Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni ilişkiniz sizi çok heyecanlandırıyor. Zaman, zaman tedirginlik yaşamanıza rağmen kısa vadede hiç bir sorun yaşamayacaksınız gibi görünüyor. Sizi uzun zaman meşgul eden geçmiş ilişkinizin izleri artık yok olmuş gibi.

Risk almaktan çekinmiyorsunuz, ama acele davranmak sizi bazı risklerle karşı karşıya bırakabilir. İş yaşamınızda yeterince doyumlu olmanıza rağmen aklınızdan yeni atılımlar geçiyor.

Kendinizi sorumlu hissettiğiniz yakınlarınıza verdiğiniz destek, bütçenizi biraz sarsıyor. Geleceğiniz parlak görünüyor, ama bugünlerde idare etmekte zorlanıyorsunuz

Ufak harcamalarınızda daha dikkatli olmalısınız. Göze gözükmeyen günlük harcamalarınız bütçenizi alt üst edebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın zamanda olası bazı ziyaretler önemli konularda önemli çözümlemeler getirebilir. Sizi fazlasıyla ilgilendiren bir konuya gereken alakayı göstermiyorsunuz. Bu da, konuyla ilgili birçok gelişmeyi bir işlevsizlik içinde izlemenize neden oluyor. Ailenize düşkünlüğünüz çok özel ilişkilerinizde bir zaaf olarak görülüyor. Bunu dikkate almanız gerekecek.

13 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 08:43-18:11 arasındaki Ay-boşluk etkisinde güne adım atıyoruz. İş yaşamınız, ticari girişimler, ailevi konularda gözden geçirmelerde bulunacağız. Yurtdışı bağlantılı işler ve yolculuklarla ilgili konularda vize işlemlerinizi gözden geçirebilir, döviz kurlarıyla ilgili son bilgileri alabilirsiniz. Yakınlarınızla haberleşebilir,girişimleriniz için internet üzerinden yenilikler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Yasalar, toplumsal görüşmelerle birebir alakalı işleri olanlar da son düzenlemeleri yapabilirler. Yalnız yeni adım atmamalı, hayati kararlar alınmamalı sadece eksiklerinizi tamamlanmalısınız. Kısaca rutin programınızı aynen sürdürebilirsiniz. Saat 18:11 itibariyle Kova burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, mesleki girişimlerde ekip çalışmalarının önemini göstermektedir. Sıra dışı yöntemlere açık olmalı, inatçı tavırlar göstermemeli, sosyal ilişkiler bağınızı güçlü tutmalı, otorite konumunda bulunan kişilerle iletişiminizi güçlü tutmalı, olaylara ve durumlara birkaç gün boyunca geniş bir pencereden bakmayı ihmal etmemelisiniz. Gün boyunca işlerinizde kolaylık, gönlünüzde huzur dileğimle,

13 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli kararlar alma arifesindesin. Birlikteliğin varsa sevgilinle ortak planlarını hayata geçirmek isteyebilirsin.

13 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik yaşamla ilgili sorumluluklarınız ve kariyerinizde hali hazırda var olan ekstra yüklerinizle ilgili önemli farkındalıklar yaşayabilir, yoğun çalışma temponuzun sizi stres, kaygı vb. rahatsızlıklardan koruduğuna şahitlik edebilirsiniz. Sizi bambaşka noktaya getirecek olan yeniliklerin arifesinde olduğunuzu müjdeleyebilirim. Güzel günler size koşarak geliyor, siz bunu özverili çalışmalarınızla çoktan hak ettiğinizi biliyorsunuz.

13 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün saat 08:43 ten 18:11 e dek Ay boşlukta. Gün içinde mevcut işlerinizi ve kişisel sorumluluk alanınızdaki konuları toparlayabilirsiniz. Bugün ayrıca gündeminize yabancılarla ilgili konular girebilir. Akşam saatlerindekonularında farklı fikirlere açıksınız. Öğleden sonraki sıkkınlığın ve bunaltıcı durumların akşam saatlerinde ferahladığını görmek mümkün olabilir.

13 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugünhayatınızda güçlübirlikleri yeni tekliflerle karşılaşarak var olan şartları çok daha ileri noktalara taşıyabileceğiniz imkanlarla karşılaşacağınıza işaret etmekte. Duygusal değil profesyonel düşünün ve gelen fırsatı hemen değerlendirmeye bakın. Özel yaşamınızda ise kurnaz yaklaşımları ile ilişkiniz hakkında bilgi sahibi olma isteğinde olan sözde arkadaşlara karşı dikkatli olun mutluluğunuzu da mutsuzluğunuzuda üçüncü şahıslarla paylaşmayın.

13 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

13 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Az tanıdığınız çevrelerde güzel ve etkili ilişkilerle ilerleyebilirsiniz. İletişime dayalı işlerde sosyal çevrenize karşı değişim isteğiniz sizi zorlayabilir.

13 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bol bol seyahat planları yaparak geçireceğiniz bir gündesiniz. Eğitimlere başlayabilirsiniz. Akademik konularla ilgili gelişmelere şahit olursunuz. Yabancılarla komünikasyon için hareketli zamanlar. Yurt dışına yönelik yatırımlara adım atmak sizin için iyi olacaktır. Devletle ilgili işlerinizi halletmek gündeme gelir.

13 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün geziye çıkma ve yeni yerler ile insanlar görme isteğiniz artacaktır. Bu nedenle, önümüzdeki günlerin ana konusu, yapacağınız seyahatler olabilir. Yapacağınız yolculuk, çeşitli yönlerden size heyecan ve tatmin duygusu verecektir.

13 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 21' 49" R
Ay
Koç
07° 37' 42"
Merkür
Koç
19° 42' 41"
Venüs
Boğa
07° 16' 15"
Mars
Koç
03° 38' 40"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 55"
Satürn
Balık
17° 00' 36"
Uranüs
Boğa
22° 38' 22"
Neptün
Balık
29° 03' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 33"
Lilith
Başak
23° 54' 08"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>