Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Baş başa kalabilmek için daha çok zaman ayırabilmelisiniz. Bazı arkadaşların aşk beraberliğinize eleştirel bakışları sizi fazla etkilemiyor. Ama sevgiliniz bundan oldukça rahatsız gibi.

Son günlerdeki bazı gecikmeler sizi düşündürüyor. Yeniarayışlarınızda yakınlarınızdan destek bekliyorsunuz. Çabalarınız bir kısım işleri yoluna koymaya yeterli olmayabilir.

Kazancınızın geldiği gibi gitmesi, yeniplanınıza para ayırmanızı zorlaştırıyor. Bu işi ancak belli desteklerle başarabileceğiniz iyice kesinleşiyor. Paranın su gibi akıp gittiği lafına artık iyice inanıyorsunuz.

Birkaç gün içinde ara sıra ortaya çıkan eski bir arkadaşınızla ilgili, sonradan sizde iz bırakabilecek bir tartışma yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortaklık, evlilik, birliktelik konularında hareketlilik sürüyor, öğle sonrasında kontrol dışı durumlara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde ise güç ve mücadele gerektiren konular gündeme gelebilir.

8 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 00:57 Ay-Jüpiter kavuşumu, ilişkimiz başta olmak üzere her türlü ortaklıkta çıkarlarını düşünenlere bizim de karşı bir duruş sergilememiz gerekir. Karşımızdaki kişi veya kişiler kendileri kadar bizi de düşünmeliler. O zaman doğru ve sağlıklı bir ilişkiden söz edebiliriz. Saat 10:16-16:53 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Sevdikleriniz ve sevmedikleriniz konusunda keskin görüşleriniz vardır. Eğer iyi niyetli olmadığını düşündüğünüz kişiler varsa onlara karşı tedbirli davranabilir hatta gerekirse lafınızı pek esirgemezsiniz. Ancak tabii ki bunun dozunu iyi ayarlamak lazım. Saat 16:53 itibariyle Ay-Yay burcunda seyrine başladığında, ayrılıkları, nasıl olduğunu anlamadan geçen yılları, maddi kayıplarımızı, aldanmışlıklarımızı hatırlayarak, bunların üzerimizdeki etkilerini düşünebilir, kendimizce saptamalarda bulunabiliriz. Zorluklarına rağmen, yaşamak denilen olgunun ne kadar kıymetli olduğunu düşüneceğiz. Parasal ilişkilerimiz üzerinde duracağız. Bizi denetim altına alan ortaklıkları, maddi konulardaki durumumuzu gözden geçirmemizde yarar var.

8 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı denetlemeniz bugün zor olabilir. Alacağınız haberlere hemen tepki göstermekten kaçınmalısınız. Öfkenizi kontrol altına almalısınız. Aslında bunu başarabilirsiniz. Çünkü, zihinsel faaliyetiniz yükseliyor.

8 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ilişkilerinizde bazı problemler yaşayabilir, parasal konular yüzünden bazı arkadaşlarınızla ilişkileriniz bozulma noktasına kadar gelebilir. Eğer sağlam bir dostluk söz konusu ise bu aranızdaki bağın bozulmasına neden olmayacak şayet sorunlu ilerleyen bir dostluk ise gerçekleri daha çarpıcı bir şekilde görmeniz kaçınılmaz olacaktır.

8 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Karşı tarafa kendinizi ifade etmek önemli olabilir. Yaşayacağınız olaylarla ilgili denge kurmak isteyebilirsiniz. Sizi uğraştırabilecek konulara karşı dikkatli olmalısınız. Öğleden sonra sorumlu olduğunuz işlerinizde en iyisini yapmaya çalışabilirsiniz. Ortaklı işlerinizde finansal sorunlar gündeme gelebilir.

8 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün işle ilgili konularda iletişim sıkıntılı olabilir insanlar sizi anlamayabilir sabırlı olmaya özen gösterin ve karşınızda ki insanlar sizi anlayana kadar anlatmaya devam edin. İş arkadaşlarınızdan gelecek destekle günün zorluğunu hafifleteceksiniz. Bugün sosyal yaşamınızı hareketlendirecek enerjilerle arkadaş ve dostlarla bir araya gelebilirve özel yaşamınızla ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu enerjiler altında yeni biriyle tanışabilirsiniz evli olanlar ise eşinizle romantizmi yoğun olarak yaşayabileceğiniz aşkınızı alevlendirecek güzel bir dönemdesiniz keyfini çıkarın.

8 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda, miras, nafaka, burs ve prim gibi konularda ani olumlu gelişmeler yaşayabilir, paranızda artış sağlayacak konularla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde yeni başlangıçlar ve uyuma açık olduğunuz bugün, akşam saatlerinde aile büyükleriniz ve hayatınızdaki kadın figürlerle ilgili konularda duygusal olarak incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahatlerinizde vealanlarınıza dayalı konularda her zamanki kararlarınızdan farklı kararlar alabilirsiniz. Öğleden sonra daha çok para işlerinize koşturabilirsiniz.

8 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs arasındaki destekleyici görünüm kariyer hayatınızda ani gelişmelere neden olur. Fazla tereddüt etmeden bu değişime ayak uydurmalısınız. Teknolojik gelişmeler, internetteki gücünüzü artırır. Bir merkezden duyuracağınız haberler çok noktaya ulaşarak grupların içindeki başarınızı pekiştirir.

8 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu haftahayatınızda geçmişten gelen güçlü yanlarınızı ön plana çıkartabileceğiniz, yaratıcılığınız ile birlikte ışığınızın parlayacağız bir hafta yaşayacaksınız.

8 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 20' 01" R
Ay
Balık
22° 05' 31"
Merkür
Koç
18° 58' 55"
Venüs
Boğa
05° 57' 44"
Mars
Koç
02° 49' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 58"
Satürn
Balık
16° 55' 18"
Uranüs
Boğa
22° 34' 42"
Neptün
Balık
29° 01' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 53' 02"
Lilith
Başak
23° 47' 04"
True Node
Koç
15° 23' 30"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>