Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sosyal yönünüzün çok güçlü olabileceği bugün, sevdiklerinizle eğlenme fırsatı bulabilirsiniz. Romantik eğilimlerinizin yüksek olması sevdiğiniz kişiyi etkileyebileceğinize işaret ediyor. Birlikte alışverişe ve hobilerinize zaman ayırmak için uygun bir gündesiniz.

İşbirliği ve ortaklıklarınız konusunda olumlu tutumlar içinde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Eşiniz ve ortağınızla birbirinize yakın olabilir ama alınganlık yüzünden anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Düzenli ve titiz çalışmalarınızın karşılığını maddi boyutta görebileceğiniz verimli bir gündesiniz. Parayla ilgili projelerinizi hayata geçirebilmek için uygun fırsatlar söz konusu.

Oldukça dikkatli ve önlemci olmalısınız. Yakın çevrenizdeki gelişmeler size beklenmedik şartlar getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşırı hareket ve yorgunluk hastalıkları gündeme getirebilir. Hareket ve yorgunluk hastalıkları gündeme getirebilir. Bu durumda enerjinizi açığa çıkarırken dikkat etmelisiniz. Cinsel enerjiniz ve fantezilerini işle ilgili bağlantılarınızı bir süre ertelemelisiniz. Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri ise çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyebilirsiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 00:56 itibariyle Ayın yumuşacık sevgi dolu Balık burcundaki ışığı, hoşgörü ve barış, güzellik ve dostluk gibi kıymetli olguları vurguluyor. Yüreğimizin içindeki çocuğu uyandırıyor. İnsan böyle bir enerji altında hem kendini rahatlatmaktan yana hem de hayata olan inancını pekiştirmekten yanadır. Dostluklar, güzellikler, huzur ve uyum duygusu içinde geçirilen bir gün nasıl da dinlendirir, huzurlandırır insanı. Saat 20:45 sonrası etkili olacak Ay-Venüs görünümü, ılımlı ve sevgi dolu insanlarla temasın ve size güven veren çevre ilişkilerinin işaretçisidir. İç dünyanızda huzurun ve dengenin, dışarısıyla uyumlu olması, yaptığınız her şeyden zevk almanızı sağlar. Saat 21:51 Ay-Merkür karşıtlığında ılımlı düşünceler, dostlarla muhabbet, huzur bulmak arzumuz yükselirken, aşk konusunda seçiciyiz ve mükemmelden yanayız. Sevginiz karşılıksız kalmasın. Üzüntüler sizden uzak olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşına çıkacak zorlukları çözebilecek gücü bulacaksın. Kapatamadığın bir borcun için yardım alabilirsin.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizle ilgili beklentilerinizi ve hayallerinizi yüksek tutabilirsiniz. Bu konularla ilgili, bazı hayal kırıklıkları oluşabilir.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Sosyal konularla daha fazla ilginizi çekebilir. Sorumlu olduğunuz işler toparlamanız gerekebilir. Bu konuda mücadele verebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde duygusal yönden güçlü hissedebilirsiniz. Ani kararlar almaktan çekinin. İşlerinizi tamamlama fırsatı bulabilirsiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kimseden etkilenmeyin, kararlı olun. Kırıcı olmadan kendi istekleriniz doğrultusunda direnin. Her şeye evet diyerek kimseyi memnun edemezsiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapılması gerekenlerle, iç dünyanız arasında uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Kendi gücünüzü yansıtabilmek için takıntılarınıza ve üzerinizde baskı yapan konulara bir çözüm bulmalısınız.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kova burcunda seyahat etmeye devam eden Ay, ilişkilerde ne kadar özgür bir ruhla hareket etmenizi sorgulatacak. Karşınızdakilerle olan iletişimde hak ettiklerinizi sorgulayacaksınız. Kendi konfor alanınızı korumalı ve sizin için önemli olan değerlerden asla vazgeçmemelisiniz.

9 Ağustos 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

9 Ağustos 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 56' 09" R
Ay
Yay
21° 14' 11"
Merkür
Koç
16° 10' 43"
Venüs
Koç
27° 50' 33"
Mars
Balık
27° 44' 55"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 38"
Satürn
Balık
16° 20' 46"
Uranüs
Boğa
22° 12' 05"
Neptün
Balık
28° 49' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 48"
Lilith
Başak
23° 03' 13"
True Node
Koç
15° 27' 55"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>