Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk hayatınızda bir hareketlenme görülecek ve farklı heyecanlar yaşamanız mümkün. Duygusal olarak çok yoğun bir gün geçireceksiniz.

İş arkadaşlarınızın başarılı çalışmalarını zaman zaman kıskanıyor ve kendinizi onlarla kıyaslıyorsunuz. Oysa bilmelisiniz ki bu gidişle gerçek başarıyı hiçbir zaman yakalayamayacaksınız.

Harcamalarınız konusunda aşırıya kaçtınız hatta para harcamayı bir zevk haline getirdiniz. Bu gidişle maddi bir sıkıntıya girebilirsiniz.

Yakın ir zamanda uzun bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz fakat bu sizin için faydalı bir yolculuk olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde çözemediğiniz bir sıkıntı olacak. Biraz havanın yoğunluğu, biraz da bir arkadaşınızın başına gelen talihsiz bir olayın sizdeki etkisi yüzünden, içinizin daraldığını hissedeceksiniz. Yaşadığınız yerle ilgili yeni girişimlerde bulunacaksınız. Bu girişimlerinizi destekleyenler olduğu gibi, karşı çıkanlar da olacak.

13 Ekim 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar gün boyu devam edecek  Ay-İkizler burcu enerji etkinliğinde yeni haftaya merhaba diyoruz. Maddi kazanımlarınız konusunda daha atak ve daha hızlı düşünebilirsiniz. Hareketlilik oldukça yoğundur. Kazanç ve kayıplarınızı iyi hesap etmeniz gerekebilir. Yolculuk, haberleşme ve birebir irtibatta bulunma sayesinde para kazanmanız mümkündür. Kardeşleriniz veya genç arkadaşlarınızla bağlantılar kurabilirsiniz. Saat 00:34 Ay-Venüs olumlu görünümü, maddi konularda işlerinizi ve de ilişkilerinizi gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Saat 03:35 Ay-Jüpiter görünümü, yapılacak konuşmaların genel olarak ailemiz ve maddi konular etrafında gelişmesi demektir. Kendimizi geliştirmek, bilgilenmek ve bildiklerimizi paylaşmak isteriz. Kendimizi dış etkenlere karşı güçlendirmek adına düşünürüz. Saat 07:03 Ay-Güneş arasındaki güçlü görünüm, kendinizi hemhem de finansal konularda gayet güçlü bir şekilde ifade etmenizi, dengeli ve ölçülü hareket ederek ilerlemenizde destek oluyor. Saat 08:12 Ay-Mars karşıtlığı, maddi konularda iki yönlü hareket etmeye neden olabilir. Bir yandan ihtiyaçlarımızı elde etmek amaçlı düşünürüz, ancak diğer taraftan temkinli olmamız gerekebilir. Hesabımızı bilmemizde yarar var. Saat 20:58-14 Ekim saat 02:30  arasında  Ay-boşluk etkisi altındayız. Hesabımızı bilmek zor olabilir. Bazı durumlar özellikle haksızlığa uğradığımız konularda gergin tepkilerde bulunabiliriz. Bunları dışarıya yansıtmamız pek doğru olmaz. Çünkü yansıttığımızda, insanlar bizi endişeli ve sinirli bir kişi olarak gördükleri için pek ciddiye almazlar. Sosyal açıdan boşluk etkisi altında dostlarla muhabbet rahatlatıcıdır. Ancak birisine söz vermek, bir sözün sorumluluğu altına girmek pek doğru olmayacaktır. Yeni haftanın arzu ettiğiniz güzelliklere kavuşmanıza vesile olması dileğimle,

13 Ekim 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinin ön plana çıkmasıyla gizili bir güç savaşı içinde olacaksınız. İş çevresinde farklı bir konumunuz olmasından dolayı, sorumluluk duygunuz sizi rahatsız edecektir. Sosyal statünüzü etkileyecek görüşmeleriniz gündeme gelecektir. Sözlerinizi doğru zamanda kullanmalısınız. Finans konularında belirleyici davranışlar içinde olacaksınız.

13 Ekim 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli hedeflerinize giden yolda bazı engellerle veya rahatsız edici durumlarla karşılaşırsanız, büyütmeyin. Bu durum, sizi razı olduğunuzdan daha iyi bir noktaya taşıyabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konular ya da kişiler ısrarla dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir. Bir göz atmakta fayda var. Gökyüzünden bakıldığında, bazı düzenlemelerin veya planların yeniden gözden geçirilmesi ya da yeni uyarlamalar(yer ya da görev değişikliği v.b) yapılması gerekiyor gibi duruyor.

12 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

13 Ekim 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MANEVİ doyumunuz bugün dünyevi keyiflerden uzak tutabilir sizi. Gönlünü almanız gereken kişiler varsa harekete geçme zamanı.

13 Ekim 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

13 Ekim 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 04' 21" R
Ay
Başak
18° 59' 42"
Merkür
Boğa
02° 17' 19"
Venüs
Boğa
22° 11' 12"
Mars
Koç
12° 54' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 15"
Satürn
Balık
17° 55' 08"
Uranüs
Boğa
23° 20' 33"
Neptün
Balık
29° 22' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 58"
Lilith
Başak
25° 14' 46"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>