Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Unutulmaz bir ilişki yaşayacağınızdan çok eminsiniz. Ama bu ilişkiyi başlatmak için göze alacağınız birçok şeyi, bir daha görme şansınızı yitirebileceğinizi de biliyorsunuz. Bugünlerde bu konuda doğru kararlar vermeniz gerekiyor.

İş yaşamınızda uzun bir zamandan sonra düzelmeler görünüyor. Sorunlu bazı ilişkilerden kendinizi sıyırmış görünüyorsunuz. Bu daha randımanlı bir çalışma içine girmenizi ve değerinizin anlaşılmasını sağlayabilir.

Çevrenizden gizlemeyi uygun bulduğunuz birtakım para ilişkileriniz, anlamsız yere çevrenizin sizi çok yanlış değerlendirmesine yol açabilir. Açık olmanızda yarar var.

Yeni kurduğunuz ilişkilerin başlarında kendinizi kolayca anlatamıyorsunuz. İnsanların erdemlerinizi görmesi için zaman geçmesi gerekiyor. Bu süreç genellikle sizin zararınıza oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dost çevrenizdeki bazı davetlere zamansızlık gerekçesiyle kolayca hayır dememelisiniz. Hassas kişiliğiniz, ilişkilerde çok özel bir konumda olmanızı sağlıyor. Önümüzdeki günler içersinde, umutlarınızı yeniden yeşertecek gelişmeler var. Bugünlerde bir iç ferahlığına ihtiyaç duyuyorsunuz. Bir süredir zamanla yarışan temponuz, sizi biraz bunaltmış gibi.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 05:37 Ay-Pluto görünümü derinlemesine analiz, odaklanma ve gücünüzü kanıtlamak yönünde size kuvvet kazandırır. Saat 18:20 Ay-Merkür görünümü, hesapsız harcamalardan uzak durmanız gerektiğini işaret ediyor. Bu saatlerde bir sonraki gün için yapılacakları gözden geçirmek yararlıdır. Saat 20:15 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi konulardaki sorunları aşabilme arzumuzun işaretçisidir. Bir şeyleri saklamadan, net ve açık şekilde ifade etmeye çalışırız. Çünkü böyle yaptığımızda kendimizi mutlu hissederiz. Saat 15:07 Ay-Satürn görünümü, finansal konularda veya duygusal ilişkilerde geçmiş tecrübeleri göz önüne alarak düşünürüz. Başkalarının görüşleri, davranışları hakkında önyargılı olmayalım. Sonuçta herkes aynı olmak zorunda değil. Birileri size destek vermiyor, onaylamıyorsa kendinize güvenerek ayaklarınızın üzerinde durmayı bilmelisiniz. Böylece kendi gücünüzün farkına varırsınız. Saat 21:06 Ay-Uranüs kavuşumu, sizden gizlenen bazı meseleleri öğrenmeniz anlamına gelebilir. Ancak bunu gerginlikle ele almak yerine, öğrendiğiniz gerçeklerin size yeni bir bakış açısı kazandırdığını düşününüz. Yeni haftanın sağlıklı, huzurlu ve başarılı geçmesi dileğimle,

19 Haziran 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşadığın problemleri çözüme kavuşturmaya başlayabilirsin. Yeni bir eve taşınman ya da şehir değiştirmen söz konusu.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklediğiniz finansal kaynakları alabilirsiniz. Yaşça büyük otoriter kişilerin destekleri finansal anlamdaki gelişiminizi daha da olumlu hale getirebilir.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz olaylar nedeniyle gündeminizde değişiklikler olabilir. Mücadele etmeniz gereken konular için beklemek durumunda kalabilirsiniz. Kişisel konularda kendinizi daha fazla göstermek isteyebilirsiniz. Hırs yaptığınız işleri toparlama fırsatı bulabilirsiniz. Alternatif plan yapmanız gereken olaylarla karşılaşabilirsiniz.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize güvenen tavrınız ve işinize hakim oluşunuzlaarkadaşlarınızın desteğini arkanıza alıyorsunuz. Zihninizi meşgul eden kuruntulardan kurtulun.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde ilişkilerde iletişim konusunda şansınız artarken, eğitimler, yolculuklar, yurtdışı bağlantılı işlerden fayda elde edebilir, kendinizi her ortamda en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman dilimindehayatınızda başarılı görüşmeler yapabilir, etkilibağlantıları geliştirebilir ve öne çıkabilirsiniz.

19 Haziran 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi planlamalarınız sabah saatlerinde önem kazanabilir. İşlerinizi ihmal etmeyin ve ilerleyen saatlerde kendinize daha fazla vakit ayırın.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi ve planlarınızı uygulayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Elinize geçen fırsatları hemen değerlendirin. Gelişmeler beklediğiniz gibi olacak. Yakınlarınızla ilişkileriniz giderek daha sıcak olacak.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

19 Haziran 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 09' 58" R
Ay
Boğa
04° 58' 04" R
Merkür
Koç
21° 09' 11"
Venüs
Boğa
09° 33' 46"
Mars
Koç
05° 04' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 35' 09"
Satürn
Balık
17° 09' 40"
Uranüs
Boğa
22° 44' 50"
Neptün
Balık
29° 06' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 39"
Lilith
Başak
24° 06' 31"
True Node
Koç
15° 23' 31"
Son Güncelleme : 07/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>