Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranmayı bekleyerek belki de zaman geçiriyorsunuz. Onun da aynı beklenti içinde olmadığından çok mu eminsiniz ? Bugün yeniden karşılaşma fırsatınız doğabilir. Bunu değerlendirebilirsiniz.

Herkes sizden oldukça memnun, bu yüzden gereksiz endişeler duymanıza neden yok. Ama gelecek günlerdeyükünüz artabilir. Eleman çıkartılacağı söylentilerinin dışında duruyorsunuz.

Bugünlerde geçici sıkıntılarınız var, ama yakın gelecekte epey rahatlayacaksınız. Para durumunuzun daha da iyileşeceğine dair sinyalleri çok yakında alabilirsiniz

Yeni tanışacağınız birisiyle ilk anda yıldızınız barışmayabilir ama sandığınızdan daha düzgün biri olduğunu göreceksiniz. Peşin hükümlü olmak bazen yanılgıya düşmenize neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal yaşamınız yeni birtakım davranışlarla şekle girebilir. Bununla ilgili belirtiler alıyorsunuz, ama biraz daha dikkat kesilmeniz gerekiyor. Uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar, bugün yine karşınıza çıkabilir. Yorgunluğunuzun yanı sıra, yaşadığınız sorunlar da motivasyonunuzu etkiliyor ve bütün bunların sonucunda yakınlarınızla problemler yaşayabiliyorsunuz.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 12:14 Ay-Güneş faydalı görünümü maddiyatla alakalı konular üzerinde veyahayatımızı ilgilendiren meseleler üzerinde durmamızı sağlıyor. Saat 19:37-10 Şubat saat 05:21 arasındaki Ay-boşluk etkisi altında, birisiyle probleminiz varsa sabırlı olun, beklemede kalın. Diyelim illa halletmek istiyorsunuz ve ısrarlısınız. Şunu söyleyeyim ki, bir yararı yok. Çünkü ne siz karşınızdakine bir şeyleri tam olarak izah edebilirsiniz ne de o, anlamak için gayret sarf edebilir. Saat 21:42 Ay-Chiron görünümü nakit para ihtiyacınızın göstergesi olduğu gibi, bazı borçların temizlenmesi adına bir hayli mücadele verdiğinizi gösteriyor.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çift ruhlu gündeyiz. İnatçı yapını bugün rafa kaldırmalısın! Üçüncü kişilerin müdahaleleri ile karşılaşacaksın.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kısa seyahatleri gündeminizde olabilir. Eğitimle ilgili birilerinden tavsiye almak isteyebilir, işinizde yükselmek adına akademik kariyer anlamında farklı şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Sizler hayatınızda her şeyin en iyisini isteyen bireyler olduğunuz için bunu gerçekleştirmek sizler için hiç de zor olmayacak aksine keyif alarak yapacağınız birolacaktır.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarından beklentileriniz daha yüksek olabilir. Ancak ortaklaşa bir konuda daha bilinçli davranmak gerekiyor.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün yaşadığınız sorunlardan bir tanesinin daha sona ermesiyle motivasyonunuzu güçlendirirken yorgun ruhunuzu diriltmeye devam edecek. Arık sadece kendinize ve iç sesinize güvenerek hareket etmeli ve yeteneklerinizi ortaya koymalısınız. İşinizle ilgili hemen her konuda söz alın ve olabildiğince ön planda olmaya gayret gösterin. Bugün özel yaşamınızda da eş ya da sevgilinizin yakınları huzurunuzu kaçırmak için bir takım sözlerle size rahatsızlık vermeye çalışabilirler. Sakin olun daha önce yaşadıklarınızı düşünün ve sözlerin vurucu gücünü kullanın öyle bir ders verin ki birbirini seven insanların arasına girilemeyeceğini tüm benliklerinde hissetsinler.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Konsantrasyon ve gayret gerektiren konu ve işlerde başarılı olabilirsiniz. Duygusal gerilim ve strese bugün daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Duygusal yönden kendinizi zorlamamaya çalışın.

10 Şubat 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün para konusunda rahat hareket etmek isteyeceksiniz. Ketum davranışlar sergileme veya planlarınızı etraftakilerden gizleme isteğiniz olabilir.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonu rutininizi aşırıhalletmeye çalışmakla zora sokmayın. Sınırlı bir kapasiteniz olduğunu unutmayın. İşleri biriktirmeden halletmek en doğrusu olacaktır. Partnerinizle fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz. Herkes kendi fikrinin doğru olduğu konusunda aşırı ısrarcı davranabilir.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızın birdenbire canlanacağı ve kendinizi kalabalıklar içerisinde bulabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Bu yüzden görünümünüze özen göstermelisiniz. Yer aldığınız ortamlarda iyi bir intiba bıraktığınıza inandığınız sürece, oldukça rahat olacak ve iyi vakit geçireceksiniz.

10 Şubat 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 28' 55" R
Ay
Balık
24° 19' 00"
Merkür
Koç
19° 04' 57"
Venüs
Boğa
06° 09' 01"
Mars
Koç
02° 56' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 07"
Satürn
Balık
16° 56' 04"
Uranüs
Boğa
22° 35' 13"
Neptün
Balık
29° 01' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 32"
Lilith
Başak
23° 48' 05"
True Node
Koç
15° 23' 43"
Son Güncelleme : 04/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>