Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın ilişkilerde belirebilecek gerginlikler karşısında sabırlı ve gerçekçi olmalısınız. Öğle saatlerinde gerçeklerden uzaklaşıp yanlış anlamalara yol açabilirsiniz. Aslında en önemli probleminiz yoğunlaşmakta ve ilişkiye gereken zamanı ayırmamanızda.

İş konusunda her şey çok olumlu sürmekte. Günden güne işinizdeki konumunuz genişliyor. Disiplinli çalışmanızın meyvelerini alıyorsunuz. İş arkadaşlarınızın takdirini topluyorsunuz. İşinizde daha yüksek bir konuma ulaşmanız söz konusu.

Burcunuzdaki gezgenler sizi harekete geçirirken özellikle parasal konularda önemli adımlar atabilirsiniz. Harcamalarınızı daha akıllıca yapabilmelisiniz. Büyük harcamalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Tutumsuz bir tavıra yakın olduğunuz görülüyor.

Başkaları ile birlikte hareket etmek ve düşüncelerinizi paylaşmak istiyorsunuz, ama çevresel şartlar bunu pek verimli kılmayabilir. Gerçekçi olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşündüklerinizin gerçekleşmemesi sizi telaşlandırmasın, kendinizi sakinleştirebilecek uğraşılar bulmaya gayret etmelisiniz. Onlarla birlikte bir şeyler yaparken her zamankinden daha tedbirli davranmak bir çözüm olabilir, bunun yanı sıra kendinizden yaşça daha büyük insanlarla ilişkilerinize de dikkat etmelisiniz. Örneğin babanızla veya o konumdaki biriyle aranızdaki ilişki sertleşmemeli.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 00:56 itibariyle etkili Ay-Balık burcu geçişi, iyimserlik oldukça yüksektir. Bazen şefkat hisleri içinde hareket ederken bazen de her durumu gözden geçirmek istersiniz. Saat 20:45 sonrası etkili olacak Ay-Venüs görünümü, ilişkilerinizi güçlendiren, el birliği, gönül birliğinde bulunmanızı sağlayan bir enerjidir. Anlaşmazlıkları çözüme kavuşturabilir. Eğer iki insan da birbirini seviyorsa, pürüzler ortadan kalkar. Bu görünüm, ilerisi adına kendinizi güven altına alacak şekilde düşünmenizi sağlar. Bekarlar Aslanların, güç ve güven duygusu verebilecek kişilere yönelmelerini, bu yönde seçimde bulunmalarını sağlar. Saat 21:51 Ay-Merkür karşıtlığında, partnerimizin ılımlı, şefkatli, anlayışlı yaklaşımlarına ihtiyacımız var. Bu saatlerde seçiciyiz, dikkatliyiz, gözlemciyiz. Sevginiz karşılıksız kalmasın. Üzüntüler sizden uzak olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönlendirmeye gelemiyor olman seni olumsuz etkileyecek. Bugün, isteklerinde ısrarcı davranıyorsun.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişim yoğun ve olumlu bir şekilde gündemde. Alacağınız haberler ve destekler kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular sizi yorabilir. Duygusal yönden tamamlanmış hissedebilirsiniz. Karşınızdaki insanlara tepkisel davranabilirsiniz. Bazı olaylarda Hızlı kararlar almanız gerekebilir. Endişelerinizi arttıran durumlar ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamak için fırsat yaratabilirsiniz. Bazı işlerinizi inşa etmeniz gerekebilir.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizde sizden yaşça küçük herkese daha fazla vakit ayırıp sevginizi ifade edin. Size bu aralar ihtiyaçları var. Çevrenizde değişime hazır olun.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi mesafeli, istediğini başaran ve elde eden bir enerji ile insanlara ifade ederken, aşk hayatınızda daha toleranslı ve sakin davranmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Bu süreçte finansal konularda geçici bir zorlanma yaşayabilirsiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşadıklarınızdan çıkardığınız sonuçlar, şu anki ilişkileri etkileyebilir. Aşk hayatınızda hem üzerinizde kontrol istiyor, hem de baskıya gelemiyorsunuz. Krizleriniz bundan kaynaklanabilir.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Kova burcundaki yolculuğu devam ediyor. İş ilişkisi içinde olduğunuz bir kadınla önemli bir diyalog kurabilirsiniz. Ofis ortamında değişik fikirlerin peşinden gitmek hoşunuza gider. Bilgisayar ağı üzerinden iletişimde zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Tamirat, tadilat işleriyle uğraşabilirsiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

9 Ağustos 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 05' 36" R
Ay
Kova
04° 40' 53"
Merkür
Koç
17° 10' 12"
Venüs
Boğa
01° 50' 50"
Mars
Koç
00° 15' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 07' 04"
Satürn
Balık
16° 38' 09"
Uranüs
Boğa
22° 23' 11"
Neptün
Balık
28° 55' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 51"
Lilith
Başak
23° 24' 51"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 01/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>