Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde etkilenip kurmayı düşündüğünüz ilişki, sizi biraz yoracak gibi. Birbirinize fazla uzak karakterler olduğunuz şeklindeki düşünceleri ciddiye almanız yararlı olabilir.

Daha akılcı davranmak zorundasınız. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün görünüyor. Düzeltmek istediklerinizi, gerginliğin üzerine gergin bir tavırla giderek düzeltemeyeceksiniz.

Çoktandır ödenmesi gereken bir alacağınızı muhtemelen bugün de boşuna bekleyeceksiniz. Deneyimlerinizle bazı ihtimallere hazırlıklı oluşunuz, sorun yaşamanızı engelleyemiyor.

Kendinizi genellikle haklı buluyorsunuz. Bu da kolay hata yapmanıza yol açıyor. Bugünlerde bir ilişkinizde, üzüntülü pişmanlıklar söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken eşiniz, sevgiliniz, ortağınızla ilgili konular gündeminizde olabilir. İkili hareket almak, karşınızdaki kişiden fikir almak, danışmak, soru sormak isteyebilirsiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 09:40 Ay-Akrep burcu geçiş etkinliğinde, Perşembe gününe adım atmaktasınız. Bir yandan sahip olduklarınızı düşünürsünüz diğer yandan bir türlü halledilmeyen sorunlarınızı. Yerli yerine oturmayan ne varsa bir an önce halledilmeli ve önüme bakmalıyım diye içinizden geçirebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlara şöyle bir bakarsınız. Bu noktaya gelinceye dek yaşananlar kimi zaman bir film şeridi gibi gözünüzün önünden geçebilir. Her şeye rağmen yaşam güzel diye düşünürsünüz. Saat 21:15 Merkür-Venüs görünümü,veya özel dünyamızda yenilikleri hevesli bir şekilde karşılamamızı, kendimizi daha rahat hissetmemizi sağlar. İşimiz ve özel hayatımızdaki başarı ve huzur bizim için kıymetlidir. Bu görünüm size çalışma azmi verdiği gibi, akşamı aktif şekilde geçirmenizde de yardımcıdır. Bugünkü işlerinizde, paylaşımlarınızda her şey gönlünüzce olsun. Güzel niyetlerinizin karşılık bulması dileğimle,

16 Şubat 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni olumsuz etkileyen kişilerden uzaklaşma kararı alacaksın. Ancak aceleci davranırsan, karşındaki kişileri kırabilirsin.

16 Şubat 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda yaşanılan gerginliklere daha yapıcı yaklaşın. İletişiminizde yanlış anlaşılmalara karşı daha sabırlı iletişim kurun. Şartlar gereği gelişen bazı durumlardan dolayı kadınlarla asla tartışmaya girmeyin.

16 Şubat 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda farkındalığınız yüksek olabilir. Kendinizi karşı tarafa ifade etmek önem kazanabilir. Geleceğinizle ilgili konularda yeni planlamalar yapabilirsiniz. Sosyalleşmek için harcamada bulunabilirsiniz. Gün içinde konuşmalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Kardeşlerinizle ilgili konulara çözüm getirmeniz gerekebilir.

16 Şubat 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahatlere açıksınız. Uzun süredir görmediğiniz kimseleri ziyaret edebilirsiniz bugün. Yoğun tempoda geçecek güne planınızda olmayangörüşmelerini bile sıkıştırılabilirsiniz. Bu arada yaratıcı enerjinizi keşfetmeyi başaramazsanız başkaları size ne söylerse söylesin yardımcı olamazlar. Güçlü hayal gücünüz sizi sanata yönlendiriyor.

16 Şubat 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

16 Şubat 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda stres altında olursanız, bazı davranışlarınızla bunu çalıştığınız kişilere göstermelisiniz. İletişim halinde olduğunuz kişilerle işlerinizde bugün güzel sonuçlar alınabilir.

16 Şubat 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni bir ilişkiye veya ortaklığa başlamak için olumlu enerji ve fırsatlara sahipsiniz. Bu birlikteliği başlatmak için yalnızca partnerinizle, yani muhatabınızla olmayı tercih edeceksiniz.Ketum davranmak, derin duygular içerisinde olmak ve hassas bir duygusal yapıya bürünmeniz mümkündür. Talep edici bir tutumla ikili ilişkilerinize yöneleceksiniz. Ancak kıskançlık, şüphe ve kurcalama eğiliminiz artar. İlişkinizde tek vücut olma bilincine sahip derin duygular ve güdülerle donanımlı olacağınız bir gün deneyimleyeceksiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Düşündüklerinizi ve hissettiklerinizi çevrenizle paylaşma ihtiyacı duyacağınız bir gündesiniz. Eğer yanlı bir tutum sergiler ya da dedikodu etmek, insanların arkasından konuşmak gibi eylemlere girerseniz, kimse sizi dinlemek istemeyecektir.

16 Şubat 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 18' 49" R
Ay
Balık
21° 47' 20"
Merkür
Koç
18° 58' 06"
Venüs
Boğa
05° 56' 11"
Mars
Koç
02° 48' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 40"
Satürn
Balık
16° 55' 12"
Uranüs
Boğa
22° 34' 37"
Neptün
Balık
29° 01' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 58"
Lilith
Başak
23° 46' 56"
True Node
Koç
15° 23' 29"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>