Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Baş başa kalabilmek için daha çok zaman ayırabilmelisiniz. Bazı arkadaşların aşk beraberliğinize eleştirel bakışları sizi fazla etkilemiyor. Ama sevgiliniz bundan oldukça rahatsız gibi.

Son günlerdeki bazı gecikmeler sizi düşündürüyor. Yeniarayışlarınızda yakınlarınızdan destek bekliyorsunuz. Çabalarınız bir kısım işleri yoluna koymaya yeterli olmayabilir.

Kazancınızın geldiği gibi gitmesi, yeniplanınıza para ayırmanızı zorlaştırıyor. Bu işi ancak belli desteklerle başarabileceğiniz iyice kesinleşiyor. Paranın su gibi akıp gittiği lafına artık iyice inanıyorsunuz.

Birkaç gün içinde ara sıra ortaya çıkan eski bir arkadaşınızla ilgili, sonradan sizde iz bırakabilecek bir tartışma yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızı denetlemeniz bugün zor olabilir. Alacağınız haberlere hemen tepki göstermekten kaçınmalısınız. Öfkenizi kontrol altına almalısınız. Aslında bunu başarabilirsiniz. Çünkü, zihinsel faaliyetiniz yükseliyor.

8 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Güneş ve Jüpiter arasındaki olumlu açıyla şansınız açık olabilir. Özellikle kariyer hayatınızda bu etkiyi daha çok hissedebilirsiniz. Bir konu hakkında çekinceleriniz varsa Güneş'in de yardımıyla sizin lehinize sonuç alabilirsiniz. Gün içerisindeki diğer açılar da akademik hayatınızda, yurt dışı işlerinizde güç kazanacağınız bir günde olduğunuzu gösteriyor. Ay'ın 01:13-17:33 arasında boşlukta ilerlediği zaman diliminde kendinize yeni birçıkartmaktansa dinlenip biraz daha yoğunluğunuzu azaltmanız yerinde olacaktır. 17:33 itibariyle Koç burcuna geçen Ay, sağlığınıza özen göstermeniz gerektiğini gösteriyor. Duygusal olarak kendinizi düşük enerjili ve yorgun hissedebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

8 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesafeli davranıyorsun!Ay, tüm gün boşlukta seyredecek. Bugün çevrendekilere her zamanki sıcakkanlı halin yerine biraz daha mesafeli bir izlenim bırakabilirsin. Çalışma ortamında ya da arkadaş ortamında duyduklarına karşı yapacağın yorumlar şaşırtacak. Ortak çalışma bekleyen kişilerin, sana olan güvenleri hak etmek için daha çok kendini göstermen gerekebilir. Bugün önemli konular yerine duygusal problemlerini çözmek ve biraz da abartılı davranışlar sergilemen mümkün. Gezegenlerin seyri seni duygusal olarak ortak noktalara çekebilir, cesaretini toplayarak sorunlarını paylaşmak isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, sürekli aklına takılan kişiye karşı aslında kalbinin boş olmadığını anlayacaksın. Akşamüzeri yakın bir arkadaşınla buluşarak, onun tavsiyelerini dinleyebilirsin.

8 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalmış konulara olan merakınız artabilir. Şüpheci tutumunuz yanılgılara sebebiyet verebilir. Biraz daha iyimser yönden olaylara bakmalısınız.

8 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konulardan kaynaklı kayıplar gündeminizi etkileyebilir. Elinizde olmayan nedenlerden işlerinizde çözülmeler yaşayabilirsiniz. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. Arkadaşlarınıza vakit ayırmak size iyi gelecektir. İş hayatınızda alacağınız destekler işlerinizi kolay bitirmenizi sağlayabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

8 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşsiz olan Boğa'lar bugünlerde kendilerine en uygun iş ve şartları bulmak konusunda şanslı olabilirler.

8 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal yönden canlı cıvıl cıvıl bir gün geçirebilir ve bundan da büyük keyif ve mutluluk duyabilirsiniz. Büyülü sözlerinizle sosyal ortamlarınızda etkileyicisiniz.

8 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilinçaltı hassasiyetleriniz artıyor. Daha öfkeli veya gergin hisler uyanabilir. Toplumsal konularda hassas tutumlar sergilerken, ortak idealler konusunda aşırı iyimser beklentilere girebilirsiniz.

8 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat ederken gün ortasında çalışanlar arasında bir anlaşmazlık patlak verebilir. Ama bu konu kısa sürede çözümlenecektir. Tartışmalardan uzak durmalı, öfkeye dönüşecek diyaloglardan kaçınmalıdır. İş ve projeler hızlı bir şekilde ilerlerken akışta ani değişiklikler meydana gelebilir.

8 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Evdeki iplerin gerilmesi ile beraber uzaklaşma isteğiniz artış gösteriyor. Daha fazla dışarıda olmak daha fazla arkadaşlarınız ile zaman geçirmek istiyorsunuz. Kariyeriniz için aksiyon alma zamanınız geldi. Şu an Güneş haritalarınızın bu kısmını aydınlatıyor ve size güzel fırsatlar sunuyor.

8 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 45' 58" R
Ay
Oğlak
02° 23' 58"
Merkür
Koç
16° 21' 38"
Venüs
Koç
28° 53' 43"
Mars
Balık
28° 24' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 33"
Satürn
Balık
16° 25' 24"
Uranüs
Boğa
22° 14' 59"
Neptün
Balık
28° 51' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 44"
Lilith
Başak
23° 08' 54"
True Node
Koç
15° 25' 12"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>