Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı yeniden içtenlikle tanımlayın kendinize. Bu yaşadığınız yorucu, yarı güvenli, uzak ilişki gerçekten aşksa söylenecek bir şey yok. Partneriniz de en az sizin kadar dertli. Neden aşkı insanı heyecanlandıran, umutlandıran bir duygu olarak yaşamaya çalışmıyorsunuz ?

Gününüzü kazasız belasız geçirmenin tek yolu ısrarla çekilmeye çalışılacağınız malum tartışmadan kaçınmak. Çünkü siz de dünden beri kendinizi bir çalar saat gibi kurdunuz. İleriki günlerde bir aksatmayla ilgili uyarılacaksınız. Bunu bekliyorsunuz ve boynunuz kıldan ince gibi görünüyorsunuz. Doğrusu da bu.

Ödemelerinizi alamıyorsunuz. Bugün beklediğiniz bir ödemeyi tahsil edemeyeceksiniz. Oysa uzun vadede de olsa sizi bekleyen devasa bir ödeme için, buna ihtiyacınız var. Para işlerinizdeki titizliğiniz karşınızdakiler için geçerli değil. Bu da sizin daha çok canınızı sıkıyor.

Boş yere geciktirdiğiniz bir formalite, sonradan başınızı ağrıtacak. Siz bu hatayı hep yapıyorsunuz. Biraz daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiç huyunuz olmadığı halde sıkılganlık gösteriyorsunuz. Bu sıkılganlık duyulacak bir konu değil. Kişiler de öyle. Duydukları güvenden danışıyorlar size. Bu konulara uzak olduğunuzu düşünüyorsunuz. Ne düşünürseniz düşünün, top sizde. Bir telefon haberini gizli tutmaya çalışıyorsunuz. Haberin yaygınlaşması ve tartışılması halinde bir karara varırken etkileneceğiniz endişesi taşıyorsunuz.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 13 Ağustos saat:05:14-27 Ağustos saat:17:05 tarihlerinde Mars-Oğlak burcuna geri dönecek. İki ayrı burçta gerçekleşen bu geri hareketler, her ne kadar yolculuk, girişim, eğitim,gibi konularda plan dışı gelişmelere neden olsa da, aslında bu konulara bir daha dikkatli şekilde bakmamızı sağlıyor. Bu yönüyle ele alsak, geri hareket dendiğinde aslında bu kadar stres yüklenmeyiz. Tamam belki bazı durumlar içten içe bizi rahatsız ediyor, anlaşılmadığımızı, başarısız olduğumuzu sanıyoruz. Oysaki şimdi durup resme daha dikkatli bakıyoruz. İlerlerken, belki frene basmış gibiyiz. Olan bitenlere müdahalede bulunamadığımızı düşünerek hayıflanıyoruz. Mars-Oğlak burcunda son derece güçlüdür. Bu nedenle geri hareketi doğruve planlamaların, ciddiyetle ele alınmasını, eksiklerin gözden geçirilip tamamlanmasını, işe yarar olmayanların tespit edilmesini sağlar. Girişimlerimizi planlamak, daha önceden start verilmiş olanları mercek altına almak, doğru mu yoksa yanlış bir yolda mı yürüyoruz anlamak için iyi bir zamandır. Yepyeni olan, üzerinde hiç düşünmeden hareket ederek, uygulayacağımız bir vakitte değiliz. Yeniden bakmak, yorumda sözü edilen konularda size faydalar sağlayabilir. Mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşantına yeni bir yön vermek isteyebilirsin. Sosyal statün için gerekli olan şartları sağlaman konusunda aceleci tavırlardan vazgeçmelisin. Gücünün ve yaratıcılığın farkında olacağınız bir gün içinde olmana rağmen, huzursuz davranışların yüzünden istemeden kalp kırabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, beklemediğin kişinin itirafı kafanı karıştırabilir. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, derinlemesine düşünmek, hatalarını görmeni sağlayacak. Akşam saatlerinde yakınının ya da arkadaşının soysal medyada yapacağı paylaşım, onu ciddi şekilde uyarmana neden olabilir.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile yaşamınızla ilgili bazı beklentiler sizi zor durumda bırakabilir ve kendinizi baskılanmış hissedebilirsiniz. Gün içerisinde alacağınız güzel haberler keyfinizi yerine getirirken partner desteği ise sizlere güç veriyor olacak.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Hizmet verdiğiniz yurt dışı firmalarınızda yaptığınız görüşmeler sonucunda, sizden daha detaylı raporlar istenebilir. Yurt dışına çıkmak durumda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla özveri göstermeniz mümkün. Farklı kültürlere olan ilginiz gün içinde artabilir.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZ için çalışırsanız yıldızlar lehinize işleyecek. Eğer bir yere bağlı çalışıyorsanız, durumunuzu netleştirmenin bir yolunu bulacaksınız. Yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen Güneş tutulması ev ve aile hayatınızda yeni ve heyecan verici gelişmeleri beraberinde getirebilir. Ailenize yeni bir üye katılabilir, yeni bir mekana geçme ve taşınma söz konusu olabilir.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mars oğlak burcuna geçerek gerilemesine devam edecek. Ay sonuna kadar yabancılarla yapılacak olan işlerinize, seyahatlerinize, ticari konulara dikkat etmelisiniz. Yine eğitime dayalı konularda bazı sorunlar oluşabilir. Ay sonuna kadar bu alanlarda enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Güçlü ve kendinize olan güveninizin yüksek olduğu bir gün. Kafanız karışık olsa bile sorunları büyütmeyecek ve gelişmeleri beklemeyi başaracaksınız. Sevdiğinizin ilgisi artıyor.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

13 Ağustos 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 12' 48" R
Ay
Koç
20° 31' 15" R
Merkür
Koç
20° 21' 56"
Venüs
Boğa
08° 21' 04"
Mars
Koç
04° 19' 07"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 17"
Satürn
Balık
17° 04' 54"
Uranüs
Boğa
22° 41' 25"
Neptün
Balık
29° 04' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 26"
Lilith
Başak
23° 59' 58"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 06/05/2024 09:13

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>