Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı hayallerinizden vazgeçmeye niyetiniz yok. Bugün partnerinizle bu konuyla ilgili tartışmaya girmekten kaçınacak, eleştirilerini duymazdan geleceksiniz. Taraflardan birinin geri adım atması gerekiyor.

İşinize olan bağlılığınız zaman, zaman özel işlerinizi aksatmanıza neden oluyor. İş arkadaşlarınız sizin enerjinize ayak uyduramadığı için, bugün kendinizi başkalarının işini yaparken bulabilirsiniz.

Bugün yine harcama yapmakla yapmamak arasında bocalayabilirsiniz. Hiç düşünülmeyen bir şeyi satın almaya kalkışmanız, bazı gereksiz kızgınlıklara yol açabilir.

Bugünlerde sağlık konularında bazı koşuşturmalar söz konusu olabilir. Bu koşuşturmaca sırasında ufak kazalara karşı dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde dağılmalar özlem yüklü günler getirebilir. Bu konuyla ilgili çözümsüzlüklerinizde henüz akla getiremediğiniz destekleriniz var. Bununla ilgili kısa yolculuklarınız olabilir. Bazı düşünceleri eskimiş olarak değerlendiriyor, hala taşıdıkları değerleri göremiyorsunuz. Aslında çoğu zaman tavırlarınızla bu düşüncelerin savunuculuğunu yapıyorsunuz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 15 Şubat saat 23:52 Kova burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, hayatımızla ilgili konularda geleceğimizi sağlam bir temel üzerine oturtma çabamızı, bu yönde yapılacak girişimlerle rahat etme arzumuzu işaret ediyor. Zihnimiz, geleceğe dönük hayallerimiz, vizyon sahibi olmak için verilecek mücadelemiz son derece önemli. Hem çevremizle duygudaşlık yapacağız hem hedefimize odaklanıp başarılı olmaya çalışacağız. Eğitim, iş, çevre ilişkileri bu Tutulmaya damgasını vuruyor. Görünümlerin tümünde ılımlı paylaşımlar, empatik yaklaşımlar, başkalarının duygularını önemse hali var. Sezgilerimizhayatında ve girişimlerimizde bize ışık oluyor. Bir çıkış yolu bulmak adına tecrübelerimizi, yeteneklerimizi ortaya koyacağımız bir Tutulma yaşayacağız. Önemli olanhayatı-aile yaşamı arasındaki dengeyi bozmadan ilerisi adına doğru hamlede bulunmaktır. Bu hamleler, insanlarla olan ilişkinize, paylaşımlarımıza, kendinizi ifade etmenize bağlı olarak başarılı şekilde gerçekleştirilir. Bu Tutulma hepimizin hayatında olumlu değişimlere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

15 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pratikliğinle birçok işi yapabileceksin. Sevgilinle sorun yaşamamak adına görüşmemeyi tercih edebilirsin.

15 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eşinizin sosyal çevresi ile ilgili bazı sorunları bugün canınızı sıkabilir, kendinizi keyifsiz hissettirebilir. Kısa mesafeli seyahat planları ani bir şekilde gündeminize oturabilir. Her şeyden bir müddet uzaklaşıp kafa dinlemek hem size hem de partnerinize iyi gelecektir. Özel yaşamınızda bazı konularda ısrarcı olmak yerine geri çekilmeniz isteğinizin olması açısından daha faydalı olacaktır. Hiç kimse siz de dâhil özgürlüğünüzün kısıtlanmasını istemezsiniz bu yüzden beklentilerinizi bu dengeye oturtmakta fayda vardır.

15 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumlu olduğunuz konular içinde kararsızlıkların ve kafa karıştırıcı durumların olabileceği bir gündesiniz. Özelliklekonularında net bir hedef koymakta zorlanabilirsiniz. Bugün daha kabullenici olabilmeniz mümkün. Kararsızlık nedeniyle işlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi toparladıkça daha iyi hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal statü, itibar, kariyer, prestij, başarı, ödüller; Üst düzey yetkililer ile ilişkilerinizin önemli olacağı konularda etkili olacak sizler için. Bu alanlarda yaşanacak pozitif ya da negatif gelişmeleri önemsemeli ve ihmalkar davranmamaya özen göstermeli duygusallık ya da kızgınlıkla hareket etmemeye özen göstermelisiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konularda ilerleme kaydedebilir,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir ve beklediğiniz iletişimi daha rahat kurabilir, olumlu haberler alabilirsiniz.

15 Şubat 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer hayatınızla ilgili fırsat dolu teklifler alabilirsiniz. Farklı yaklaşımlarhayatınızda öne çıkmanızı sağlarken, yaptıklarınızdan alacağınız keyif sizi yukarılara taşıyacak.

15 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kova burcunda meydana gelecek olan Güneş Tutulması kariyer hayatınızda önemli olaylara neden olacak. Özellikle erkek yöneticilerin fikirleriyle şekillenecekkararlarınız sizi uzun vadede geliştirecektir. Dürüstlük, doğruluk ön planda olacaktır.

15 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda olumlu gelişmelerle karşılaşmanız mümkündür. Yeni proje almanız, önemli bir anlaşma imzalamanız veya ciddi bir müşteri bulmanız, günün ana konuları olabilir. Tüm bunlar, gelirlerinizde hatırı sayılır artışlar meydana getireceklerdir.

15 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 48' 31" R
Ay
Akrep
05° 23' 44" R
Merkür
Boğa
07° 42' 29"
Venüs
Boğa
26° 57' 38"
Mars
Koç
15° 51' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 55' 11"
Satürn
Balık
18° 10' 10"
Uranüs
Boğa
23° 34' 02"
Neptün
Balık
29° 27' 39"
Plüton
Kova
02° 01' 26"
Chiron
Koç
21° 46' 30"
Lilith
Başak
25° 40' 35"
True Node
Koç
14° 54' 18"
Son Güncelleme : 21/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>