Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün bazı şikayetler dile getirilebilir. Size duyulan kıskançlık tümüyle kurgu değil. Bunları iyice düşünmeniz gerekiyor.

İşyerinizde yeni sayılabilecek biriyle bugün ilk kez yakınlaşabilirsiniz. Yoğun temponuz bugünlerde azalıyor. İş arkadaşlarınızla uzun zamandır yakalayamadığınız sohbet ortamı bugünlerde doğabilir.

Yakın bir gelecekte sorumluluklarınızın bir kısmından kurtulma olasılığınız var. Bütçenize eklenen yeni zorunlu harcamalar sizi korkutuyor. Kemerlerinizi sıkmanın gerekliliğini fark etmek canınızı sıkıyor.

Duygu dünyanızda gerilim var. Önümüzdeki günleri çok bedel ödetecek bir heyecanla geçirebilirsiniz, dikkat !

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün özel görüşmelerdeki risk unsuru tehlike arz ediyor. Riski ortadan kaldırabilmeniz, bu görüşme ya da görüşmeleri en azından ertelemenize bağlı. Son günlerde bir yakınınıza bağımlı gibi yaşıyorsunuz. Onun size duyduğu ihtiyacı biraz abartıyor gibisiniz. Kendinizi suçlu bulduğunuz konuları, nedense kendinizi mutlaka cezalandırma dürtüsüyle ele alıyorsunuz.

8 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 06:52 Ay-Mars görünümü, mecburi olan ve bizi zorlayan her şeyden uzaklaşmak, kendimizi yenilemek arzumuzu işaret ediyor. Saat 13:40 Ay-Merkür görünümü, düşündüğümüz bir planı gerçekleştirmekte zorlanmanın işaretçisidir. Bu durum zihnimizi yorabilir. Sakin olalım ve bir daha duruma bakalım. Saat 15:30 Ay-Jüpiter karşıtlığı, fikirlerimizi başkalarıyla ortak çıkarlarımız adına paylaşmaya hazırız. Ancak hep bana diyenlerle uzlaşmaya açık değiliz. Saat 17:42 Güneş-Neptün görünümü, kendimizi güvende hissetmemizi sağlayan dostluklara, olumlu gelişmelere ve bize gerçekten arzu ettiğimiz uyumu, huzuru, mutluluğu verecek bir insana, ilişkiye ihtiyacımız var. Saat 20:47 Ay-Neptün görünümü, hayallerinize uygun bir ilişki yaşama arzunuzu yükseltir. Eğer mutlu bir beraberliğiniz varsa, bunu hem maddi hem de manevi anlamda sağlamlaştırmak istersiniz. Saat 21:01 itibariyle etkili Ay-Güneş görünümü, inandığınız değerlere saygı duymanızı, etrafınızdaki tüm sevdiklerinizi kucaklamanızı sağlar. Kişi böyle bir etki altında iç huzuru duyar. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

8 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konularda önüne çıkan engeller, kendini kısıtlanmış gibi hissetmene neden oluyor. Ama seçenekler arasında sürekli kaybolan biri olarak, biraz dinlenmen gerektiğini düşüneceksin. Gökyüzü sana biraz kalabalıktan ve angaryadan uzak durmak adına fırsat tanıyor. Duygusal anlamda iniş çıkışların artarken ?aşk sen nelere kadirsin?? cümlesini aklına getirebilir. Tatlı bir melankoliye hazır mısın? Çocukları olan bir Başak burcuysan, eğitimleri ile ilgili cesur kararlar almak isteyebilirsin. Ancak bu isteklerini belirtirken otoriter davranmamaya dikkat etmelisin. Kötü niyetle söylemediğin halde bazı sözler aranızdaki bağın zedelenmesine neden olabilir.

8 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde yeni kararlar almak ve uygulamak isteyeceksiniz. Özel ilişkilerde uzun süreden beri yaşamış olduğunuz bazı sıkıntılı durumlar yerini güzel günlere bırakıyor olacaktır. Ancak bazı sağlık sorunları yüzünden planlarınızı ertelemek durumunda kalabilirsiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha akıcı ve yaratıcı koşullar getirmekte. Sevdiklerinizle bir arada olmak, istediklerinizi yapmak zor olmayacak.

8 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son derece yoğun ve temposu yüksek bir gün karşılıyor sizleri. Çalışma arkadaşlarınızla uyum içinde hareket etmeye çalışınbirlikleri ve sorumluluğu paylaşmak size artı olarak dönecektir. Kendinize olan güveninizi sorumluluklarınızın ne kadar bilincinde olduğunuzu yansıtmaktan da geri kalmayın. Yönlendirici olabileceğiniz bu süreci akıl ve disiplinle devam ettirmeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmayın. Özel yaşamınızda ise bitirdiğiniz bir ilişkiye tekrar bir şans verebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız konuları gündeme getirmeden anın huzurunu yaşamaya çalışın.

8 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinizde ve sosyal çevrenizde yardımseverliğinizle, iyilikseverliğinizle gönülleri bir kez daha fethedeceğiniz bir günde olabilirsiniz. Vakıf ve sosyal yardım kuruluşlarında görev yapabilirsiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni kurduğunuz ilişkilerin ve arkadaşlarınızın özel hayatınıza gösterdiği önem ve ehemmiyet bu Pazar hoşunuza gidecek. Kendinizi şanslı göreceksiniz. Sağlığınızla ilgili konularda gerginliklere açıksınız ama bunu biraz siz tetikleyeceksiniz

8 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal zekanızla alacağınız kararlara ve iç sesinize güvenin. Zira partneriniz sizden ruhsal destek bekliyor. Diğer yandan arkadaşlarınızın alıngan ve inatçı tavırlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sakinliğinizi koruyun zira sosyal ilişkilerde kopma olabilir. Eski arkadaşlıkları hemen gözden çıkarmamalısınız.

8 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

8 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 12' 57" R
Ay
Balık
05° 26' 26"
Merkür
Koç
18° 16' 18"
Venüs
Boğa
04° 32' 32"
Mars
Koç
01° 56' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 45"
Satürn
Balık
16° 49' 28"
Uranüs
Boğa
22° 30' 43"
Neptün
Balık
28° 59' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 12"
Lilith
Başak
23° 39' 24"
True Node
Koç
15° 21' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>