Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşamki tartışma bazı izler bırakmış gibi. Son zamanlarda sıklaşan tartışmaların lüzumsuz olduğunu düşünüyorsunuz. Onu anlamak için belki biraz daha çaba harcamanız, biraz daha birlikte olmanız gerekiyor.

Bugün birgörüşmesi randevusu alacaksınız. Bu görüşmeyi fazla istekli karşılamayacaksınız. İş yaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yaşamıyorsunuz. Ama yine de pek huzurlu görünmüyorsunuz.

Ciddi para sıkıntılarınız yoksa da, ödemeleriniz biraz sizi bunaltıyor. Akraba bağları içinde bir para meseleniz var. İlgili görünmüyorsunuz, ama içinde olmanızda fayda var.

Bir boşluğa düştüğünüzü hissedebilirsiniz. İletişim konularında, ilgi alanlarınızı yeniden belirleyip şekillendirmeye ihtiyacınız olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, beklemediğiniz sürpriz hoşluklarla büyük bir koşuşturma içine girebilirsiniz. Bu koşuşturma. size bilmediğiniz yeni eksik yanlarınızı gösterecek. Bir arkadaş ilişkinizdeki aile içi problemler, aileye yakınlığınız nedeniyle sizi doğrudan ilgilendiriyor. Ama bu ilgiyi kesmek zorunda kalacaksınız. Birtakım konularda kendinizle yeniden tanışabileceğiniz bir gün.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 13 Haziran saat 22:43 İkizler burcunda doğacak YENİAY, kazanç konularında ailenize, kardeşlerinize destek olmanın veya onlarla birlikte çalışmanın işaretçisidir. Ticari faaliyetler, satış, pazarlama, iletişim, seyahatle ilgili alanlardan para kazanabilirsiniz. El becerileri, aile mesleği, yazmak, konuşmak, fikir alışverişinde bulunmak bu Yeniayda etkili gözüküyor. Bu Yeniayda kişisel anlamda yeniliklere açık olacağız. Fakat yapılacak her şeyin uzun vadeli düşünülmesi gerekiyor. Projelerin başkaları tarafından beğenilmesi, size kazanç sağlaması ve tatmin edici olması için piyasa şartları göz önünde bulundurulmalıdır. Çevre değişikliği, başka bir yere yerleşim, aileyi ilgilendiren konularda acele edilmemelidir. Yeniayın sizler için güzelliklere işaret olması dileğimle,

13 Haziran 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İdeallerini gerçekleştirmek istiyorsun. Bir süredir tasarladığın internet fikrini hayata geçirmek isteyebilir ya da yazınsal anlamda faaliyet göstermek isteyebilirsin. İş ortamındaki tuttuğunu koparan tavrınla dikkatleri üzerine çekeceksin. Çevren tarafından takdir edildiğini görebilirsin. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, çevrende bir süredir senden hoşlanan kişinin varlığından bugün haberdar olabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, tüm sorunları masaya yatırıp çözmek isteyebilirsin. Ancak eşin, sağlıklı karar almak için yalnız kalmayı tercih edebilir. Aile fertlerinden biriyle yapacağın konuşma sana geçmişi hatırlatacak.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Girişimde bulunmak istediğiniz bazı işlerle ilgili özellikle sosyal çevrenizden alacağınız güçlü destekler ve kuracağınız bağlantılar sayesinde amacınıza daha daha hızlı ulaşabilecek ve bu konuda gereken mutluluğu doya doya yaşayabileceksiniz. Bugünlerde içinizden geçen her dileğin gerçekleştiğine şahitlik edebilirsiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerle ilgili değişimler söz konusu olabilir. Bu değişimler sizin çok istediğiniz bir şey olmayabilir. Varolan düzenin bozulması sizi gerginleştirebilir. Olayları daha esnek ve iyi yönünden bakmanızda fayda var. Belki de bu değişim sizin ihtiyacınız olan bir şeydir. Maddi konularınızla ilgili harcamalarınız tekrar gözden geçirebilirsiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çalışma hayatınızda harekete geçmek için mücadele verebilirsiniz. Emek verdiğiniz konuları tamamlamak için iyi bir gün. İş arkadaşlarınızın yaşadıklarından etkilenebilirsiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzü; Bugün otokontrolünüzü dengede tutmanız için uyarıyor sizleri. Bugünhayatınızda davranışlarınızın karşılığını olumlu ya da olumsuz olarak deneyimleyebilirsiniz. Yaşama daha derin daha duygusal daha özverili yaklaşır, geçmişi güne taşımaktan vazgeçebilirseniz her şey sizin için oldukça keyifli ve ödüllendirir tarzda gelişecektir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize karşı temkinli yaklaşımlarda bulunmalısınız.

13 Haziran 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda önemli adımlar atılabilir. Ticari girişimleriniz için destekleneceksiniz. Önünüzdeki 15 günlük dönem yatırımlarınız açısından kazançlı ve verimli olacak.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün itibariyle Venüs Aslan burcuna geçiyor ve 9 Temmuz'a kadar burada kalacak. Aynı zamanda İkizler burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Kazanç ve paylaşımlarınızla ilgili yeni kararlar alma zamanı. Evde misafir ağırlamak, dekorasyonda yeni bir tarzı denemek için uygun bir dönem. Aile içi ilişkilerde düzelme meydana gelir.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

13 Haziran 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 31" R
Ay
Oğlak
05° 14' 27"
Merkür
Koç
16° 24' 55"
Venüs
Koç
29° 09' 38"
Mars
Balık
28° 34' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 33"
Satürn
Balık
16° 26' 34"
Uranüs
Boğa
22° 15' 43"
Neptün
Balık
28° 51' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 28"
Lilith
Başak
23° 10' 20"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>