Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün kendinizi duygusal anlamda çok güçlü hissedeceksiniz ve bazı sorunlarınızı geri plana atmak isteyeceksiniz. Sevgilinizle güzel bir gün geçireceksiniz.

İş hayatınızda bugün yaratıcılığınız ön planda olduğu ve duygusal tepkilerinizi gizlemek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Ortak çalışmalara girebilmeniz mümkün olabilir.

Harcamalarınızı yoğunlaştırdığınız bu günlerde kısıntıya gitmek zorunda kalabilirsiniz. Aileniz veya eviniz ile ilgili bir masrafta bulunmanız söz konusu olabilir.

Son zamanlarda alkolü içeceklere karşı zaaf duyuyorsunuz ve zaman zaman kontrolü kaybediyorsunuz. Bu duruma sağlığınız açısından dikkat etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Gün içinde enerjinizi dikkatli kullanabilecek ve sorunlarınızı rahatlıkla çözebileceksiniz. Öğle saatlerinde alacağınız bir haber sizin harekete geçmenize neden olabilir. Karar alırken çabuk olmalı ve cesaretinizi kaybetmemelisiniz.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 11 Ağustos saat 12:47 Aslan Burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, ailevi ve ilişki konularında etkili olduğu gibi, kariyerimiz ve somut planlarımızı hayata geçirme arzumuzun da göstergesidir. Bu Tutulma Mars ve Merkürün geri hareketleri nedeniyle, iş-eğitim-yolculuk-görüşmeler-hukuk veya belgeler yönünde zorluk çıkartıyor. Aslında buna zorluk demeyelim de, henüz tamamlanmadığı, şartlar elvermediği için beklemek zorunda kalıyorsunuz. Yeni birgirişimi, yeni bir yere yerleşmek, sağlam bir adım atmak için her şeyin tekrar gözden geçirildiği zamandayız. Hani deriz ya, her zorlukta bir hayır vardır diye. İşte siz de, daha iyisi olması için, bir daha ele alıyorsunuz. Bunlar ay sonuna doğru yerli yerine oturacak, netleşecektir. Siz ailevi veya ilişkinizle alakalı konularda geçmişe ait bazı yüzleşmeler yüzünden sıkıntılısınız. Doğal olarak bunları yerli yerine koyamadığınızı düşünerek geriliyorsunuz. Egonuza da yeniliyor olabilirsiniz. Başkaları da aynı şekilde gurur yapıyor olabilir. Benim size tavsiyem sakin olmanız ve yanlış karar vermemek için bu ayın sonuna kadar temkinli hareket etmenizdir. Gönülden sevgilerimle,

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Güneş tutulması gerçekleşiyor. Mesleki anlamda başarını ön plana çıkarmak isteyeceksin. Kalıplaşmış düşüncelerden rahatsız olmana rağmen, kurallara karşı gelmek için, gerekli cesareti kendinde bulamayabilirsin. Mümkün olduğunca yeni başlangıçlar yapmak için kendine hedefler koyacaksın. Ancak sabırsızlığın ikili ilişkilerde yanlış anlaşılmana neden olabilir. Evli ya da uzun süreli ilişkisi olan bir Boğa burcuysan, bugün olabilecek ego çatışmalarına dikkat etmelisin. Akşamüzeri bir araya geleceğin arkadaşlarınla keyifli bir sohbet gerçekleştirebilirsin. Samimiyetine güvendiğin kişilere sırlarını aktarmadan önce bir kez daha düşünmelisin. Aile bireyleri ilgisizliğinden dert yanabilirler.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sahip olma güdüsüyle yola çıktığınız bir işte yanlış kararlar verebilir ve insanlarla iletişiminize bu durum farklı bir şekilde yansıyabilir. Tutulma etkisiyle emeklerinizin karşılığını alacağınız önemli bir başarı dönemi başlıyor.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Aslan burcunda gerçekleşen tutulma özellikle ev ve ailevi konulara değişiklikler getirmekte. Ev, yerleşim ve atalarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ziyaret etmeniz gereken insanları ihmal etmeyin. Buna denge getirmediğiniz sürece uzun süredir dost olduğunuz insanların tepkisini alabilirsiniz.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen Güneş tutulması ev ve aile hayatınızda yeni ve heyecan verici gelişmeleri beraberinde getirebilir. Ailenize yeni bir üye katılabilir, yeni bir mekana geçme ve taşınma söz konusu olabilir.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parçalı Güneş Tutulması, aile hayatınızı ve yuvanızı etkileyecek. Bu alanlarda hızlı ve beklenmedik gelişmeler içine girilebilir. Taşınma, yer değiştirme, ev kurma, gayrimenkul alma, satma, kiralama gibi etkileriniz yüksek ama ne karar alırsanız alın fazla uçmayın, açılmayın ve aşırı iyimserliğe teslim olmayın.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcunda meydana gelecek olan Güneş Tutulması ev hayatınızda önemli olaylara neden olacak. Özellikle erkek figürleriyle kurduğunuz iletişim sayesinde fikirleriniz şekillenecek,kararlarınız sizi uzun vadede geliştirecektir. Dürüstlük, doğruluk ön planda olacaktır.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

11 Ağustos 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 43' 51" R
Ay
Terazi
09° 21' 42"
Merkür
Boğa
04° 37' 04"
Venüs
Boğa
24° 18' 17"
Mars
Koç
14° 13' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 38"
Satürn
Balık
18° 01' 57"
Uranüs
Boğa
23° 26' 32"
Neptün
Balık
29° 24' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 28"
Chiron
Koç
21° 40' 08"
Lilith
Başak
25° 26' 13"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 19/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>