Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni kurduğunuz dostluğun aşka dönüşmesini istiyor, ama sanki bundan korkar gibi davranıyorsunuz. Hafta içi bir akşam buluşacaksınız. Açılın. Onun ne düşündüğünü bilmiyorsunuz. Ama böylesi daha heyecan verici değil mi ?

Yakın birarkadaşınızla ya da ortağınızla bir kırgınlık yaşayacaksınız. Onun güvensizliği kadar sizin alınganlığınızın da payı var bunda. Ortak bir dostunuz arayı yapacak ama ortağınıza yönelik bir beklentisi var. Size dikkatli olmak düşüyor.

Büyük bir alışverişteki savurganlığınız herkesi hayrete düşürdü. Bu hafta bunun pişmanlığını yaşayacaksınız. Bir miras söylentisi var ama nedense pek oralı değilsiniz. Fazla uzun vadeli birolduğunu düşünüp ilgisiz davranıyorsunuz. Yanılıyor olabilirsiniz. Varislerden biri çok üstüne gidiyor işin.

Bir eğlence yerine davet edileceksiniz. Eğer yeni dostluğunuzu bir aşka dönüştürmeye kararlı iseniz, bu daveti bir bahaneyle reddedin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışma ortamınızda ve günlük yaşamınızda size destek olabilecek kişilerden yardım alabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ve zinde hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 05:09 Ay-Merkür görünüm etkisinde, mecburen birilerine anlayış gösteririz. Sözgelimi ailemiz, bir yakınımız, partnerimizin fikirleri bize uymayabilir. Fakat aramızda sorun çıkmasın diye idare ederiz. Saat 16:51 Ay-Pluto görünüm etkisinde meraklıyız. Bizden gizlenenleri bilmek isteriz. Karşımızdaki doğru biri mi, güvenilir mi diye düşünürüz. Duygularımız öylesine yoğun ve öylesine güçlüdür ki, ilişkimizi içeren konularda partnerimizin her bir hareketi ve bize yönelik her tavrını gözlemleriz. Konuşurken kullandığı sözcüklerin ardında neler saklı çözmek isteriz.. Saat 23:22 Ay-Güneş görünümü, ailenizle ilgili konuları vurguluyor. Uzlaşı ve uyum arzumuz gayet yüksek. Sağlığınızı önemsersiniz. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün tüm iyimserliğin üzerinde, hatta başkalarını da iyi olaylar için teşvik edecek gücün var. Başkalarına karşı nazik ve cömert tutumun ilişkilerin için de başarılı sonuçlar almasını sağlayabilir. Merakla beklediğin projen ile ilgili cevaplar alacaksın. Çevrendekilere karşı daha sabırlı ve iyimser yaklaşman gerekebilir. Fakat bugün hızlı hareket etmek isterken işinde bazı hatalar da yapabilirsin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, birlikte olduğun kişiyi belli konularda eleştirmen sert tepki almana neden olabilir. Bugün aynı zamanda uzun zamandır çalışma alanında ve sosyal hayatında elde etmen gerektiğini düşündüğün haklarını gündeme getirebilirsin.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özel ilişkilerden yana bazı durumları saklamak isteyeceğiniz bir gün. Aynı zamanda çalışma ortamında bir müddet canınızı sıkan bir konu üzerine aniden bulacağınız çözüm ile işleriniz büyük bir hızla ilerleme yoluna gidebilir.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çalışma ortamınıza daha fazla yaratıcılık katmak isteyebilirsiniz. Aniden gelen fikirleriniziarkadaşlarınızla paylaşmak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Ortak paylaşılan maddi ve manevi değerlerinizin önem kazanacağı bir gündesiniz. Finansal akışınızda kontrolünüz dışında gelişen olaylar gerilmenize sebep olabilir.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal yaşamınıza biraz zaman ayırmalısınız. Partneriniz ilgi ve desteğe ihtiyacı olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Gün içinde bazı yenilikler göz kırpabilir. Beklemeyi denemelisiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğinizle ilgili bazı endişeler ve şüpheler içine girebilir, duyduğunuz haberlerden etkilenebilirsiniz. Ancak, olayların ve haberlerin doğruluğunu araştırmadan tepki göstermemeli ve karar vermemelisiniz. Duygularınız sabah saatlerinde daha yoğun olacak. Fakat, akşama doğru rahatlayacaksınız.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sağlığınıza özen göstereceksiniz. Alışkanlıklarınızda dengeli davranmak önemli olacak. Keyfi yüksek bir kaç günün ardından, kafanız yapılması gerekenlere takılı olabilir. Sevdiklerinizle iletişiminize dikkat edin, gerilimlerden uzak durun.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önceden kurduğunuz iyi ilişkileriniz sayesinde pek çok konunun üstesinden gelebilecek güce sahipsiniz. Gündelik hayatta iletişim haline olduğunuz kişilerlebirliği içine girmeli ve önemli projeleri başarıyla sonlandırmak için konsantrasyonunuzu yüksek tutmalısınız. Devletle ilgili konularda ilerleme kaydedilebilir.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

15 Ağustos 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 13' 05" R
Ay
Koç
20° 35' 32" R
Merkür
Koç
20° 22' 09"
Venüs
Boğa
08° 21' 25"
Mars
Koç
04° 19' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 21"
Satürn
Balık
17° 04' 56"
Uranüs
Boğa
22° 41' 26"
Neptün
Balık
29° 04' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 27"
Lilith
Başak
24° 00' 00"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 06/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>