Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde etkilenip kurmayı düşündüğünüz ilişki, sizi biraz yoracak gibi. Birbirinize fazla uzak karakterler olduğunuz şeklindeki düşünceleri ciddiye almanız yararlı olabilir.

Daha akılcı davranmak zorundasınız. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün görünüyor. Düzeltmek istediklerinizi, gerginliğin üzerine gergin bir tavırla giderek düzeltemeyeceksiniz.

Çoktandır ödenmesi gereken bir alacağınızı muhtemelen bugün de boşuna bekleyeceksiniz. Deneyimlerinizle bazı ihtimallere hazırlıklı oluşunuz, sorun yaşamanızı engelleyemiyor.

Kendinizi genellikle haklı buluyorsunuz. Bu da kolay hata yapmanıza yol açıyor. Bugünlerde bir ilişkinizde, üzüntülü pişmanlıklar söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyi ilişkiler içindesiniz. Doyumlu birliktelikler ve yararlı dayanışmalar size zengin bir sosyal yaşam sunuyor. Bu sıralar alacağınız bazı davetlerde, ilginç bulacağınız kişilerle yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Yakın geçmişte bir konuyla ilgili olarak gözden kaçırdığınız ayrıntılar, bugün dikkat gerektiren görüşmelerde ortaya çıkabilir.

16 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 05:41 Ay-Balık burcu seyrinin rahatlatıcı etkisiyle Cuma gününe adım atıyoruz. Bu enerji, sevgi, şefkat ve ruhsallığın ön plana gelmesi açısından gayet etkilidir. Sizin gibi tutku yönü güçlü, cinselliği yüksek ve dönüşümde bulunma kabiliyeti ile donatılmış kişiler aşk son derece önemlidir. Balık burcunda ilerleyecek Ay, her zaman olduğu gibi, bizi bir anne şefkatiyle sarıp sarmalar. Köklerimizi geliştiren, güçlendiren, büyüten ve bizi hayata bağlayan bu enerjiyi ister işlerimizde ister ilişkimizde istersek gelişmemizde kullanabiliriz. Saat 17:58 Ay-Satürn görünümü, sevdiğimiz, değer verdiğimiz her şeye karşı ılımlı bir duruşun işaretçisidir. Hayattan zevk alırız, başarıyı önemseriz ve hayatın güzel yanlarının keyfine varırız. Bildiklerimizi başkalarıyla paylaşırız, empatide bulunuruz. Kendimize güveniriz, inandığımız yolda gönül rahatlıyla ilerleriz. Saat 19:36 Ay-Venüs kavuşumu, ideallerinize sahip çıkmanın ve hayallerinizi gerçekleştirmek için verdiğiniz mücadelenin göstergesi. Bu oluşum kendinize inandığınız takdirde başarılı olacağınızı söylüyor. Başkalarıyla sevgi birliği çerçevesinde buluşmanızı ve değerli bulunmanızı sağlıyor. Günün yüzlerimizi gülümsetmesi ve ruhumuzu huzurlu kılması dileğimle,

16 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Organizasyon, giyim kuşam, ev dekorasyonu gibi yaşamının özel alanlarında değişiklikler yapmak isteyebilirsin.

16 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özellikle finansal gelirleriniz ve ödemelerinizle ilgili bazı kısıtlayıcı veya engelleyici sorunlarla ayrıca ilgilenmeniz gerekebilir. Bununla baş edebilmek için geçmişte biriktirmiş olduğunuz maddi gelirleriniz imdadınıza yetişebilir. Fakat yine de bir gelir gider dengesi oluşturmanız ve unutulan ödemeleri hatırlatacak planlar yapmanız faydanıza bir girişim olacaktır.

16 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu gece yarısı gerçekleşen Güneş tutulması kariyer konularınıza vurgu yapıyor. Bugün arkadaşlarınızla hoşça vakit geçirebileceğiniz bir zaman planlayabilirsiniz. Sosyalleşmek size iyi gelecek fakat aşırı ve gereksiz harcama yapmamaya dikkat edin. Arkadaşlıklarınız içinde platonik aşklar olabilir, çöpçatanlık gibi konular gündeme gelebilir.

16 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yaptığınız işe bağlı olarak orijinal fikirleriniz kabul görecek ve yeni fırsatlarla karşılaşacak hiç beklemediğiniz önemli tekliflerle karşılaşacaksınız. Başarı çıtanızın hızla yükselmeye başladığı bu dönemde sistemli bir çalışma programı yapıp gelen her fırsatı değerlendirmelisiniz. Maddi olarak çok şanslı bir gündesiniz. Bu sürekli olarak devam edecek bir şans sizler için paranızı biriktirmeli ve ilerleyen günlerde yatırıma yönelmelisiniz. Özel yaşamınızda ise bekarsanız hayatınıza aniden girecek biri ile bambaşka duyguların içinde bulabilirsiniz kendinizi. Aşırı şüpheci yaklaşımlarda bulunmadan sezgilerinizin sesiyle hareket etmelisiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelen Güneş tutulmasıhayatınız, kariyeriniz, hedefleriniz ve planlarınızla ilgili edinmeniz gereken bilgi, birikim ve tecrübeyi hatırlatan nitelikte olabilir. Bu yönde yenilikçi, sıradışı yaklaşımınızı ve fikirlerinizi temel bilgiler ve eğitimle desteklemeniz gerektiğini hatırlatırken özellikle yöneticilerinize ve üst düzey kişilere karşı aşırı tepkilerden uzak durmaya çalışmalı ve arkadaşlarınızın desteğini gözardı etmemelisiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde düşündüklerinizi uygulamalı, esnek ve farklı yaklaşımlarınızın size kazandıracağını bilmelisiniz. Önemli bağlantılar işinizde kolay ilerlemenize neden olacak.

16 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs ile Satürn arasındaki olumlu etkileşim arkadaşlıklarınızda oluşturduğunuz güven ve sağduyulu ilişkilerden size destek sağlayan bir ortam hazırlar. Bu dönemde bir grupla gideceğiniz seyahat ileridehayatınızda atacağınız adımlar için size sağlam bir zemin hazırlar.

16 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Düşündüklerinizi ve hissettiklerinizi çevrenizle paylaşma ihtiyacı duyacağınız bir gündesiniz. Eğer yanlı bir tutum sergiler ya da dedikodu etmek, insanların arkasından konuşmak gibi eylemlere girerseniz, kimse sizi dinlemek istemeyecektir.

16 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 21' 22" R
Ay
Akrep
12° 24' 59" R
Merkür
Boğa
08° 33' 12"
Venüs
Boğa
27° 39' 38"
Mars
Koç
16° 17' 54"
Jüpiter
Boğa
29° 03' 14"
Satürn
Balık
18° 12' 16"
Uranüs
Boğa
23° 36' 00"
Neptün
Balık
29° 28' 24"
Plüton
Kova
02° 01' 08"
Chiron
Koç
21° 48' 09"
Lilith
Başak
25° 44' 23"
True Node
Koç
14° 52' 11"
Son Güncelleme : 22/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>