Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı hayallerinizden vazgeçmeye niyetiniz yok. Bugün partnerinizle bu konuyla ilgili tartışmaya girmekten kaçınacak, eleştirilerini duymazdan geleceksiniz. Taraflardan birinin geri adım atması gerekiyor.

İşinize olan bağlılığınız zaman, zaman özel işlerinizi aksatmanıza neden oluyor. İş arkadaşlarınız sizin enerjinize ayak uyduramadığı için, bugün kendinizi başkalarının işini yaparken bulabilirsiniz.

Bugün yine harcama yapmakla yapmamak arasında bocalayabilirsiniz. Hiç düşünülmeyen bir şeyi satın almaya kalkışmanız, bazı gereksiz kızgınlıklara yol açabilir.

Bugünlerde sağlık konularında bazı koşuşturmalar söz konusu olabilir. Bu koşuşturmaca sırasında ufak kazalara karşı dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde dağılmalar özlem yüklü günler getirebilir. Bu konuyla ilgili çözümsüzlüklerinizde henüz akla getiremediğiniz destekleriniz var. Bununla ilgili kısa yolculuklarınız olabilir. Bazı düşünceleri eskimiş olarak değerlendiriyor, hala taşıdıkları değerleri göremiyorsunuz. Aslında çoğu zaman tavırlarınızla bu düşüncelerin savunuculuğunu yapıyorsunuz.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 00:42 Ay-Mars ve saat 10:57 Ay-Pluto görünümleri, hem işlerimizi yoluna koymak hem de sıkıntılarımızdan, zorunluluklarımızdan kurtulmak istediğimizi işaret eder. Saat 17:00 Ay-Uranüs karşıtlığı, beklenmedik durumların, kimi zaman bizi içten içe kızdırmasına, ancak yine de dışa karşı rol yapmamıza neden olabilir. Çünkü şartlarımız gereği çıkışta bulunmamız pek mümkün değildir. Saat 19:54 Ay-Jüpiter kavuşumunda kendinizi mutlaka dinlendiriniz. Sevdiğiniz kişilerle sohbet etmenizi, günün yorgunluğunu üzerinizden atmanızı sağlar. Beslenmenize dikkat ediniz. Bu kavuşum iştahımızı yükseltebilir. Günümüz, güzelliklerin başlangıcı olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

15 Şubat 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer,ve özel hayat arasında dengeye oturtman gereken konular olacak. Karmaşadan kurtulup dinlenmelisin.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünün sevgi temasını iliklerinize kadar hissetmek isteyeceksiniz. İlişkilerinizde arka planda sizin görmediğiniz bir durumla yüzleşebilirsiniz. Ofis arkadaşlarınızla yapacağınız ekip çalışmaları sizi başarıya ulaştıracak.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. Tamamlamaya çalıştığınız işlerinizde mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. İşlerinizde sabırlı davranmalısınız. İkili ilişkilerinizde tepkilerinizi kontrol etmelisiniz. Sportif faaliyetler rahatlamanıza neden olabilir. Gün içindeki ani değişiklikleri kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni projeler ile birlikte sorumluluk da alıyorsunuz. Ancak fazla ağır işlere kalkışmanız biraz maceracı olacağınızı göstermekte. Elinizden fazla para çıkıyor dikkatli harcayın.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sağlığınızla ilgili kaygılarınız fazla olabilir, kendinizle yeterince ilgilenmediğinizi veya bazı detayları gözden kaçırdığınızı düşünebilirsiniz. Temkinli olmak faydalı ancak evhamı abartmamalısınız. Farklı bir açıdan bakmak zaman zaman yardımcı olabilir.

15 Şubat 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda stres altında olursanız, bazı davranışlarınızla bunu çalıştığınız kişilere göstermelisiniz. İletişim halinde olduğunuz kişilerle işlerinizde bugün güzel sonuçlar alınabilir.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Diyaloglarda karşılıklı söz yaralanmaları mümkün olabilir. İş arkadaşlarınızla ilgili dayanışma ve hakkaniyetli bir çalışma şekli oluşturabilirsiniz.Alt çalışanlarınızla mevcut projelerde dengeyi tutturabilme enerjilerine sahipsiniz. Bugün de hizmet ortamınızda dengelerin sizin lehinize inşa edilebileceği bir gündesiniz. Hayatınızın gidişatına odaklandığınız bir sürece başlıyorsunuz. Yeni plan ve hedeflere yönelebilirsiniz. Beklenmedik ve ön görmediğiniz tavırlarla karşılaşabilir ve bilhassa hoşunuza gitmeyen haberlerle ilgili tepki verebilirsiniz.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda olumlu gelişmelerle karşılaşmanız mümkündür. Yeni proje almanız, önemli bir anlaşma imzalamanız veya ciddi bir müşteri bulmanız, günün ana konuları olabilir. Tüm bunlar, gelirlerinizde hatırı sayılır artışlar meydana getireceklerdir.

15 Şubat 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 22' 03" R
Ay
Balık
22° 35' 50"
Merkür
Koç
19° 00' 17"
Venüs
Boğa
06° 00' 18"
Mars
Koç
02° 51' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 27"
Satürn
Balık
16° 55' 28"
Uranüs
Boğa
22° 34' 49"
Neptün
Balık
29° 01' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 09"
Lilith
Başak
23° 47' 18"
True Node
Koç
15° 23' 33"
Son Güncelleme : 04/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>