Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sosyal yönünüzün çok güçlü olabileceği bugün, sevdiklerinizle eğlenme fırsatı bulabilirsiniz. Romantik eğilimlerinizin yüksek olması sevdiğiniz kişiyi etkileyebileceğinize işaret ediyor. Birlikte alışverişe ve hobilerinize zaman ayırmak için uygun bir gündesiniz.

İşbirliği ve ortaklıklarınız konusunda olumlu tutumlar içinde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Eşiniz ve ortağınızla birbirinize yakın olabilir ama alınganlık yüzünden anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Düzenli ve titiz çalışmalarınızın karşılığını maddi boyutta görebileceğiniz verimli bir gündesiniz. Parayla ilgili projelerinizi hayata geçirebilmek için uygun fırsatlar söz konusu.

Oldukça dikkatli ve önlemci olmalısınız. Yakın çevrenizdeki gelişmeler size beklenmedik şartlar getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşırı hareket ve yorgunluk hastalıkları gündeme getirebilir. Hareket ve yorgunluk hastalıkları gündeme getirebilir. Bu durumda enerjinizi açığa çıkarırken dikkat etmelisiniz. Cinsel enerjiniz ve fantezilerini işle ilgili bağlantılarınızı bir süre ertelemelisiniz. Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri ise çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyebilirsiniz.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 05:06 Güneş-Merkür kavuşumu, ailevi ilişkileriniz başta olmak üzere, kişisel anlamdaki girişimler, çalışma hayatınız ve sağlığınızı ilgilendiren konular üzerinde bilinçli olmamızda fayda var. Merkür gerilediği için, ani kararlar vermemek lazım. Aşırı gururlu ve abartılı davranmak yanlış olur. Saat 06:44 Ay-Jüpiter görünümü, eskiye ait konular bizi hassas kılıcıdır. Özellikle kardeşimiz, yakınlarımızın bize sıkıştığımız meselelerde destek olmasını bekleriz. Pek derdimizi kimseye anlatmayız. Fakat iş, sağlık, çalışma ortamı veya maddiyatla ilgili problemleri kafamıza takabiliriz. Güvence çok önemlidir. Güçsüz kalmaktan çekiniriz. İştahımız artabilir. Canımız sıkıldığında hemen bir şeyler atıştırabiliriz. Dikkat edelim. Saat 08:42 Ay-Neptün görünümü, güvenilir ve ılımlı kişilerle ilişki kurmaya olan meylinizi güçlendirir. İdeallerinizi gerçekleştirme isteğinizi yükselten bu görünüm, hayatınızı ve içinde bulunduğunuz durumu gözden geçirmenizde size yardımcıdır. Saat 14:21-10 Ağustos saat 07:18 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Yanlış anlamaya meydan vermemek için sakin olalım. Hoşgörünün ve ılımlı iletişimin önemi çok büyük. Kardeşlerimiz, ailemiz, yuvamız içindeki iletişim, geçmişe dönük meseleleri ön plana getirebilir. Biraz duygusallaşacağız, sevgi ihtiyacımız yükselecek ancak iç dünyamızın zenginliği de bir hayli artabilir.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle sonundan itibaren boşlukta olacak. İletişim odaklı konularda yapacağın açıklamalar birilerinin canını sıkabilir. Egoların güç kazanması sonucunda, kendi fikirlerine herkesten daha fazla değer verecek ve tartışmaktan korkmayacaksın. Düşünmeden konuşmamalı ve verdiğin sözleri yerine getirmelisin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevgilinden aldığın haberler hafta sonunu dolu dolu geçireceğinizi işaret ediyor. Evli bir Boğa burcuysan, rutin ev havasından uzaklaşmak adına, eşinle birlikte akşamüzeri farklı etkinliklere katılabilirsin. Uzun zamandır mide sorunlarıyla mücadele ediyorsan, rutin kontrollerini yaptırmanda fayda var.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili daha önceden iptal olmuş bir durumun tekrar gün yüzüne çıkması ile birlikte heyecanlanabilirsiniz. Hızlı bir şekilde planlarınızı yapmak ve adapte olmak bugün ana tema olacaktır.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğe yönelik planlarınızda sahip olduğunuz değerlerinizi çoğaltmak için neler yapabileceğinizi araştırabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak maddi gelirler elde etmek istemeniz mümkün. İçinde bulunduğunuz sosyal gruplarınızdan sanatsal faaliyetler için davet almanız olası. Sevdiklerinizle beraber olmaktan keyif alırsınız.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDİ manevi sürprizler, hediyeler, anlaşmalar, alışverişler veya seyahatler hayatınızı renklendirebilir. Sosyalleşmek çekiciliğinizi ve popülaritenizi arttıracaktır.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuzdaki Uranüs retro hareketine başlıyor, önümüzdeki üç aylık süreçte hayatınızdaki değişimi daha çok hissedebilir ve yaşayabilirsiniz.

9 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ve aile hayatınızda yapmanız gerekenler üzerine düşüneceğiniz, sorunlar varsa eski olaylara çözümler üreteceğiniz birgün içindesiniz. Arkadaşlarınıza karşı aşırı iyimser olmanız fedakarlıklarınızı arttırabilir, üzerinizde stres yaratmayın.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Emin adımlarla ilerlediğiniz bir gündesiniz. Kariyerinizde yeniliklere açıksınız.Yeni projelerde grup çalışmalarına katılabilirsiniz. Kardeşler ve yakın akrabalarla aileden kalan değerleri korumak ve değerlendirmek için bir araya gelebilirsiniz. Öfke kontrolüne dikkat.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

9 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 24' 02" R
Ay
Oğlak
11° 03' 02"
Merkür
Koç
16° 32' 17"
Venüs
Koç
29° 41' 58"
Mars
Balık
28° 54' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 40"
Satürn
Balık
16° 28' 55"
Uranüs
Boğa
22° 17' 13"
Neptün
Balık
28° 52' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 57"
Lilith
Başak
23° 13' 14"
True Node
Koç
15° 23' 25"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>