Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Aralık 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla zor unutacağınız bir hafta sonu geçirmiş olmanız, illa ki aranacağınız anlamına gelmiyor. Ama sizin aramanız durumunda, unutulmaz bir akşam daha geçirebileceksiniz. Aranmayı beklemeniz size belki de zaman kaybettiriyor.

İş yaşantınızdaki sorunlu birtakım ilişkileri sabrınızla yavaş, yavaş istediğiniz şekle sokuyorsunuz. Çok daha huzurlu bir ortamda çalışmanızı sağlayacak belirtiler görünüyor

Hızla sıkışık bir döneme giriyorsunuz. Bunun farkındasınız. Çözüm için fazla olanaklı olmadığınızı düşünmeden önce, çevrenize daha iyi bakmalısınız. Gelirinizle ilgili bazı görüşmeleriniz olabilir.

Yine aceleci davranmamaya da özen göstererek, yeni aşk ilişkinize bir an önce bir hareketlilik getirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni insanlarla tanışabilir yeni ilişkiler kurabilir yada yeni bazı düşüncelerle karşılaşabilirsiniz. Kendinizi mutlu ve iyimser hissedeceksiniz. Çevrenizdeki kişilere anlayışlı ve ılımlı yaklaşacaksınız. Size ihtiyaç duyan bir dostunuza yardım edebilirsiniz. Beklemediğiniz bir misafir gelebilir yada eski bir dostunuzla sohbet etmek imkanı bulabilirsiniz. Genel olarak keyifli bir gün geçireceksiniz ve işlerinizi neticelendireceksiniz. İşinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz ve bu konularda başarılı olacaksınız.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:31 Ay-Jüpiter görünümü etkisi altında Çarşamba gününe adım atıyoruz. Bu, sağlığımızla ilgilenmek, ilişkilerimize dikkat etmek, evimiz, ailemizle alakadar olmak yönünde olumludur. Aile içindeki sevgi alışverişinin bir hayli etkili olmasını sağlayan bu enerji, hayatın her şeye rağmen güzel olduğunu hissetmemizi sağlıyor. 17 Aralık saat 05:53 - 5 Ocak 2015 saat 03:08 tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerleyecek Merkür, ciddi bilgi edinme ve gerçekçi düşünme sürecidir. Bu dönemde iş-eğitim- para- aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili meseleler üzerinde odaklanmayı tercih edebilirsiniz. Zihniniz disiplinli düşünmeye açık olduğundan, hiçbir işi yarım bırakmaz, mutlaka bir sağlam temel üzerine oturtmayı tercih edersiniz. Dürüstlük, netlik ve sağlamlık sözlerinize yansır. Uzak akrabalarınızla ciddi anlamda bağlantılar kurarsınız. Bir alanda, işi en doğru biçimde öğrenmeye, kendinizi geliştirmeye çalışırsınız. Amacınıza yönelik hareket edersiniz. Saat 07:39-16:51 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. İlişkinizi yakından ilgilendiren konularda anlayışlı olmanız gayet faydalıdır. Yapmaktan pek zevk almadığınız işler boşluk saatlerinin olumlu şekilde değerlendirilmesinde etkilidir. Yeni bir başlangıç anlamı taşıyan her ne olursa olsun, start verilmemelidir. Beklemede kalınması yararlıdır. Saat 16:51 Ay-Akrep burcunda seyrine başladığında, tutkularınız oldukça yoğundur. İlişkinizde, yaşantınızda, düşüncelerinizde yaptırımdan yanasınızdır. Etrafınızdaki insanları kendi tarafınıza çekmek istersiniz. Hangi konularda karşınızdaki kişiyi etkileyeceğinizi veya tesirli olacağınızı rahatlıkla tahmin edebilirsiniz. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk eksik olmasın. Günün tüm güzellikleri sizlerden yana olsun.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluğunuzun artması sizi olumsuz yönde etkilediğini zannediyorsunuz. Aslında yaşam enerjinizin daha çok artıracak bir olay. İş konusunda, her türlü ayrıntıları hesaplamak zorundasınız. Çevrenize yorulduğunuzu belirtmek zorundasınız. Bugün şartlarınızı gözden geçirmeli ve içsel korkularınızı bir an önce yenmelisiniz.

16 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda olaylar aydınlanmaya veya elinize yeni bilgiler gelmeye başlıyor olabilir. Bazı girişimlerde bulunmak veya fikir beyan etmek için doğru zamanda olduğunuzu düşünüyorsanız, biraz daha beklemeniz yararınıza olur derim Niobe’ce.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yargılama... Her şeyin yeri ve zamanı olduğunu çok iyi hesaplamalısınız. Ani çıkışlar aile veyayaşamınızı olumsuz etkileyebilir. Sabırlı olmanız menfaatinize.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğlen saatlerinden itibaren ay boşlukta olacağı için bugün aşk hayatı ve flörtleriniz konusunda yeni adımlar atmamalı, eğer fırsatınız varsa yeni tanışacağınız kişilerle bir sonraki gün görüşmeyi tercih etmeli, çocuklarınızla ilişkilerinizde olası durağanlıkları olağan karşılamayı tercih etmelisiniz.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

17 Aralık 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 25' 57" R
Ay
Oğlak
25° 21' 42"
Merkür
Koç
16° 53' 47"
Venüs
Boğa
01° 00' 32"
Mars
Balık
29° 43' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 32"
Satürn
Balık
16° 34' 34"
Uranüs
Boğa
22° 20' 51"
Neptün
Balık
28° 54' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 33"
Lilith
Başak
23° 20' 19"
True Node
Koç
15° 21' 21"
Son Güncelleme : 30/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>