Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevmeye hazırsınız. Birinci dereceden sevilmeye de ihtiyacınız var. O zaman yeniden hareketlenin. Geçmişteki kötü anılar, bugünü bu kadar etkileyememeli. Her insan başka biridir. Siz de bu kalabalığın içindesiniz.

Fazlaca yoğun ama huzurlu, her anlamda doyurucu birortamınız vardı. Yediğiniz bir dost darbesi işinizi allak bullak etti. Bütün değerlerinizle yeniden tartıştınız. Ama bunun etkisinden artık kurtuldunuz. Bugünlerde ikinci bir işiniz olabilir.

Dardasınız ama sizi yakın bir yerde sevinç bekliyor. Bütün borçlarınızı ödeyip birkaç sıfır öne geçeceksiniz gibi. Aileden de desteğiniz artacak. İkinci işinizle daha da rahatlayacaksınız.

Size randevu verilen yerde hoş bir siluet bekliyor, geç kalmayın. Ufak tefek sağlık sorunlarınızı ciddiye alın ama, dün yaptığınız gibi abartmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonu kendinizi içinde bulduğunuz bir tartışma, bugün de kafanızı kurcalayabilir. Bu yüzden biraz düşünceli ve dalgın olabilirsiniz. Sizinle yakın ilgisi olmasa da üzerinde düşünmeden edemediğiniz birtakım konularınız var. Planlanmamış bir akşam programına dahil olabilirsiniz. Davet size cazip gelecek ve umduğunuz ilgileri fazlasıyla bulacaksınız.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 07:00 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, aile hayatınız ve evinizle ilgili konularda geleceğe dönük düşünürsünüz. İş-ev arasındaki meseleleri kendi arzularınız çerçevesinde ele alırsınız. Evinizde konfor duygunuz yüksektir. Sanatsal çalışmalar, çocuklarınızla ilgili konular sizin için önemlidir. Saat 08:12 Ay-Mars karşıtlığı, bizi harekete geçirten isteklerin işaretçisidir. Her ne olursa olsun baskıya gelemeyiz. Ailemiz, yuvamızla ilgili konularda bireysel yönde aktifiz. Toplumdaki yanlışlıklara, insanların haksız yere acı çekmesine tahammül etmeyiz. Kimseye göre değil, kendimize göre fikirlerimizi ifade ederiz. Saat 09:44 Venüs-Satürn görünüm etkisinde kısa süreli, gelir geçer aşka hayatımızda yer vermeyiz. Mantıklı kararlar veririz. Partnerin yaklaşım tarzı, olgun tavırları, kendinden eminliği ilişkide görmek istediğimiz olgulardır. Bir problem varsa buna kayıtsız kalmasından hoşlanmayız. Bu görünüm yaratıcı, pratik, üretken çalışmaların göstergesidir. Hayatı ciddiye alırız ancak güzel yanlarının keyfini de sürmeyi biliriz. Saat 17:45 Ay-Jüpiter görünümü, ilişkide uzlaşmazlık, bazı meselelerin yanlış anlaşılması, abartılması gibi durumlara neden olur. İster istemez biraz çatışmalar görülür. Yakınlarınızdan biriyle ilgili özellikle kardeşle alakalı konularda uzlaşmazlık yaşanabilir. Sakin ve ılımlı şekilde yaklaşmakta yarar var. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin isteklerinize saygı duyulmasını beklediğin kadar sen de aynı davranışları sergilemelisin. Eleştiri alacağın bir konuda düşünmeden konuşman, pişman olmana sebep olabilir. İşinin yoğun ve tempolu olduğu bugünlerde biraz daha sabırlı olman gerekecek. Stres yapman sağlığını da olumsuz etkileyebilir. Akşam saatlerinde sevgilinin uzun zamandır senden saklamak için uğraştığı sürprizle karşılaşabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, bu sorunların üçüncü kişilerden kaynaklandığını anlayacağın konuşmalara şahit olabilirsin. Kilo problemi yaşıyorsan, kendine yeni bir diyet programı hazırlayabilirsin.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle olan ilişkilerde baskı ve sorunların tekrar gündeme gelip ego savaşlarını yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi bazı konularda geri çekmek ve olayları arkadan bir seyirci gibi izlemek eğilimi içerisinde davranabilirsiniz. Çalışma hayatında ise alt-üst ilişkilerinde olması gereken çizgiyi korumalısınız.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha kararlı ve girişken bir gündesiniz. Aynı zamanda ailevi alanda ya da evde yapabileceğiniz pek çok uğraş bulabilirsiniz.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAŞADIKLARINIZI dostlarınızla paylaşmalısınız. Çünkü karmaşık hayatınıza ancak onlar çözüm üretebilirler. Aşka kendinizi fazla kaptırmamanız gereken bir dönem. Yorgunluğunuzu partneriniz anlayışla karşılıyor ve size sahip çıkmaya çalışıyor. Onunla daha çok birlikte olmalısınız. Aksi halde ilişkiniz rutine girebilir dikkat edin.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun vadeli aşk ve ilişkilerin adımını atmak açısından uygun bir gün olabilir bugün. Sevdiğiniz, hoşlandığınız bir konuya da girişmek uzun vadede güzel sonuçlar verebilir.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuğunuzla ilgili ciddi sorumluluklar sizin üzerinize yığılabilir. Taşıyabileceğiniz kadarını üstlenirseniz sonradan rahat edersiniz.Onun geleceği için plansız bir masrafla karşılaşabilirsiniz. Partnerinizin kazancıyla ilgili bir zorluk ortaya çıkabilir. İş değişimi gündeme gelebilir. Sizden yaşça büyük birinden fikir alabilirsiniz. Her zorluğun bir çözümü vardır.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

14 Temmuz 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 02' 13"
Ay
Kova
18° 12' 14"
Merkür
Koç
17° 37' 07"
Venüs
Boğa
03° 02' 42"
Mars
Koç
01° 00' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 42"
Satürn
Balık
16° 43' 13"
Uranüs
Boğa
22° 26' 32"
Neptün
Balık
28° 57' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 08"
Lilith
Başak
23° 31' 19"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>