Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda bugün durgunluk gözleniyor. Sevgilinizle yaptığınız buluşma planlarını gerçekleştiremeyebilirsiniz. Bugün sevgilinizle duygusal yakınlaşmanız çok az olacak.

İş yaşantınızda çok faalsiniz. Başarılarınız ile amirleriniz gözdesiniz fakat gelirinizden pek memnun değilsiniz. Amirlerinizle maaşınızın artması konusunda görüşme yapmayı isteği içindesiniz.

Parasal konularda şanslı olduğunuz bir döneme girdiniz. Bugün elinize para geçmese de yapmanız gereken bazı harcamaları yapmaktan kurtularak kendinizi mali açıdan sıkıntıya sokmayacaksınız.

Bu aralar kendinizi çok fazla dinliyorsunuz. Sürekli kafanızda olumsuz düşünceler dolaşıyor. Kendinizi dinlemeyi bırakın ve hayatın güzelliklerini yaşamaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi oldukça yorgun hissedeceksiniz. Genelde zamanınızı dinlenerek geçirmek ve yorulmayacağınız faaliyetlerle meşgul olmak isteyeceksiniz. Bugün alacağınız bazı haberler moralinizi bozabilir ya da sevdiğiniz bazı insanlarla tartışmanıza neden olabilir. Akşam saatlerinde aile büyüklerinizi ziyarete gidebilirsiniz.

8 Ağustos 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 02:06 Ay-Jüpiter görünümü, yenilik hevesimizi işaret ediyor. Sorumluluk almaktan çekinmiyoruz ancak kendimize ayırdığımız zamanlar var. Neler yapacağımızı planlamak, uygulamak kolaylaşıyor. Genelde insanlarla kurduğumuz bağımız güçlü. Elden geldiğince hoşgörülü, nazik davranacağız. Kimseyi yargılamak, eleştirmek gibi niyetimiz yok. Biz kendi hayatımıza, işimize gücümüze bakacağız. Saat 08:40 Ay-Satürn görünümü,hayatında hiç kimseye ihtiyacınız yokmuş gibi bir tavır içinde olabilirsiniz. Çünkü sizi hafife almalarından hoşlanmazsınız. Ancak maddi ve manevi anlamda ilişkiniz olan kişilerle bağınızı güçlü tutmak zorunda olduğunuzu bilmelisiniz. Saat 22:07-9 Ağustos saat 00:56 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Ilımlı düşünmek, olgun bir şekilde çevrenizdeki insanlarla irtibat kurmanız faydalıdır. Karar alma sürecinde olduğunuz konularda tekrar gözden geçirmelerde bulunmak doğru olacaktır. Güvenilir bir dünyada yaşamamız dileğimle,

8 Ağustos 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortak çalışma ortamı yaratmak isteyeceksin. Çevrende seni anlayabilecek kişilerin olması, güven duygunu artırıyor.

8 Ağustos 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişiminiz ve ikna edici üslubunuzla maddi kaynaklarınızı genişletebilirsiniz. Seyahat planlarınızda aksamalar olabilir.

8 Ağustos 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda sorumluluklarınızda artışlar olabilir. Karar vermeniz gereken konuları sonuca bağlayabilirsiniz. Bazı değişikliklerden duygusal olarak etkilenebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde stresler olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için kendi meslek grubunuzdan insanlardan yardım alabilirsiniz. Güçlü destekler bulabilirsiniz.

8 Ağustos 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mücadele etmek yerine teslim olmayı seçiyorsunuz. Sizden daha büyük sorunlarla mücadele eden insanları aklınıza getirin ve lütfen pes etmeyin.

8 Ağustos 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda pozitif etkilere açık olduğunuz bugün, finansal konularda artıya geçebileceğiniz, daha çok insanla etkileşime geçip,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, ilişkilerde iletişim gücünüzü kullanarak problemleri çözebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

8 Ağustos 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kariyer ortamlarınızda şartlarınızı kolay oluşturacaksınız ama aklınız ailevi konulara takılı olacak. Aile üyelerinizle yaptığınız konuşmalarla yaptıklarınız birbirine pek uymayabilir.

8 Ağustos 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eviniz çok hareketli bir enerji yayıyor. Bu yüzden evde dinlenme planından vazgeçin. Ancak eğlencesi bol bir parti düzenleyerek keyif alabilirsiniz. Hayata karşı kırılgan bir tavır içindesiniz. Harekete geçmek istediğiniz pek çok konu olsa da hangisine öncelik vereceğinizi kestiremiyorsunuz. Bu yüzden evrenin işaretlerine izlemeyi deneyin. Cevap orada.

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

8 Ağustos 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 52' 51" R
Ay
Oğlak
03° 57' 23"
Merkür
Koç
16° 23' 25"
Venüs
Koç
29° 02' 26"
Mars
Balık
28° 29' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 12"
Satürn
Balık
16° 26' 02"
Uranüs
Boğa
22° 15' 23"
Neptün
Balık
28° 51' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 08"
Lilith
Başak
23° 09' 41"
True Node
Koç
15° 24' 51"
Son Güncelleme : 28/04/2024 19:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>