Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla yakaladığınız uyum, şimdiye kadar yaşamadığınız bir heyecanı yaşatıyor size. Bu heyecanınız uzun süre sürecek gibi gözüküyor. Bu akşam size bir sürpriz yapabilir.

Size kendinizi kanıtlayacağınız fırsatlar verilmiyor. Yakınınızdaki bazı ilişkileri, bu fırsatları engelleme işinden ayrı tutmanız sizi yanılgılara götürebilir. Bugünlerde karşılaşacağınız bazı fırsatları yine yetersiz, sınırlı bulacaksınız.

Bir yakınınıza sürekli destek olmayı düşünüyorsunuz. Para durumunuz eskisinden daha iyiye gidiyor. Bu durum size yeni harcamalara kışkırtmamalı. Kısa vadede gerçekleştiremeyeceğiniz güzel niyetleriniz var.

Huzurunuzu bozacak ortamlardan bugünlerde uzak durmalısınız. Kulaklarınızı çevrenizde söylenen sözlere tıkamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır kafanızda şekillendirdiğiniz bazı projeleri eş, dost çevrenizle paylaşmak isteyeceksiniz. Bu konuda destek ve katılım beklentileriniz uzun zamanlara endeksli. Bugünlerde birçok şeye eleştirel bakıyorsunuz. Şu sıralar abarttığınız seçiciliğiniz sempatikliğinizi azaltabilir. Çok yakında özlem gidereceğiniz ziyaretleriniz var.

17 Şubat 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 07:11 Ay-Mars görünümü, iyi niyetlilik çerçevesi içinde pozitif bir şekilde ilerlemekten yana olduğunuzu göstermekte. Belki sabırsız davranabilirsiniz. Ancak bu, bir an önce hedefe varmak istediğiniz içindir. Saat 07:31 Ay-Neptün kavuşumu kısa süreli olsa da, bizi ümitlendiriyor. Derinlemesine düşünmemizi sağlayan bu enerji altında gerek özel gerekse toplumda hayatta karşımıza çıkan problemlerin gerisindeki gerçeklere ulaşabiliriz. Saat 14:20 Mars-Neptün zorlayıcı görünüm, finansal-iş-ilişki konularında sizi, ani tepkilerde bulunmaya veya hızlıca hareket etmeye, kararlar almaya zorlayabilir. Ancak çok dikkatlice durumları gözden geçirmekte yarar var. Gerçekten emin değilseniz bekleyiniz. Şartlar uygun mu değil mi diye bir bakınız. Risk almayınız. Saat 15:27 Güneş-Merkür kavuşumu, Çalışma hayatında olanlar için yeni bir proje, teklif ve görüşmeye işarettir. Hakkınız olana sahip çıkmanızı sağlar. Emek verdiğiniz, mücadele ettiğiniz her şey başınızın tacıdır. Kimsenin bunu görmezden gelmesine izin vermezsiniz. Kendinize güvenirsiniz. Hırslanırsınız. Doğru bildiğinizi direkt olarak söylemekten kaçınmazsınız. Baskıya gelemezsiniz. Boğalar bu görünümden olumlu şekilde yararlanmak istiyorlarsa mutlaka değişime açık olmalılar. Saat 20:49 Ay-Pluto görünümü inandığımız değerlere sıkı sıkıya sahip çıkmanın işaretçisi. Gün boyu hem güvendiğimiz kişilerle bir araya gelmek hem de amacımıza uygun bir yol belirlemek isteriz. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmenizi diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

17 Şubat 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her zamankinden biraz daha yorgun hissedebileceğiniz bir gündesiniz ve bunun nedenive para konuları ve harcamalar olabilir ya dahayatının yorgunluğunu üzerinizde hissedebilirsiniz. Özellikle parayla ilgili önemli adımlardan uzak durmalısınız.

17 Şubat 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ve akrabalık ilişkilerinizdeki iletişim bugün itibariyle hız kazanıyor olacak. Seyahat fırsatları ile karşılaşabilir, ani bir plan değişikliği ile başka bir yere seyahat etmeniz gerekebilir. Bu anlamda değişikliğe hazır olmalı, hayatın sürprizlerle dolu olduğunu hatırlamalısınız. Yine bir eğitim hazırlığı içindeyseniz bununla ilgili önemli ve güzel haberler alabilirsiniz. Kendinizi yeni bir oluşum içinde hissedip hızlıca kararlar vermek ve bunları uygulamak isteyeceksiniz.

17 Şubat 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle bir arada olmak ya da eve yönelik bir konu üzerinde düşünmek söz konusu. Arkadaşlarla bir arada olmak da güzel.

17 Şubat 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda olabildiğince verimli olacağınız fırsat ve imkanlar söz konusu. İş görüşmelerinizde gizliliğe önem vermeli ve tamamlayıp uygulamaya geçinceye kadar kimseye bişeyden bahsetmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise duygusal dengeleri sağlamakta zorlanabilir, Eş yada sevgilinizin size olan tutumundan rahatsızlık duyabilirsiniz. Size karşı saldırgan ve kırıcı bir tutum sergileyebilir. Ne sessiz kalıp sizi kırmasına izin verin nede tartışmayı alevlendirecek davranışlar sergileyin. Dengeyi sağladığınız takdirde sorunlar aşılacaktır….

17 Şubat 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

17 Şubat 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda parasal konulara dikkat edin, kolay kandırılmaya açık olabilirsiniz. Yaşayacağınız olaylara mantıkla ve gerçekçi bir bakış açısıyla yaklaşmaya çalışmalısınız.

17 Şubat 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece gergin ve hırslı bir tutum içinde bulunabilirsiniz. Farklı istekleriniz ve atılım yapma arzunuz dayanılmaz olabilir. Parasal konulara yönelebilir, aşk hayatınızda yenilikler arayabilirsiniz. Alkolden kaçının.

17 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyat ile ilgili konular gününüze damgalarını vuracaklardır. Elinizdeki maddi gücü, güç mücadelelerinde koz haline getirmeye asla çalışmayın. Biraz daha düşünürseniz kendiniz için bazı yaratıcı maddi çözümler bulabilirsiniz.

17 Şubat 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 12' 53" R
Ay
Kova
06° 24' 22"
Merkür
Koç
17° 13' 26"
Venüs
Boğa
02° 00' 05"
Mars
Koç
00° 21' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 08' 49"
Satürn
Balık
16° 38' 49"
Uranüs
Boğa
22° 23' 37"
Neptün
Balık
28° 55' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 42' 17"
Lilith
Başak
23° 25' 41"
True Node
Koç
15° 20' 37"
Son Güncelleme : 01/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>