Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak bir dostunuz, eski sevgilinizden sizi sarsacak bir haber getirebilir. Hiç ummadığınız etkilenmeler söz konusu. Bugünlerde çoktan kapattığınızı sandığınız defterin sayfaları tekrar açacak.

Bugünlerde bir fırsatı değerlendirebilirseniz, beklemediğiniz kazançlar elde edebilirsiniz. Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz çekişme,veriminizi de düşürüyor. Bu konuda aracılara kapalı durmamanız gerekiyor.

Bir arkadaşınıza verdiğiniz bir söz, sizi maddi olarak sarsabilir. Kendinizden çok başkaları için para harcama alışkanlığınızı şu sıralar biraz frenlemeniz gerekiyor.

Her durumun eksilerini ve artılarını iyice değerlendirmelisiniz. Bugün önemli kararlarınız olabilir. Sağduyulu olmaya gayret göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zamana yaydığınız hedeflerinizde biraz abarttığınız iyimserlikler var. Çok yakınınızdaki birisiyle ikinizi de çok ilgilendiren bir kırgınlığı onarma çabası içine gireceksiniz. Sonuç, umutlu görünüyor. Yakın bir geçmişte, size yakınlık gösteren birine gösterdiğiniz ilgisizlik, bugün pişmanlık yaratabilir ve bunu onarmaya çalışabilirsiniz.

10 Haziran 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 07:04 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay, dikkatli ve amaca yönelik hareket etmenin, sıcak ve şefkat dolu davranmanın işaretidir. Ağzınızın tadı yerine gelir desem beni gayet iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Ancak yönlendirilmekten, şunu şöyle yap denilmesinden, rahatsız edilmekten pek hoşlanmazsınız. Küçücük şeylerin bile sizi mutlu ettiğini fark edebilirsiniz. Saat 09:14 Ay-Uranüs kavuşumu, değer verdiğimiz her şeyi yeniden tanımlamamızı sağlıyor. Neye önem verdiğimizi, ne istediğimizi belirliyoruz. Hedefimizi, niyetimizi, hangi alanda yenilik istediğimizi tespit ediyoruz. Saat 19:21 Ay-Satürn görünümü, arkadaşlık ilişkileriniz başta olmak üzere, hedef olarak belirlediğiniz her konuda sağlam ve sağlıklı kararlar almaktan yana olduğunuzun göstergesidir. Saat 20:21 Ay-Mars görünümü, kendimizi güvende hissetme arzumuzu işaret ediyor. Geçerliliğini çoktan kaybetmiş, maddi-manevi anlamda bize bir şey kazandırmayan her şeyden uzak durmak istiyoruz. Yeni bir arayış içindeyiz. Saat 21:36 Ay-Kuzey düğüm görünümü, güven, huzur ve kaliteli yaşam arzumuzun işaretçisi. Ancak bunları aile içinde, evimizde, kendi dünyamızda bulmakta zorlanıyoruz. Bu bizi yoruyor, hassas kılıyor, hatta bazen sinirli hale getiriyor. Mübarek Kadir geceniz kutlar, her şeyin arzu ettiğiniz gibi olmasını temenni ederim. Huzur dileğimle,

10 Haziran 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatın her alanında güven arayışı içindesin. Aklıselim gördüğün kişilerden işin inceliklerini öğreneceksin.

10 Haziran 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer yaşamınızda karşılaştığınız zorlukların üstesinden gelmek ve yöneticilerimize olan ilişkilerinizde daha farklı bir yol izlemek için bugün daha fazla mücadele harcamak durumunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişimlerinizde ise ani ve sürpriz sorunlar yaşayabilir kendinizi anlatmakta zorluk çekebilirsiniz.

10 Haziran 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öğle saatlerini daha iyi değerlendirmeye bakın. Hareketsiz kalmak yerine elinizdeki kaynakları daha iyi kullanabilirsiniz.

10 Haziran 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar arifesindesiniz. Sizler sürekli bir şeyleri kurgulayan ve hesaplamaya çalışan kimselersiniz ancak bu aralar vereceğiniz kararlar fazlasıyla ciddi olabilir.

10 Haziran 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak için fırsatlarınız varken, eğer problemli giden bir ilişkiniz varsa bugün problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi spora, yeni insanlarla tanışmaya ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

10 Haziran 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi harekete geçirecek konulara odaklanabilirsiniz. Canınız çok önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Yakın çevrenizle iletişiminizi artıracak ve önemli konuşmalar yapacaksınız. Aşk hayatınızda bazı şeylerin karşılığını alacaksınız.

10 Haziran 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Ay burcunuzda seyahat edecek. Kariyer yaşantınız için rasyonel kararlar alabilir, yöneticinizle parlak fikirlerinizi paylaşmak için plan yapabilirsiniz. Ön plana çıkacağınız, yeniliklere kucak açacağınız bir gün. Bu hafta mesai arkadaşlarınızın haklarını yönetime karşı savunabilirsiniz. Her türlü organizasyonda başarılı hedeflerinizi tutturabilirsiniz.

10 Haziran 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

10 Haziran 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 59' 20" R
Ay
Oğlak
05° 25' 29"
Merkür
Koç
16° 25' 09"
Venüs
Koç
29° 10' 39"
Mars
Balık
28° 35' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 45"
Satürn
Balık
16° 26' 38"
Uranüs
Boğa
22° 15' 46"
Neptün
Balık
28° 51' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 30"
Lilith
Başak
23° 10' 25"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>