Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yüreğinizde bir dalgalanma var. Bu dalgalanma sizi güzel sallıyor. Ama sizin ulu orta bir şey yaşamamaktaki kararlılığınız, bu heyecanın doğarken ölümüne neden olacak.

Bir mesai arkadaşınıza programlı olarak bir kötülük hazırlanıyor. Onun bunu fazlasıyla hak ettiğini düşünseniz de çok kararlı bir biçimde bu hazırlığın önünü kesmeye çalışacaksınız.

Epeyce bir zamandır birikimlerinizi eritiyorsunuz. Bunun yerine masraflarınızı azaltma yolunu seçmelisiniz. Yakında sizi üzecek bir para kaybı görünüyor.

Bazı olayların fazlaca üstüne gidiyorsunuz. Bu şekilde sorunların çözüleceğine inanıyorsunuz. Bazı sorunların çözümünün irade kadar da zamana endeksli olduğunu düşünmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftanın ilk gününde dikkatler üzerinizde. Cazibenizle, görünümünüzle parlayabilir, ilişkilerinizde söz sahibi olabilir, insiyatif almakta zorlanmayabilirsiniz. Yönetici ve lider özelliklerinizle dikkat çekebilirsiniz.

12 Eylül 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 00:54 Ay-Merkür görünümü, aşk hayatımızdan kişisel kararlarımıza kadar her konuda dikkatli düşünmemizi gerektiriyor. Hemen karar vermeyelim, duruma iyice bakalım. Saat 05:42 Ay-Mars görünümü, bir yandan parasal konularda aktif olmanın işaretçisi, diğer yandan kendimizi ifade etme konusundaki yoğunluğun simgesi. Kazandırıcı olmayan faaliyetlere, bir fayda sağlamayan işlere karnımız tok. Adım attığımız işlerde başarılı sonuçlar almak için mücadeleci davranacağız. Saat 19:53 Ay-Neptün görünümü, dikkatli olmamızı gerektiriyor. Bir hayal dünyasında olmayalım. Eğer bir karar vermemiz gerekiyorsa önüne ardına iyi bakalım.

12 Eylül 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlardan beklentilerin değişiyor. Daha etkin konuşmalar yapmanın sana güzel getirileri olacak.

12 Eylül 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde güçlü olma saplantısı içerisinde olabilirsiniz. Buna kapılmayın.

12 Eylül 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelirlerinizle ilgili değişiklikler gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda desteklendiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İşlerinizi hareketlendirmek isteyebilirsiniz ama dikkatli olmanızda fayda var.

12 Eylül 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük bir yolculuk yapacaksınız. Bu yolculuk sayesinde yeni şeyler öğreneceksiniz. Partneriniz gönlünü almalısınız. Ona küçük hediyeler alarak gönlünü alabilirsiniz.

12 Eylül 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınızda yeni kıpırdanmalar olacak. Farklı düşünceler ve duygular içine girebilir, ilginç kişilerle tanışabilirsiniz. Dikkatinizin yüksek olduğu bir dönemde bulunuyorsunuz. Kararlı girişimlerde bulunabilirsiniz. Daha önce endişe duyduğunuz konuları artık önemsemeyeceksiniz.

12 Eylül 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda ve sahip olduklarınız alanında kısa ve net bilgiler sizi tatmin edecek. Yaptığınız işten beklediğiniz somut adımları yeteri kadar göreceksiniz. Ailevi konularda çözüm yolunuz net.

12 Eylül 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki yolculuğu sizin kazanç kapınızla ilgili gelişmelere ışık tutacak. Bugün mesleğinize yönelik, seminer verebilir veya mesleğinizle ilgili kendinizi geliştiren eğitimlere katılabilirsiniz. Gün içinde birden çok işi bir arada yürütme becerisini gösterirsiniz. Yeni projeleri hayata geçirmek, ekiplerle çalışmak, yeteneklerinizi ortaya koymak ve ortaklık görüşmeleri yapmak için verimli bir gün.

12 Eylül 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

12 Eylül 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 02' 56" R
Ay
Terazi
00° 57' 58"
Merkür
Boğa
03° 38' 43"
Venüs
Boğa
23° 26' 01"
Mars
Koç
13° 41' 17"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 36"
Satürn
Balık
17° 59' 11"
Uranüs
Boğa
23° 24' 05"
Neptün
Balık
29° 23' 48"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 38' 01"
Lilith
Başak
25° 21' 31"
True Node
Koç
14° 55' 56"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>