Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir daha geçmişteki kadar coşkulu yeni bir ilişki yaşayamayacağınızı düşünüyorsunuz. Oysa çok daha iyisini yaşayabileceğiniz bir ilişkinin yamacındasınız. Çevrenizde sizi geçmişe kilitleyen başka birileri var.

İş yerinizdeki ufak tefek pürüzlerin sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Taraf olmaktan özellikle kaçınmalısınız. Başarınızın karşılığını hem maddi hem manevi olarak görüyorsunuz

İhtiyaçlarınızı pahalı etiketlerin altında görmeniz, biraz hayattan kopukluğunuzu gösteriyor olabilir. Para ilişkilerinde sakıncalı gördüğünüz biriyle zorunlu bir alışverişiniz olacak.

Geçmişten kopabildiğiniz ölçüde geleceğiniz parlak olacak. Geçmişte takılıp kalmanın duygusal dünyanıza pek yararı yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal yaşamınız oldukça hareketli. Güven veren kişiliğinizle bugünlerde yeni dostluklara açıksınız. Bitirdiğinizi söylediğiniz arkadaş ilişkinizde, yeniden yakınlaşma çabalarınız olabilir. Bu yakınlaşma, çevrenizde sevinç sebebi olacak. Uzun bir yolculukta, dostlar içinde görünüyorsunuz. Bu yolculuk bir özlemi gidereceği kadar, başka yararlı anlamlar da taşıyabilir.

9 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 09:39 Ay-Mars kavuşumu huzursuzluğa neden olabilir. Ancak bu huzursuzluk bildiğimiz anlamda dışa yansıtılamadığı için, içsel bir öfke şeklinde hissedilir. Bazı kişilere karşı istemeden de olsa kızgınlık duyabilirsiniz. Cinsellik yaşama arzunuz yükselir. Astrolojik olarak Ay kadın, Mars erkek ilkesidir. Bu durum, kadınsı veya erkeksi özelliklerimizin baskın hale gelmesidir. Arzuların yükselişi kadar, gerginliğin de etkili olacağı bu saatlerde dikkatli olmakta yarar vardır. Eğer bir şey sizi baskı altına alıyorsa, bu baskıdan kurtulmak için egzersiz yapmak, müzik dinlemek, kitap okumak faydalı olabilir. Saat 16:33 Merkür- Kuzey düğüm karşıtlığı, kazanç elde etmeye yönelik işlerin ve kendinizi garanti altına almanın önemini vurguluyor. Bunların sağlamak için seçici olmak, ne istediğimizi bilmek, hedef odaklı düşünmek önemlidir. Bizi sıkıştıran koşullarla baş edebilmenin yollarını arıyoruz. İş hayatı-özel yaşamın iç içe geçtiği bugünlerde, sabit fikirli olmamak, şartların bilincinde kararlar vermek gerekiyor. Saat 19:03 Ay-Neptün görünümü, ilişkimiz, çıkarlarımız ve bazı kişilerle olan bağlantılarımızı ele almamız yönünde bizi dikkatli olmaya çağırıyor. Saat 22:30 Ay-Kuzey düğüm görünümü, finansal açıdan sizi destekleyici bir kadın veya kişinin göstergesidir. Bu sayede hem ihtiyaçlarınızı karşılaşırsınız hem de yükselen moralinizle sorunlarınızı kolayca halledersiniz. Saat 23:32 Ay-Merkür görünüm etkisinde iş-toplum-finansal konuları iyi analiz etmek gerekiyor. Sizi başkalarına bağımlı hale getiren, zorlanmanıza neden olabilecek işlere kalkışmayınız. Gerçekçi düşünmek lazım. Sürprizlerle dolu, umduğunuzdan çok daha olumlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özellikle ilişkilerin ortak paylaşımlar noktasında duygusal tepki ve kriz yaratabilecek durumlara dikkat etmeniz gereken bir günde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkilerinizde daha gerçekçi bir tutum sergileyebilirsiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kırgınlıklarınıza bir çözüm bulamadığınız bir anda arkadaşlarınızla ani bir şekilde ilişkilerinizi kesebilir, kendinize farklı yollar çizebilirsiniz. Kişisel fikirlerinizi ve dış görünüşünüzü değiştirmeniz adına bazı yenilikler yapmak isteyebilir, yaşamış olduğunuz tüm hataların sebebini bir anda kendinize yükleyerek gereksiz bir suçlama içinde olabilirsiniz. Kendinize kızmayı bırakıp hatalarınızdan ders almaya bakın.

9 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı konularda işleriniz istediğiniz hızda ilerlemeyebilir. Çalışma hayatınızda vereceğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Gün içinde rahatlamak için kendinize fırsat tanımalısınız. Duygusal konularda gelişmeler olabilir. Birlikte çalıştığınız işlerde sonuçlandıramadığınız konular keyfinizi kaçırabilir.

9 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bilinçaltınızı harekete geçirecek ve geçmişte ki düşüncelerinizi canlandırarak sizin kendinize dönüp bakmanızı sağlayacak. Bu size sıkıntılı gibi gelse de; sizlere bugün yaşamınızı etkileyen sorunları çözmek için sizlere sunulmuş bir fırsattır. Direnciniz artacak. Kişisel kariyer hedeflerinizi gerçekleştirmek için; enerjisiyle sizleri güçlendirecek. Gezegensel enerjiler, sosyal yaşamınıza olumlu etkileriyle hareket kazandıracak. Sevdiğinizle romantizmi doya doya yaşayabileceğiniz harika bir gündesiniz. Çabalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız.

9 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde önemli görüşmeler yapabilir, sizi üzen veya yoran konuları partneriniz ve dostlarınızla daha rahat paylaşabilirsiniz. Genel sağlık ve motivasyon durumunuza özen göstermeniz gereken bugün, çalışma hayatınızda stresli konularla karşılaşabilirsiniz.

9 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız veya çocuğunuz için yapacağınız harcamalarda elinizin ayarı olmayabilir. İş hayatınız açısından hislerinizi kullanmanızda ve biraz sakinleşmenizde yarar var.

9 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcuna yerleşmesiyle spiritüel konular, okült bilgiler, enerjiler ve metafizik temalara duyduğunuz merak artar. Ortak paylaşımlarınız üzerinden kazanç elde edebilirsiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal birlikteliklerde canlı sohbetlere eşlik edersiniz. Arkadaşlarınızın davetlerine katılın. Fikirleriniz herkese ilham verir. Çocuk yapmayı düşünen çiftler bu dönemde harekete geçmek isterler. Bacak ağrılarına dikkat!

9 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizle yürüttüğünüz ilişkiler, günün ana konularını oluşturacaklardır. Arkadaşlarınızla birlikte sohbet ederken veya bir eğlence faaliyetinde bulunurken, sizi bekleyen görevler aklınıza takılıp bir parça huzursuzluk duymanıza, ortamın tadını tam çıkaramamanıza neden olabilir.

9 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 45' 04" R
Ay
Balık
28° 22' 15"
Merkür
Koç
19° 16' 09"
Venüs
Boğa
06° 29' 33"
Mars
Koç
03° 09' 31"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 01"
Satürn
Balık
16° 57' 27"
Uranüs
Boğa
22° 36' 11"
Neptün
Balık
29° 02' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 28"
Lilith
Başak
23° 49' 56"
True Node
Koç
15° 24' 03"
Son Güncelleme : 04/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>