Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni tanıştığınız birisinden etkilendiniz, onun da sizden etkilendiğinden eminsiniz. Onun aramasını bekleyerek zaman geçiriyorsunuz. O da sizin aramanızı bekliyor. Bugün yeniden karşılaşma fırsatınız doğabilir.

İş yerinde eleman çıkartılacağı söylentileri kulağınıza gelebilir. Bir hayli endişelenebilirsiniz. Herkes sizden memnun, bu yüzden de sizin için bir tehlike yok. Ama gelecek günlerdeyükünüz artabilir.

Gelecek günlerde para durumunuzun daha da iyileşeceğine dair sinyaller alabilirsiniz. Bugünlerde geçici bir sıkıntı yaşıyorsunuz ama yakın gelecekte epey rahatlayacaksınız.

Peşin hükümlü olmak bazen yanılgıya düşmenize neden oluyor. Yeni tanışacağınız birisiyle ilk anda yıldızınız barışmayabilir ama sandığınızdan daha iyi bir insan.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak keyifsiz bir gün geçireceksiniz. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz. Sağlık açısından hoş olmayan bir durumla karşılaşabilirsiniz. Karar vermek zorlanabilirsiniz ve duygusallığa karşı bir isteksizlik duyabilirsiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı iç dünyanızla ilgili bazı sorunlarla ilgilendiğiniz için kaçırabilirsiniz. Gerektiğinden fazla detayla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve dikkatiniz dağılabilir. Yeni bir karar almak için uygun bir günde değilsiniz mantık hataları yapabilirsiniz.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 07:09 Ay-Kuzey düğüm kavuşumuyla Çarşamba gününe adım atıyoruz. İş-yolculuk-sağlık, yakın çevremizle olan ilişkimizi gözden geçirecek ve aksayan noktalar üzerinde duracağız. Kimlerle ortaklaşa yaşıyoruz veya kimlerle işbirliği içindeyiz bunlar üzerinde duracağız. Saat 16:25 - 20 Kasım Saat 07:31 arası Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir. Başkalarına anlayışlı davranmamızı, dengeli ve uyumlu bir şekilde hareket etmemizi gerektiren durumlarla karşılaşabiliriz. Böyle hallerde ne kendinizden çok şey vererek üzülmeli ne de sorunları görmezden gelerek üstünü kapatmalıyız. Gerilimden uzak bir gün geçirmenin tek yolu, insanlarla uyum içinde olmak ve elden geldiğince esnek düşünmektir. Zaten bir Boğa genel olarak karmaşadan uzak durmaya çalıştığı için, her zaman olduğu gibi bu durumun bilincinde hareket etmeyi başaracaktır. Özellikle ilişkilerimizde uyumlu davranmamız yerinde olur. Gününüz arzuladığınız şekilde geçsin. İşlerinizde başarı, huzur ve mutluluklar dileğimle,

19 Kasım 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş Karşıt burcunuzdan size destek verecek ve beklentilerinizle ilgili değişim fırsatları yakalamanıza neden olacaktır. Yaratıcılığınız hız kazanıyor. Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız. Yeni kazançların ve sözleşmelerin gündem kazanmasıyla daha dikkatli davranmanız gerekecektir.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki bir kişinin problemleriyle uğraşmanız gerekebilir. İlişkiler açısından gergin bir gün olabilir veya ortaya çıkan haberler ya da yaşanan olaylar nedeniyle diğer işlere konsantre olamayabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Güneş Satürn kavuşumu engellenmişlik hissi ve tutukluk yaratabilir. Kendimizi baskı altında, stresli veya yorgun hissedebiliriz. Sorumluluklar artabilir ya da gelişmeler görevlerin yoğunlaşmasına neden olabilir. Şimdiye kadar yüzünü göstermemiş ani gelişmeler veya konular nedeniyle bittiği düşünülen anlaşmalar ya da henüz sonuçlandığı düşünülen konular tekrar ele alınabilir. Esnek olunması gereken günlerdeyiz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma düzeninizi gözden geçirebilir, performans değerlendirmesi yapabilirsiniz. İş ortamınızda olumlu bir hava gözüküyor. Ancak ufak şeylerden ani gerginlikler çıkma ihtimali de var. Çalışma arkadaşlarınızla olan iletişiminizde dikkatli olun. Sağlıkla ilgili konularda yeni haberler ve yeni planlar gözüküyor.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HEMEN karar verip uygulayın. İş konusundaki aksilikler sizi endişelendirmesin. Yurt dışı bağlantısı olan Boğalar keyifli haberler alacaksınız.

19 Kasım 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

19 Kasım 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 02' 37"
Ay
Kova
18° 18' 05"
Merkür
Koç
17° 37' 19"
Venüs
Boğa
03° 03' 13"
Mars
Koç
01° 00' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 48"
Satürn
Balık
16° 43' 15"
Uranüs
Boğa
22° 26' 33"
Neptün
Balık
28° 57' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 09"
Lilith
Başak
23° 31' 22"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>