Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizden atamadığınız bir güvensizliği bastırmak istemenize rağmen zaman zaman açık ediyorsunuz. Bu güvensizliğinize üzülmenin yanı sıra kırılıyor da. Gerçekten de bunu hiç hak etmiyor.

İş yaşamınızda yaşanan bir iletişim sorunu sizin sayenizde çözülecek. İş çevreniz başkalarının yarattığı sorunları sizin çözmenize alıştı. İnsan ilişkilerindeki samimiyetiniz ve pratik zekanızla bu konuda hiç zorlanmıyorsunuz.

Ummadığınız bir ödemeyi hiç zorlanmadan gerçekleştirmenin huzurunu yaşıyorsunuz. Yakın bir gelecekte, elinize hayallerinizi gerçekleştirecek bir para geçebilir.

Hoşgörünün de bir sınırının olduğunu bilmeniz gerekiyor. Bu yalnız sizin için gerekli değil. Hoşgörü gösterdiğiniz kişinin hayatı öğrenmesi için de gerekli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gece dost toplantıları sizi çok cezp ediyor. Bildik, güvenli davranışlar tekdüzelik gibi gelmiyor. Oysa değişik düşünceler, yeni davranışların insanısınız. Bugünlerde bazı duygusal alışverişlerde biraz daha planlı, programlı görünmeye ihtiyacınız var. Yakın çevrenizdeki, özel koşullara bağlı hassasiyetleri önemsemeniz gerekiyor.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 08:04 Ay itibariyle burcunuz üzerinde geçişini sürdürecek Ay, dikkatli ve amaca yönelik hareket etmenin, sıcak ve şefkat dolu davranmanın işaretidir. Ağzınızın tadı yerine gelir desem beni gayet iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Ancak yönlendirilmekten, şunu şöyle yap denilmesinden, rahatsız edilmekten pek hoşlanmazsınız. Küçücük şeylerin bile sizi mutlu ettiğini fark edebilirsiniz. Saat 17:33 Venüs-Neptün arasındaki zorlu görünüm, parasal kazancınızla alakalı konularda yapılacak görüşmelerde sizi söylenen sözlere, sunulan vaatlere kanmadan önce dikkatlice incelemenin faydalı olacağını göstermektedir. Yani pembe gözlüklerle durumlara bakmak yerine aslı astarı var mı, ilerisi adına gerçekten umut vaat eder mi, kazanç getirir mi? Bütün bunları akıllıca gözden geçirmek yararlıdır. Arkadaşlık ilişkilerinde, içinde yer aldığınız topluluk içinde dayanışma olgusunu mutlaka göz önüne alınız. Bir arkadaşınıza borç vermek veya borç istemek gibi durum söz konusu ise, bunun ödenme zamanını, şartlarını iyice kontrol ediniz. Yeni hafta boyunca bütün işlerinizde kolaylıklar dilerim. Kalben sevgilerimle,

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatına dışarıdan müdahale olduğunun farkındasın. İşle ilgili katılman gereken bir toplantı söz konusu olabilir.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik yaşamınızı güzelleştiren etkiler size iyi gelecektir. Ruhsal ve manevi yardımlar alabileceğiniz özel bir gün.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konularda daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlamak için plan yapabilirsiniz. Ani değişiklikler gündeme gelebilir. İletişimde olduğunu kişilerden yardım alabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz işlerinize odaklanabilirsiniz. Sanatsal konularla ilgilenebilirsiniz.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Boşa vakit kaybettiğinizin farkına varın ve bir an önce zaman kaybını telafi edin. Bekar Boğalar istediğiniz aşkı yakalayamadım diye dert yanmayın yakında geliyor.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal işlerinizi rahatça çözümlemenizi sağlayan, para akışınızı destekleyen bir enerjinin yanı sıra, çocuklarınız ve aşk hayatınızda değer verdiğiniz kişi için fazladan harcamalar yapabilirsiniz. Kendinizi iyimser ve pozitif hissedeceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç gün çevrenizdeki olayların parasal konularda sizi yanıltmasına izin vermeyin. Başkalarına danışmak yerine içgüdülerinize güvenmelisiniz.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk günü burcunuza yerleşen Ay, ikili ilişkilerinizi rahatlatıp, partneriniz ile aranızda oluşan gerek, iş, gerek duygusal güven ilişkisini güçlendirir. Bugün kendinize özen göstermek, kişisel bakım için vakit ayırmak, estetik ve sanat konularıyla haşır neşir olmak için ideal bir gündür. Diğer yandan emlak konularıyla ilgilenebilir, yatırımlar için alternatifleri değerlendirirsiniz.

17 Temmuz 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

17 Temmuz 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 22' 12" R
Ay
Terazi
04° 54' 41"
Merkür
Boğa
04° 06' 01"
Venüs
Boğa
23° 50' 37"
Mars
Koç
13° 56' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 19"
Satürn
Balık
18° 00' 29"
Uranüs
Boğa
23° 25' 14"
Neptün
Balık
29° 24' 16"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 01"
Lilith
Başak
25° 23' 44"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>