Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yalnız değilsiniz ama pek doyumlu olduğunuz da söylenemez. Yalnızlık sizin için bir kabus değil. Bu yüzden de ilişkinizin kalıcı olması için, bir çaba göstermiyorsunuz.

İşinize yoğunlaşıyorsunuz. Bedensel yorgunluğunuz sık sık sağlıksızlık endişesi yaratıyor sizde. İş arkadaşlarınızla birlikte ilerde sizi bayağı korkutan bir tarih var.

Birikimleriniz var. Bunu ilave bir işte değerlendirip değerlendiremeyeceğinizi düşünüyorsunuz. Esasında size bu öneriyle yaklaşan biri var. Aynı zamanda paranızın çarçur olacağı endişesi de taşıyorsunuz.

Bir aile sorunu gündeme gelebilir. Sizden müdahale bekleniyor ama dile getirilemiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Merkür retrosunun bugün başlamasıyla birlikte sevdikleriniz olan iletişimde tutarlı bir yol izlemek her zamankinden zor ve zahmetli olabilir. Birbirinizin istek ve ihtiyaçlarını doğru anladığınızdan emin olmalısınız.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 00:06 Güneş-Satürn görünümü, ev-aile ve kişisel anlamdaki ihtiyaçlarınızı karşılamada, başkaları üzerinde etkili olma, sorunlarınızı aşabilmede yardımcıdır. Saat 09:42 Ay-Merkür görünümü, geri hareket nedeniyle aşk hayatımızdan kişisel kararlarımıza kadar her konuda dikkatli düşünmemizi gerektiriyor. Hemen karar vermeyelim, duruma iyice bakalım. Saat 12:54 Ay-Neptün görünümü, ilerisi adına umutlanmanızı, başkalarıyla ilişkinizi güçlendirmenizi, sevgi, merhamet gibi güzel duyguları gönlünüzde hissetmenizi sağlar. Saat 17:30 Ay-Mars görünümü, sahip olduklarınızı korumak yanlısı davranacağınızı gösteriyor. Kimseye taviz vermeye ve kimsenin de size ait bir şeye elini uzatmasına müsaadeniz yok. Burcunuz üzerinde ilerleyen Ay kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme arzunuzun simgesi. Mars-Aslan burcunda zorluyor sizi. Çünkü dışa belli etmeseniz de, iç dünyanızda bir şeylerin canınızı sıkması mümkün. Kişi ne istediğinin farkında ve çevresindeki gelişmelere, durumlara hakim olmaktan yana. Biraz abartılı davranabilirsiniz. Saat 17:49 Ay-Venüs görümümü, size huzur veren, kendinizi rahat hissetmenizi sağlayan bir enerjidir. Gönlünüzden geçeni sevdiklerinizle paylaşmaktan zevk alırsınız. Koruduğunuz değerlere sahip çıkarsınız ve kimsenin canınızı sıkmasına izin vermezsiniz. Saat 19:34 Ay-Pluto görünümü, yeni bir şeyler yapmak, var olanı sağlamlaştırmak, işler hale getirmek niyetinde olduğumuzu gösteriyor. Aklımızda ne varsa onun üzerinde odaklanabiliriz. Yeni haftanın arzu ettiğimiz güzelliklerle geçmesi dileğimle,

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, her şey güçten yana olacak. Gecikmeler seni rahatsız edebilir. Yaşantına yeni bir yön vermek isteyebilirsin.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizdeki pozitif bakış açısı kariyeriniz için önemli başarılar getirecek. Önemli bir proje için teklif alabilirsiniz.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel olarak önem verdiğiniz konularda daha güçlü olabilirsiniz. İşlerinizle ilgili sorumluluk alabilirsiniz. Hisleriniz daha güçlü olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. Duygusal konularla baş etmeniz kolay olmayabilir. İşlerinizde sizden daha yetkin kişilerden destek görebilirsiniz.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni iş, yeni arkadaş veya her konuda bilgili olmak sizler her daim mutlu ediyor. Ancak biraz durulmaya ihtiyacınız var. Bugünlerde sürekli eğlence hayatındasınız.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer alanında muazzam başarılı görünümleriniz sözkonusu iken,hayatınızda başarılı görüşmeler yapabilir, finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda yeni tanışmalar ve romantik tekliflere açık bir zamandasınız.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanız heyecanlı gelişmelerle, keyifli başlıyor. Aşk hayatınızda veya çocuğunuzla ilgili yaşadığınız iletişim sıkıntılarınızı doğru davranışlarınızla çözebilirsiniz. Kendinizi ifade ederken dikkatli olun.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuk, aşk, yaratıcılık, hobi, aracılıklar alanınızda bugün Merkür'ün geri hareketi başlıyor. Bu dönemde çocuğunuzun sağlık kontrolünden geçirebilirsiniz. Yeni bir hobiye başlamaktan kaçınıp, önceden yarım bıraktıklarınızı tamamlamak en doğrusu olacaktır. Eski aşklar kapınızı çalar.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

14 Ağustos 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 00' 10" R
Ay
Koç
17° 19' 26" R
Merkür
Koç
20° 11' 57"
Venüs
Boğa
08° 04' 60"
Mars
Koç
04° 09' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 13"
Satürn
Balık
17° 03' 50"
Uranüs
Boğa
22° 40' 39"
Neptün
Balık
29° 04' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 43"
Lilith
Başak
23° 58' 32"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>