Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşamki buluşmanızda ona bir sürprizle gidin. Uzun süreli ilişkinizin beraberliğinizin altında bu ilişkiye duyduğunuz büyük güven yatıyor. Tabi, bu güvenin altında da büyük aşkınız.

Nasıl davranacağınızdan emin olamadığınız bir konuda, güvendiğiniz biriyle bugün bir görüşmeniz olacak. Elinizin altındaki bir iş, sizin harcınız olmadığı şeklinde değerlendirilse de hızla sonuca ulaşıyor.

Sizden talep edilen bir maddi desteği karşılayıp karşılamamakta kararsızsınız. Ödemelerinizi gününde alamayışınız, sizi ister istemez biraz eli sıkı biri yapıyor.

Şu günlerde size yöneltilen tebessümlere dikkat etmelisiniz. Çağırılıp gideceğiniz bir yerde size pek tat vermeyen birisinin size yakınlaşma çabasını göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok düzgün bulduğunuz bir arkadaşınızla birlikte yararlı bir konuda işbirliği içindesiniz. Bu işbirliğine yüklediğiniz anlamlar var. Bu konuda gelecekte bir hayal kırıklığı görünmüyor. Bugünlerde karamsarsınız. İnsanların pek aldırmadıkları ufak sorunlar sizi korkutuyor. Bugün bunlardan bir kısmını yaşadığınız ilişkiler içersinde çözmeyi düşünüyorsunuz.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 07:11 Ay-Jüpiter görünümü, finansal meseleleri çözümleme arzumuz bir hayli yüksek. Epey zamandır bu anlamda zorlanıyoruz. Şimdi onları halletmek için iletişimde bulunabiliriz. İnsanlarla ilişkilerimizde bizi yoran durumlar olsa da, bu görünüm sayesinde uzlaşabileceğiz. Saat 08:47 Ay-Neptün görünümü, dikkatli olmamızı gerektiriyor. Bir hayal dünyasında olmayalım. Eğer bir karar vermemiz gerekiyorsa önüne ardına iyi bakalım. Saat 14:22 Mars-Pluto kavuşumu gelişimin, büyümenin işaretçisi olabilir. Özellikle güçlü bir ortakla adım atılmış işler zamanla daha da sağlamlaşır. Bu kavuşum mücadeleci ve tuttuğunu koparan bir kişi haline getirir. Yılmaz, cesur ve kararlı bir şekilde işlerinize odaklanırsınız. Bu görünümün bir başka faydası, kişinin hayatını, amacını gözden geçirerek kendine artık aklı başında bir yol belirlemesidir. Çalışarak, azmederek hakikaten çok başarılı işlere imza atılabilir. Saat 14:41 Ay-Satürn karşıtlığı, finansal ilişkileriniz, ortaklaşa paylaşımlar,veya eşin mali durumu, uzun vadeli yatırımlar, kredi konularında çok dikkatli bir hesaplamada bulunmadan karar vermenin yanlış olacağını işaret ediyor. Elinizdeki parayı riske atmadan, bir borç almadan, iyice araştırmadan önce düşünmelisiniz. İşlerinizde başarı, özel hayatınızda huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,  

19 Ekim 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Yaptığınız herözen ve dikkat istiyor. Üstelik fazla sorumluluk almanız, sizin iki kere daha fazla dikkatli olmanızı gerektiriyor. Herkesin gözü üstünüzde ve bunları biliyor olmanın rahatsızlığınızı taşıyorsunuz. Siz her zaman mantığınızı savunduğunuz için, işin içine hisler karıştığı zaman, gereksiz problemler yaşıyorsunuz. 

19 Ekim 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İç sesinize kulak verin Sevgili Boğa'lar. Eğer bazı kişilere güveniniz yoksa sözlerinizin arkasında durmanız gerekmiyor. Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularla ilgilenmemeli, asli işlerinize odaklanmalısınız. Gücünüzü, konumunuzu ve becerilerinizi kendiniz de sınayabilirsiniz. Günün Atmosferi:Mars - Plüton birleşimi enerjiyi güçlü kılıyor Emeklerinizin karşılığını göreceğimiz günler. Öte yandan son dakika gelişmeleri ya da sürprizleri yaşayabiliriz. Diyaloglar, görüşmeler, ziyaretler ya da etkinlikler bizi aydınlatabilir. Mars - Plüton görünümü iki yönlü etkilere sahip. Bir yandan etrafımızı baskın, dediğim dedik ve obsesif kişiler sararken, diğer yandan da yenilikleri ve değişimleri kucaklıyoruz. İnsanoğlunun şeytani yönleriyle yüzleşiyoruz. Hedef odaklıyız, müthiş bir disiplinle çalışıyoruz. Gücümüz ve enerjimiz yerinde... Bu görünüm aynı zamanda tensel çekimi ve istekleri de artırıyor. Kimimiz bir takım kişileri kafaya takabilir. Öğle sonrası saatlerde, maddi başlıklarda sorunları gündeme getirebilir. Öte yandan çekingeniz, biraz güven kaybı içindeyiz. Bu nedenle ilişkilerimizde de sıkıntılar yaşayabiliriz. Daha pozitif ve bütünleştirici olmamız gereken bir gün.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili doğru kararlar alamayabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almanız daha uygun olur. Gün içinde kişisel yeteneklerinizle işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Finansal konularda hızlı karar almak sorunda kalabilirsiniz. Yaşayacağınız gerginlikler hata yapmanıza neden olabilir.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkta İletişim trafiğinizin hareketli olduğu bir gün ve projelerinizi gerçekleştirmek için büyük bir gayret içindesiniz. Sabırsız ve telaş içinde olabilirsiniz fakat dikkatli ve dirayetli davranacak, içinizden yükselen kuvvetli arzuyu denetim altına alacaksınız. Böylece planlarınızı uygulayabilir, projelerinizi gerçekleştirmek için çalışabilirsiniz. Seyahatler ve yapacağınız araştırmalar keyfinizi yerine getirecek.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde daha kararlı ve sabırlı olduğunuz bir zamandasınız ancak karşınızdaki insanların geçici olarak soğuk taraflarıyla karşılaşabilir, mesafeli bir tavır görebilirsiniz. 17.40 sonrasında geçmişe yönelmek yerine içinde bulunduğunuz anın size verdiklerine odaklanmalısınız. Partnerinizle birlikte romantik bir akşam geçirebilirsiniz, fakat paylaşmak istediğiniz çok önemli konuları, enerjisi iletişim için uygun bir günde paylaşmanız faydalı olacaktır.

19 Ekim 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlardaki işlerinizde ve eğitim alanlarınızda enerjinizi güçlü bir şekilde kullanabilirsiniz. İş alanlarınızda ve ilişkilerinizde biraz daha dikkatli adımlar atmanızda yarar var.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde maddi ve manevi değer yarattığınız konularla ilgili bir sıkıntı hissetmeniz olasıdır. Parasal kaynaklarınızla ilgili temaslar yapacağınız bir gündesiniz.Mümkün oldukça çok ciddi kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Ay'ın İkizler enerjisi yüzeysel kararlar verilme riskine açıktır. Ancak kontrolünüz dışında gelişebilecek sürprizli başlangıçlar ve olaylara karşı da tetikte olmanız gerekebilir. Ruh halinizi coşkuya getirecek sürprizler yaşayabilirsiniz. Ancak zihinsel ataklara karşı dikkatli olmalı ve öfkelenmemelisiniz.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

19 Ekim 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 52' 20" R
Ay
Koç
00° 11' 55"
Merkür
Koç
19° 21' 17"
Venüs
Boğa
06° 38' 47"
Mars
Koç
03° 15' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 47"
Satürn
Balık
16° 58' 05"
Uranüs
Boğa
22° 36' 37"
Neptün
Balık
29° 02' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 53"
Lilith
Başak
23° 50' 46"
True Node
Koç
15° 24' 12"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>