Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun nelere takıldığını keşfetmeniz gerekiyor. Onun size eskisi kadar yakın davranmamasının nedeni sizin birtakım hatalarınız olabilir. Dışardan tarafsız bir izleyici gibi davranmamalısınız.

İş hayatınızda bugünlerde elle tutulur bir problem görünmüyor. Zamanında yetiştirdiğiniz işler sizi rahatlatıyor. Bugünün işini yarına ertelememe anlayışınız, işinizi çok kolaylaştırıyor.

Para harcamadaki rahatlığınız sonradan pişman ediyor, ama işe yaramıyor. Bugünlerin sıkışıklığını önceden alacağınız önlemlerle en aza indirebilirdiniz.

Kendinizi korumalı, bu sıkışık koşullarda ayakta olmalısınız. Bedensel kırgınlıklarınızı ayakta geçirme alışkanlığınız sizi yatağa düşürebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bunca tecrübeden sonra hayatta hala yeni şaşkınlıklarla karşılaşmak, özgüveninizi zedeliyor. İnsanları keşfetme uğraşı size artık gereksiz geliyor. Çok önem verdiğiniz bir arkadaşlık ilişkinizde, anlaşılmaz bir uzaklaşma var gibi. Aile ilişkilerinizde hiçbir sorununuz olmadığına inanıyorsunuz. Bu da, bu ilişkilerinizi iyi gözlemleyemediğinizi gösteriyor.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar bayramın ikinci günü, saat 04:47 Merkür-Satürn karşıtlık etkisinde başlıyor. Çevremize karşı duyarlılık, sevdiklerimize düşkünlük zihnimizde baş sıraya oturuyor. Yazarak, konuşarak duygularımızı dile getireceğiz. Her şeyi ciddiye alacağız. Yaşça küçüklerimizi koruyup kollayacağız, büyüklerimizi geleneksel değerlerimize uygun şekilde saygıyla anacağız. Hayatı ciddiye alacağız. Biz de aynı şekilde sevgi, saygı ve değer görmek isteyeceğiz. Bu görünüm geçmişin anılması, ancak geleceğin önemsenmesi anlamında etkilidir. Tabii ki anılarımız var ve yaşanan bir çok zorlu olay bizi düşündürüyor. Fakat hayat devam ediyor ve biz önümüze bakmak zorundayız. Saat 10:21 Ay-Aslan burcunda ilerlediğinde, kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Yanınızda kim olursa olsun, fikirlerinizi kabul etmelerini, size değer vermelerini bekleyebilirsiniz. Saat 12:46 Ay-Uranüs görünümü, ailemizin varlığı, bize olan desteği, sevgisi ve ilgisiyle kendimizi güçlü hissedebiliriz. Eğer bu anlamda problem varsa, duygularımız inişli çıkışlı olabilir. Saat 15:15 Ay-Venüs kavuşumu, bir çok alanda etkilidir. Evimiz, ailemizi ilgilendiren meseleler üzerindeki hakimiyetimizi yükselticidir. Sevilmek ve desteklenmek isteriz. Aşk ile ailemizi kucaklamak, kararlarımızı uygulamak ve azimle yol alabilmekten yana oluruz. Bizi dibe vuran, kimi zaman sıkıntı yaratan meseleleri kendimize güvenerek çözümleriz. Aile içindeki sevgi alış verişini kuvvetlendirici bu enerji sayesinde neleri arzu ettiğimizi, nelerin bizi mutlu ettiğini iyice anlarız. Evimize aydınlık verici, bizi rahatlatıcı, iyi hissetmemizi sağlayıcı ufak tefek değişikliklerde bulunabiliriz. Güzel bir davet verebiliriz, sevdiğimiz insanlarla kucaklaşabiliriz. Daha rahat edebileceğimiz bir ev arayışına geçebiliriz. Hislerimizi dile getirebiliriz ve karşılık bekleyebiliriz. Saat 23:25 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, aile hayatınız ve evinizle ilgili konularda geleceğe dönük düşünürsünüz. İş-ev arasındaki meseleleri kendi arzularınız çerçevesinde ele alırsınız. Evinizde konfor duygunuz yüksektir. Sanatsal çalışmalar, çocuklarınızla ilgili konular sizin için önemlidir. Bayramınız güzellikler içinde geçsin. Her şey gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

16 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fiziksel yorgunluk verecek ev işlerinden ve stresten uzak durmak isteyebilirsin. Sağlığına dikkat etmen gerek.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi konularınızda önemli sayılabilecek bazı durumlar yaşayabilir kendinizi birtakım mücadelelerin içinde görebilirsiniz. Kariyer ilişkilerinizde ise sizin yerinizi almak isteyen kişilere karşı takınacağınız tavır bundan sonraki adımlarınız için çok yerinde olacaktır. Haklı olan çabanız yakında mutlulukla sonuçlanabilir.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda ev merkezli pek çok gelişmeler gündeme gelebilir. Ailevi işlerle daha yakından ilgilenebilirsiniz.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı açıklamakta geç kalmayın. Zaman su gibi gidiyor. Aşk konusu biraz da fedakarlık gerekiyor. Geçmiş sizlere her zaman anılarınızı tazeletmek için bir neden.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sağlığına özellikle dikkat etmen gereken bir güne başlıyorsun. Fiziksel yorgunluk verecek ev işlerinden ve stresli ortamlardan uzak durmak isteyebilirsin. Arkadaşlarınla birlikte bol aktiviteli bir gün seni bekliyor. Hareketli geçecek günün sonunda yorgun düşebilirsin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevgilinle çeşitli aktivitelere katılabilirsin. Evli bir Boğa burcuysan, eşinin ailesi ile yaşadığı kırgınlığa son vermek isteyebilirsin. Bugün aynı zamanda çok iyi tanıdığını sandığın insanlar hakkında yanıldığını anlayacaksın. Bu seni ister istemez onlardan uzaklaştırabilir. Bir süredir uygulamayı düşündüğün diyet programına bugün başlayabilirsin.

16 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle iletişiminizdeki bazı olumsuzluklar yüzünden bugün hayata karamsar yaklaşabilirsiniz. Ailevi ortamlarda anlayışlı ve sevgi dolu yönlerinizi göstereceksiniz.

16 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile meselelerine odaklanıp bireyler arasında ahengi yakalamak size düşer. Ebeveyn çocuk ilişkisi detaycı yaklaşımlarla şekillenir. Uzaklara taşınma isteğinizi yeniden gözden geçirirsiniz. Bu kadar radikal değişiklik sizin yapınıza uymasa da hayatın getirdiklerini göz ardı etmek mümkün olmaz. aile

16 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

16 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 15' 56" R
Ay
Oğlak
09° 12' 04"
Merkür
Koç
16° 29' 51"
Venüs
Koç
29° 31' 42"
Mars
Balık
28° 48' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 44"
Satürn
Balık
16° 28' 10"
Uranüs
Boğa
22° 16' 45"
Neptün
Balık
28° 52' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 29"
Lilith
Başak
23° 12' 19"
True Node
Koç
15° 23' 46"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>