Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizin gösterdiği ilgi ilişkinizi olumlu etkiliyor. Bugün onunla alacağınız ortak bir davet, bu daveti kabul etmeniz halinde hoş sürprizlere çok açık. Bir zamanlar olduğu gibi çok romantik bir gün geçirebilirsiniz.

İş alanınızdaki yetenekleriniz ve becerikliliğiniz bazı çözümsüzlüklerin üzerinize yıkılmasına neden oluyor. Bugüne ertelenmiş bir destek sözünün birkaç gün daha gecikmesi söz konusu olabilir.

Hem yeni yatırımlar hem de yeni harcamalar içine girebilirsiniz. Sorun ettiğiniz bazı olumsuzlukların giderilmesi konusunda herhangi bir gelişme söz konusu değil.

Parasal konularda ani kararlar vermekten kaçının. Gereksiz masraflara girmemeniz gerekiyor. Ayaklarınızı yere sağlam basma zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakın ilişkilerinizde gelişen birçok olaya bugünlerde belli bir ilgisizlik içindesiniz. Bugün öğrendiğiniz bir bilgi, sizi bu yüzden çok şaşırtabilir. Kişisel sorunları olan bir yakınınız özellikle sizden ilgi bekliyor gibi. Bugünlerde ona yönelebilirsiniz. Akıldan çıkarmadığınız bir konuyla ilgili olarak bugün girişimlerde bulunacaksınız.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 08:15 Ay-Jüpiter karşıtlık etkisinde, huzuru önemsiyoruz. İlişkide, ayıran taraf değil, toparlayan, yoran değil yorgunluğu alan, zorlukta kaçan değil, yanımızda kalanla mutlu olacağımızı biliyoruz. Buna göre kendimizi ve beraberliğimizi gözden geçireceğiz. Saat 11:23 Ay-Neptün görünümü, hem huzur duygusu veriyor hem de güven hissi yaratıyor. Hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen kişinin tek isteği maddi açıdan güvende olmak ve huzur içinde yaşamaktır. Saat 18:31 Ay-Pluto görünümü, derinlemesine yapılan incelemelerin, kendinizi garanti altına almak adına son derece kararlı bir şekilde hareket edeceğinizin göstergesidir. Küçücük şeyler bile bizi mutlu etmeye yetecektir. Ruhunuz huzur, sakinlik, rahatlık, mutluluk arayışındadır ve buna ulaşması gayet kolay olur. Yeni haftanın sizlere başarı, güzellik, mutluluk getirmesi dileğimle,

11 Haziran 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Küçük ayrıntıları kafana takmamalısın. Yapılan yapıcı eleştirileri yanlış anlayabilir, arkadaşınla sorun yaşayabilirsin.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özel ilişkilerde partnerinize karşı daha yumuşak ve ılımlı bir tavır sergileyebilir ve onun derdine derman olabilecek yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. Uzun zamandan beri kuramadığınız güçlü bağları bugün olaylara yaklaşım biçiminiz ile daha da sağlamlaştıracak ve ilişkinizde farklı bir iletişim kanalı kullanacaksınız.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizdeki işlerinizi toparlayıp projelerinizi geliştirmek için harekete geçersiniz. İkili ilişkilerinizde duygularınızı çok kolay ifade edemeseniz de yaşadığınız ilişkiye çok önem veriyorsunuz. Hayatınızın her alanında güven duygusu sizin için çok değerli. Yatırım konularınızda risklere karşı dikkatli olmanızda yarar vardır. Doğru kararlar moralinizi arttıracak.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle yüzleşerek hayatınızda doğru bir süreç başlatacağınızın işaretini veriyorsunuz. Aşk yaşamınızı canlandıracaksınız. Sevgiye hasret kaldığınız için bu iyi gelecek.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken kendinizden eminsiniz ve ne istediğinizi biliyorsunuz. İddialı ve rekabetçi yönünüzü daha çok ortaya çıkarabilirsiniz. Cesur davranabilirsiniz, girişken davranacağınız bir gündesiniz.

11 Haziran 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, maddi konulardaki işlerinizi tamamlamalısınız. Üzerinizde hissettiğiniz baskıyla istediğiniz sonuçları elde etmekte zorlanabilirsiniz.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize olan güveniniz son derece yüksek olacak. Yeni girişimlerde bulunabilir, başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Sevdiğiniz destekliyor. Öğleden sonra alacağınız bir haber keyfinizi arttıracak.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

11 Haziran 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 23' 13" R
Ay
Oğlak
10° 51' 56"
Merkür
Koç
16° 32' 02"
Venüs
Koç
29° 40' 57"
Mars
Balık
28° 54' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 29"
Satürn
Balık
16° 28' 50"
Uranüs
Boğa
22° 17' 10"
Neptün
Balık
28° 52' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 54"
Lilith
Başak
23° 13' 09"
True Node
Koç
15° 23' 27"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>