geleceği sorguluyor, yargılıyor veya gerçekçi düşünmüyorsunuz. Şimdi durup ben kimim, neye inanıyorum, nelerden vazgeçebilirim, neler gerekli ve gereksiz diye iç hesaplaşmada bulunacaksınız. Bu hesaplaşmalar size farklı bir bakış açısı ve zenginlik katabilir. Belki kimse sizin ne yaptığınızı, nasıl yaşadığınızı, neleri önemsediğinizi umursamayabilir. Ancak şu var ki, maneviyatın yükselişi, gereksiz bir çok ego sorunundan, abartıdan sizi uzaklaştırır, rahatlatır. Bu sürenin sonunda güçlenirsiniz, kendinize gelirsiniz ve nasıl bir yolda ilerlemek istediğinize net olarak karar verirsiniz. Hayrımıza olan bize gelsin, hayırsız olan bizden uzağa gitsin. Olumlu gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

8 Aralık 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, içinizde biriktirdiğiniz duyguların yüzeye çıkması, ailenizle aranızda bazı problemlere neden olabilir. Enerjinizi, tepkilerinizi ve isteklerinizi paralel tutmayı başarmalısınız. Emlak alım satım işlerinizde yapacağınız bazı girişimler için uygun bir dönem. Planladığınız işlerin yolunda gitmesi için gösterdiğiniz olumlu çabalarınız, istekleriniz doğrultusunda ilerleyecek.

8 Aralık 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zorlayıcı görüşmelerden kaçınmalısınız. Eğer işlerinizi iyi organize edebilirseniz verimli bir gün sizi bekliyor. Diğerlerinin neler yaptığına da göz atmak,de başarı getirebilir. Tüm burçlar için gün geneli: 4 aylık geri hareketine geçecek olan Jüpiter, önümüzdeki 4 ay boyunca, bizim tarafımızda olan kişilerle ilişkilerimizin zarar görmemesi için daha fazla dikkat etmemizi veya iyi giden olaylarda yaşanabilecek aksiliklere karşı tedbirli olmamızı gerektirebilir. Kutuplaşmalardan kaçınmamız durumunda yaptığımız çalışmaların ödülleri kendini gösterebilir. Ancak, kutuplaşmalar zorlukları veya karışıklıkları ön plana çıkartacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

8 Aralık 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

8 Aralık 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eskiden yaşadığınız olumsuzluklara kafanızı takabilirsiniz. Sizi daha depresif yapabilir bunlar. Eskiyle olan hesabınızı tamamen kesin.

8 Aralık 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarla ilgili konularda mücadelelere açık olduğunuz bugün, aşk hayatınızda daha toleranslı bir yapı göstermeli, çocuklarınızla ilişkilerinizde onların ani çıkışları ve öfkeli tavırları karşısında bunun geçici bir enerji olduğunun farkına vararak dengeli davranmaya devam etmelisiniz.

8 Aralık 2014, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

8 Aralık 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 24" R
Ay
Terazi
05° 09' 30"
Merkür
Boğa
04° 07' 44"
Venüs
Boğa
23° 52' 09"
Mars
Koç
13° 57' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 37"
Satürn
Balık
18° 00' 34"
Uranüs
Boğa
23° 25' 19"
Neptün
Balık
29° 24' 17"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 04"
Lilith
Başak
25° 23' 52"
True Node
Koç
14° 56' 20"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>