Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız açısından genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz ve sevgilinize bazı sürprizler yapmak isteyeceksiniz. Sevgilinizle güzel bir gün geçirmek için uygun bir gündesiniz.

İşyerinizde bazı değişiklikler olacak ve bu değişiklikler sizin konumunuzu doğrudan etkileyecek. Hazırlıklı ve dikkatli olmalısınız yoksayerimizde dışlanan durumuna gelebilirsiniz.

Bazı hisselerinizde bugün birkaç sorun çıkacak ve bu durum moralinizi fazlasıyla bozacak. Sakin düşünüp akıllıca davranırsanız bu sorunu çözümlemeniz zor olmayacaktır.

Bazı küçük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz bu günlerde. Daha dikkatli olmalısınız özellikle aldığınız besinlere özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızı düzene sokmak için çok çaba sarf ediyorsunuz. Son günlerde bu çabalarınızın sonucunu görmeye başladınız. Özellikle ailenizle aranızda olan sorunları halletmek açısından önemli adımlar attınız. Bugün akşam saatlerinde sizin için olumlu olacak bir davete katılabilirsiniz.

19 Ağustos 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 07:54 Ay-Mars görünümü, iyi niyetlilik çerçevesi içinde pozitif bir şekilde ilerlemekten yana olduğunuzu göstermekte. Belki sabırsız davranabilirsiniz. Ancak bu, bir an önce hedefe varmak istediğiniz içindir. Saat 12:19 Ay-Satürn görünümü, toplumsal ilişkilerimizde şefkatli, sevecen ve başkalarına karşı yardımcı olmaya çalışacağız. Çünkü maddi ve manevi anlamdaki ihtiyaçlarımız için desteğe ihtiyacım var. Saat 14:22 Ay-Neptün kavuşum etkisinde, hayallerimizi, sezgilerimizi güçlendiren bu enerji bizi huzurlu kılacaktır. Pozitif yönde destekleyecek, ılımlı bir şekilde günün geri kalanını geçirmemizde yardımcı olacaktır. Gayet olumludur ve rahatlatıcıdır. Saat 18:18 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, şefkat, sevgi olgularının ne kadar kıymetli olduğunu, başkalarına yardımcı olmanın hazzını, geleceğinizi düşünerek bilinçli hareket etmenin önemini vurguluyor. Saat 21:33 Ay-Pluto arasında oluşacak görünüm size, destek sunabilecek güçlü kişilerin işaretçisidir. Dış dünyada sosyal ilişkiler, eğitim,konularında derinlikli analizde bulunabilir, hangi yolun doğru ve köklü olacağını bilerek ilerlersiniz. Keyifli, başarılı, huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

19 Ağustos 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden etkilenecek, ve kendinizi farklı bir potada göreceksiniz. Bugün, değişik arayışlar içindesiniz. Çeşitli kaynakları araştırarak size en uygun olan konuyu bulmaya çalışıyorsunuz. Venüs Terazi burcunda ilerlerken, duygusal motivasyonunuzu arttıracak işler peşindesiniz.

19 Ağustos 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli ilgi alanlarınızı genişletmenizi veyahayatınızla ilgili amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayacak seyahatlere çıkmalısınız. Sevdiğiniz kişilerle özel zamanlar geçirebilirsiniz. Yeni şeyler denemekten korkmayın. Kişisel gelişimize önem vermeniz ilerlemenizi hızlandıracaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabaha karşı saatlerden itibaren veya sabah saatlerinde kısmen gergin etkiler ön planda olabilir. Stresli durumlarla karşılaşabiliriz. Huzursuz veya engellenmiş hissedebiliriz. Riskli yerlerden veya güvenmediğimiz kişilerden uzak durmakta, ufak tefek kazalara karşı tedbirli olmakta fayda vardır. Artan yük ve sorumluluklar ya da saldırgan tepkiler veren kişiler sıkıntı verebilir. Öğle saatleri civarında, unutkanlıklar, kararsızlıklar, konsantrasyon bozuklukları, hayalperest yaklaşımlar veya yanıltıcı kişiler ön planda. Akşam saatlerine doğru, dahabitirici olabilir veya sağlam ilişkiler kurabiliriz, ama gece saatlerinde yine ilişkiler zorlanıyor, kelimeleri dikkatli seçmek gerekiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

19 Ağustos 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün fikirlerinizi yaymak için çevrenizdekilerle iletişim halinde olabilirsiniz. Sabah saatlerinde kendinizi hayalperest hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ticari görüşmeler yapacağınız zamanlar var. İlerleyen saatlerde daha doğru kararlar alabilirsiniz. Ailenizle ilgili olaylar gündeminize gelebilir.

19 Ağustos 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sizi yormayacak olan işlere zaman ayırın. Bir dağınıklık hali ve yeteri kadar kendinizi verememe durumu yaşanabilir. Bir işi sonuna kadar götürme riski var.

19 Ağustos 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde daha kararlı ve sabırlı olduğunuz bir zamandasınız ancak karşınızdaki insanların geçici olarak soğuk taraflarıyla karşılaşabilir, mesafeli bir tavır görebilirsiniz. 17.40 sonrasında geçmişe yönelmek yerine içinde bulunduğunuz anın size verdiklerine odaklanmalısınız. Partnerinizle birlikte romantik bir akşam geçirebilirsiniz, fakat paylaşmak istediğiniz çok önemli konuları, enerjisi iletişim için uygun bir günde paylaşmanız faydalı olacaktır.

19 Ağustos 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizin göz bebeği olabilir, güne hareketli bir başlangıç yapabilirsiniz. Özel hayatınızda yelkenleri suya indirmeniz gerekebilir. Her alanda mücadele edemezsiniz.

19 Ağustos 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ortamlarınızda veya dahil olduğunuz sosyal organizasyonlarda sezgilerinizin sizi farklı bir noktaya taşıyacağı bir gün yaşamaktasınız.Burcunuzun yöneticisi Venüs, size ilişkilerinizde daha kollayıcı ve fedakar davranabilen bir konumda bulunuyor. Ortak kazanımlarınızı arttırmak için destek görebileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınız ve özellikle dost bildiğiniz kişilerle vakit geçirmek, onların dertlerini ve sevinçlerini paylaşmak konusunda olumlu etkilere sahip bulunuyorsunuz. Sezgilerinizin yoğun olabileceği bir gündesiniz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları Venüs

19 Ağustos 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

19 Ağustos 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 59' 54" R
Ay
Terazi
12° 40' 05"
Merkür
Boğa
05° 00' 18"
Venüs
Boğa
24° 38' 47"
Mars
Koç
14° 26' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 33"
Satürn
Balık
18° 03' 02"
Uranüs
Boğa
23° 27' 30"
Neptün
Balık
29° 25' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 40' 57"
Lilith
Başak
25° 28' 04"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>