Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle son zamanlarda fazla yalnız kalamıyorsunuz ve bazı sorunlarınızı konuşmak için bile fırsat bulamıyorsunuz. Bu fırsatı bugün elde edebileceksiniz.

İş hayatınızda rutin ve günlük işleriniz dışında bazı ailevi konularla da ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Akşama doğru halsiz düşebilirsiniz.

Para ilgili planlamalarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz. Bazı yerlerden açık verebilirsiniz. Harcamalarınızı tekrar gözden geçirin.

Akrabalarınız yakında sizden bir ricada bulunacak ve siz onları kırmak istemeyip bu konuyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız fakat bunun için çok yorulacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gizli hırslarınız sizi zaman zaman karamsarlığa sürüklüyor. Hayata dair umutlarınız en ufak bir olayla yıkılabiliyor. Sizin şu aralar güzel bir tatile ihtiyacınız var ve bugün bu konuda planlar yapmaya başlayacaksınız. Uzaklardan gelen bir davet de sizi bu konuda teşvik edecek.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 08:17 Venüs-Neptün olumlu görünümü, duyguların öne çıkmasını sağlıyor. Kardeşlerimizi, komşularımızı, her gün rastlaştığımız insanları, yakın akrabalarımızı, arkadaşlarımızı kucaklıyoruz. Hayallerimizi gerçekleştirme, ideallerimize uygun bir yaşam kurabilme arzumuz bugün ön planda. Hayatın karmaşık ve zorlu yanlarından ziyade, huzur ve güven verene yöneleceğiz. Saat 08:36 Ay-Venüs görünümü, bizim için kıymeti olan her şeyi koruma ve kollama arzumuzun göstergesidir. Çevremizde güvenilir insanlar ararız. Geçmişte yaşadığımız ilişkileri düşünürüz. Geride kalan güzellikleri veya olumsuzlukları hatırlarız. Bazen elimizde olmadan dışa karşı tepki gösterebilir, bazen de kimseye belli etmez, içimize atarız. Saat 10:39 Ay-Mars olumlu görünümü, yapılması gerekenleri cesaretle ele almanın önemini gösteriyor. Ancak burada önemli bir çizgi var. Siz kendinize ne kadar güveniyorsunuz? Eğer kendinizden kuşkunuz varsa, tabii ki olayların üstüne gitmeniz kolay olmayabilir. Böyle bir durumda suskun kalabilir, her şeyin kendiliğinden yoluna girmesini de bekleyebilirsiniz. Bu enerji aile, eş veya bir başka kişi nedeniyle kendinizi baskı altında hissetmenize de yol açabilir. Saat 15:27 Ay-Pluto görünümü, neleri arzu ettiğinizi, neler yapmak istediğinizi belirlemeniz halinde, isteklerinizi elde edebileceğinizi vurguluyor. Saat 17:48 Ay-Jüpiter karşıtlığı, bizi rahatsız eden meseleler psikolojik ve fiziksel anlamda sağlığımızı zorlayabilir. Bize göre yanlışlar-doğrular vardır. Bunlardan taviz vermeyiz. Fakat şartlar, bizi toleranslı davranmaya mecbur ettiği için geriliriz. Saat 20:27 Ay-Güneş görünümü, sizi aktif olmaya yöneltir. Arzularınız yoğundur. Ne kadar güçlü olduğunuzu birilerine ifade etmek ve kabul ettirmek istersiniz. İnandıklarınızdan vazgeçmezsiniz. Saat 22:26 Ay-Satürn görünümü, finansal veya duygusal ilişkilerde geçmiş tecrübeleri gözden geçirmenin yararını işaret ediyor. Başkalarının görüşleri, davranışları hakkında önyargılı düşünmeyiniz. Sonuçta herkes aynı olmak zorunda değil. Birileri size destek vermiyor, onaylamıyorsa kendinize güvenerek ayaklarınızın üzerinde durmayı bilmelisiniz. Böylece gücünüzün farkına varırsınız. Yüzünüzde gülüşlerin çiçek çiçek açtığı güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir seni rahatsız eden bir sorunu bugün çözüme kavuşturman mümkün. Dönüşümün önemli bir durağındasın.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişi yumuşak bir geçişle bırakmanız yenin doğabilmesine fırsat vermektir. Daha sağduyulu olarak geçmiş hesaplaşmalardan uzaklaşmanızda fayda var.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün tam olarak bilemediğiniz durumlar ya da gizli kalan şeyler gündeme gelebilir. Biraz daha sabırlı olmaya bakın.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkaları tarafından bilinmesini istemediğiniz sırlarınız açığa çıkabilir. Gün içinde bu durumdan rahatsızlık duyacağınız aşikar. Dost bildikleriniz sizi yarı yolda bırakıyorlar. Akıllanmanız gerektiğini öğrenmelisiniz.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, iletişime dayalı bazı işlerinizde ve grupsal çalışmalarınızda çevrenizdeki insanlara yardım etmek isteyeceksiniz. İhtiyaç halindekiler için harekete geçmek sizin için önemli olacak. Maddi konularda toparlamanız gereken işler olabilir.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songününde hazırladığınız raporlardan pratik sonuçlar elde edebilirsiniz. İş çıkışı arkadaşlar ve sevdiklerinizle beraber vakit geçirmek size iyi gelir. Geziler, arkadaş toplantıları, kısa yolculuklar için harika bir gün olacak. Diğer yandan evinizde vakit geçirmek, güzelleştirmek, duvarları süslemek size iyi gelir.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

12 Ağustos 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 46' 02" R
Ay
Yay
18° 59' 19"
Merkür
Koç
16° 08' 56"
Venüs
Koç
27° 37' 43"
Mars
Balık
27° 36' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 13"
Satürn
Balık
16° 19' 49"
Uranüs
Boğa
22° 11' 29"
Neptün
Balık
28° 49' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 13"
Lilith
Başak
23° 02' 03"
True Node
Koç
15° 28' 30"
Son Güncelleme : 27/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>