Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreli ilişkinizin beraberliğinizin altında bu ilişkiye duyduğunuz büyük güven yatıyor. Tabi, bu güvenin altında da büyük aşkınız. Göz ardı edilen bazı hatalar, yine de söz konusu.

Elinizin altındaki bir iş, sizin harcınız olmadığı şeklinde değerlendirilse de hızla sonuca ulaşıyor. Nasıl davranacağınızdan emin olamadığınız bir konuda, güvendiğiniz biriyle bugün bir görüşmeniz olacak.

Ödemelerinizi gününde alamayışınız, sizi ister istemez biraz eli sıkı biri yapıyor. Sizden talep edilen bir maddi desteği karşılayıp karşılamamakta kararsızlık çekeceksiniz.

Çağırılıp gideceğiniz bir yerde size pek tat vermeyen birisinin size yakınlaşma çabasını göreceksiniz. Şu günlerde size yöneltilen tebessümlere dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı hazırlıklar içindesiniz. Bunun oluşturduğu heyecanı gerginliğe dönüştüren endişeler barındırıyorsunuz. Bu hazırlıkların arkasındaki değişime göstermeniz gereken uyumla ilgili kaygılarınız var. Bugün kaygınızı azaltacak hareketlenmeler söz konusu. Heyecanla beklediğiniz haber çok yakında. Bu haber, birçok konudaki yenilenme niyetlerinizi büyük oranda karşılayabilir.

7 Şubat 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Balık burcunda ilerleyen Ay, sizleri şansınızın açık olduğu bir güne başlatıyor. Arkadaş gruplarınızla vakit geçirebilirsiniz. Daha dışa dönük olacağınız bir gündesiniz. Ay ve Neptün'ün kavuştuğu gün içerisinde, uzun zamandır hayal ettiğiniz bir konu hakkında bugün olumlu gelişmeyi yaşayabilirsiniz. Ay-Neptün kavuşumu kesinleştikten sonra Ay'ın Jüpiter' e açıya gidiyor olması, sert etkiler almanıza neden olabilir. Hayal kırıklığı yaratan bir durum yaşanabilir. Jüpiter'in olayları daha da büyüttüğünü düşünürsek, duygularınızı abartılı yaşayabilirsiniz. Borçlarınız konusunda da bu durum meydana gelebilir. Haberiniz olmayan bir borçla karşılaşabilirsiniz. Bu eşinizle alakalı maddi bir mesele de olabilir. Borcunuz olsun olmasın bugün harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Satürn ve Neptün açısını çalıştıracak olan Ay, aklınızdaki düşünceleri eyleme geçirmek için size destek olacaktır. Bu akademik veya yurt dışı bağlantılı birde olabilir. Seyahat planlarına vakit ayırabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

7 Şubat 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Herkesi kendine hayran bırakıyorsun!Ay, su burcunda hareket ediyor. Bugünlerdehayatında daha sakin olman gerekebilir. Sürekli hata yapanlara karşı sert uyarılarda bulunabilirsin. Aile şirketinde çalışıyorsan, bugün eksik ya da belirsiz olan işleri düzene koyabilirsin. Sevgilinle anlamsız bulduğun ama bir türlü çözmeye meyilli olmadığın bir küslük içinde olabilirsin. Hiçte senin ruhuna uymayan bu tutumundan vazgeçmek için yaptığın plan herkesi kendine hayran bırakmana neden olabilir. Açık ve çok iyi niyetli yaklaşımlar, problemleri paylaşmadan sana avantaj sağlayabilir. Çocukların varsa, eğitimleri ya da arkadaş çevrelerine dair sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsin. Akşam saatlerinde arkadaşınla yapacağın telefon görüşmesinde, inanamayacağın dedikodulardan haberdar olabilirsin.

7 Şubat 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularla ilgili anlık kararlar vermeyin. Yakın çevrenizle aranızda bazı sorunlar gündeme gelebilir. Yanılgılara açık bir gündesiniz.

7 Şubat 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Arkadaş gruplarınızla birlikte zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Denekteki işlerinizi bitirmek için uygun bir gündesiniz. İşten gelecek destekler sizi gün içinde çok fazla rahatlatabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı sonlanmalar yaşayabilirsiniz.

7 Şubat 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hamlelerinizde acele etmeyin. Bu da yanlış anlaşılma ihtimalinizi hayli düşüreceği için tüm tartışmalardan haklı çıkartacak.

7 Şubat 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda pozitif etkilere açık olduğunuz bugün, finansal konularda artıya geçebileceğiniz, daha çok insanla etkileşime geçip,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, ilişkilerde iletişim gücünüzü kullanarak problemleri çözebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

7 Şubat 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu huzur arayışınız yenilenme arzunuzla çelişiyor. Uzmanlık gerektiren konularda yeni imkanlar gelişirken sosyal çevreden destek arayışınız var. Kararsız ve tarışmacı tutumlardan kaçınıp huzur alanında kalmak faydalı olur.

7 Şubat 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Balık burcunda seyahat ederken arkadaşlarınızla duygusal paylaşımların yoğun olduğu bir gündesiniz. Ayrıcaarkadaşlarınızla yardımlaşarak haftaya canlı, dinamik, kararlı ve cesaretli adım atarsınız. Gündelik rutin işlerinizi çevrenizle yardımlaşarak daha hızlı bir şekilde tamamlarsınız.

7 Şubat 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkese bir kol boyu mesafede kalmak, mümkünse bir süre hiçbir açıklama yapmak istemiyorsunuz. Dünkü suskunluğunuz bugün de devam ediyor. Aslında biraz da sizinle ilgilenilmesini, neden böyle olduğunuzun sorulmasını istiyorsunuz. Dikkat çekmek değil, sadece siz de düşünülmek istiyorsunuz. Perde arkası planlarınız olabilir.

7 Şubat 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 43' 08" R
Ay
Oğlak
01° 45' 34"
Merkür
Koç
16° 20' 55"
Venüs
Koç
28° 50' 07"
Mars
Balık
28° 22' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 52"
Satürn
Balık
16° 25' 08"
Uranüs
Boğa
22° 14' 49"
Neptün
Balık
28° 51' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 34"
Lilith
Başak
23° 08' 34"
True Node
Koç
15° 25' 21"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>