Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Duygularınız işinizi ve gündelik yaşamınızı olumsuz etkileyebileceğinden kararlarınızda duygusal olmamalısınız. Sevdiğiniz insana duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

İş yaşamınızda genel olarak olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Beklentileriniz artıyor ve üzerinde çalıştığınız konulara daha iyi yoğunlaşabiliyorsunuz. Bir süreden beri beklediğiniz bir haberi bugün alabilirsiniz.

Maddi konularda harcamalarınıza dikkat edeceğiniz bir gündesiniz ve daha çok hesaplı hareket edeceksiniz. Maddi bir konuda disiplinli yaklaşımlarınız sayesinde olumlu adımlar atabilirsiniz.

İş konusunda karşınıza çıkacak bir fırsatı yeterince değerlendiremeye bilirsiniz. Kararlılıkla hareket etmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçen günlerde arkadaşınızla yaptığınız bir konuşma ileride ciddi sonuçlar doğurabilir. Bunun dışında sakin ve durgun bir gün geçireceksiniz. Arkadaşlarınızla samimiyetinizi arttıracağınız bir gündesiniz. Ailenizle akşama doğru küçük bir kavga yaşayabilirsiniz fakat siz sağduyulu davranmayı tercih edip kavgayı büyütme yolunu tercih etmeyeceksiniz.

17 Ağustos 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 09:18 Ay-Merkür görünümü, insanların çıkarcı olmaları, sürekli keseri kendilerine yontar tarzda konuşmaları canımızı sıkabilir. Biz de buna müsaade etmeyiz. Gerekeni söylemekten kaçınmayız. Saat 16:05 Ay-Jüpiter kavuşumu, ilişkimiz başta olmak üzere her türlü ortaklıkta çıkarlarını düşünenlere bizim de karşı bir duruş sergilememiz gerekir. Karşımızdaki kişi veya kişiler kendileri kadar bizi de düşünmeliler. O zaman doğru ve sağlıklı bir ilişkiden söz edebiliriz. Saat 16:32 Ay-Neptün görünümü, aileniz, eviniz ve değer verdiğiniz her şeyi, ideallerinize göz önüne alarak ele alacağınızı gösteriyor. Hem hedefinize varmak hem de güvenliğinizi sağlamak için, inançla ilerlemenizde size yardımcıdır. Saat 23:12 Ay-Pluto görünümü, her zorluğa rağmen insanın asla güçsüz olmadığını, mutlaka bir çıkış yolunun olduğunu hatırlatıyor. Sezgilerimiz güçleniyor ve iç sesimize kulak vermemiz kolaylaşıyor. Evet bir şeyler değişecek. Buna gönülden inanıyoruz.

17 Ağustos 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. İsteklerinin artacağı bir gün. Bencillik taraftarı değilsin amaçevrende çalışmayı hırsa çeviren egosu yüksek insanlar, seni bencil olmaya itiyor. Maddi konularda yatırım yapman için doğru bir zaman. Arzuların ve isteklerin arttığı bugün, sevdiğin insanla da fikirlerini paylaşabilirsin. Çocukları olan bir Boğa burcuysan, çocukların geleceğine yönelik önemli yatırım ve birikim kararı alabilirsin. Evliliğinde sorunlar yaşayan bir Boğa burcuysan, eşinle tüm sorunlarını masaya yatırabilirsin. Günün geri kalanını kendine ayırabilir, evde film keyfi yapabilirsin.

17 Ağustos 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamda çözülmemiş sorunlar bugün sizleri partnerinizle birlikte oturup ciddi bir şekilde ele almaya ve çözüm yolları bulmaya karşı istekli yapabilir. Abartılı davranışlardan kaçının.

17 Ağustos 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konulara hız kazandırmak isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ortak çalışmalarınızın sonucu olarak başarıya imza atmanız mümkün. Maddi konularınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaya çıkan ani harcamalar finansal dengenizi bozabilir. Fikirlerinizde esnek olmaya çalışmalısınız.

17 Ağustos 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olaylardan kolay etkilenebilir, kararsızlıklar içine girebilirsiniz. Sosyal faaliyetlerde bulunsanız bile, ilişkiler pek istediğiniz gibi gelişmiyor. Aradığınızı bulamayabilir, iletişim sorunları yaşayabilirsiniz.

17 Ağustos 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay bugün Akrep burcunda ilerlerken ikili ilişkiler açısından hareketli bir gün sizi bekliyor. Özellikle sabah saatlerinde ani ve beklenmedik tepkilere karşı dikkatli olmalısınız. Sürpriz gelişmeler gündeminizi aniden değiştirebilir.

17 Ağustos 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünve aşk hayatınızda olumlu adımlar atabilirsiniz. Özel hayatınızda kolay sinirlenmelere açık olsanız bile, kalabalık yerlerde, sosyal ortamlarda kendinizi daha rahat ortaya koyabilirsiniz.

17 Ağustos 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay ikili ilişkilerinizi yöneten 7. evinizde Akrep burcunda seyahat ediyor. Partneriniz sizden bugün özel ilgi bekler. Kendisini özel hissetmesini sağlayacak güzel bir akşam yemeği organize edebilirsiniz. Sevginin, tutkuyla buluştuğu bugünün keyfini çıkartın. Sahip olmak ve güven duyma teması günün önemli gündemini oluşturur.

17 Ağustos 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

17 Ağustos 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 09' 51" R
Ay
Koç
19° 46' 31" R
Merkür
Koç
20° 19' 35"
Venüs
Boğa
08° 17' 19"
Mars
Koç
04° 16' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 34"
Satürn
Balık
17° 04' 39"
Uranüs
Boğa
22° 41' 14"
Neptün
Balık
29° 04' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 16"
Lilith
Başak
23° 59' 38"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 06/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>