Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin son derece anlayışlı biri olmasının mutluluğunuzdaki payını görmeli, ilişkiyi yokuşa sürmemelisiniz. Yersiz küçük kıskançlıklarınızdan bir an önce arınmalısınız.

İşyerinizde kurduğunuz dostluklar içinizi ısıtıyor. Kariyeriniz açısından pek yararlı bir işyerinde olmamanıza rağmen, doyumlusunuz. Akşama yakın saatlerde biraz problemli bir görüşmeniz olabilir

Küçük birikiminiz hareketsizliği, sizi onu bir yerlerde değerlendirme arayışlarına sokabilir. Bir tanıdığınızdan bu anlamda yardım isteyebilirsiniz. Bütçenizdeki denge bir miktar bozulabilir.

İş hayatının, insanların en karmaşık ilişki ortamı olduğunu unutmamalısınız. İşyerinizdeki bir sorunun dışında kalmak istiyorsunuz. Bu davranışınız, haklı gerekçeleri de olsa, istismara açık görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerdeki zihin dağınıklığınızdan kurtulmanız gerekiyor. İşbirliği içinde olduğunuz bazı kişilerde, önemli ayrıntılara gereken önemi vermediğiniz izlenimi gelişebilir. Bunu dikkat etmelisiniz. Yakın çevrenizde oluşan duygusal ekipleşmelerin çok iyi niyet taşımadığına inanıyorsunuz. Bu konudaki eleştirileriniz, bazı insanlarda size karşı bilenme yaratabilir.

19 Mart 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:06 Ay-Merkür görünümü, alacak-vereceklerin gözden geçirilmesini sağlıyor. Bu saatlerde tartışmalardan kaçınmak gerekir. Eğer sıkıldığımız bir mesele veya bir haber alırsak hemen sinirlenmeyelim. Şöyle bir üzerinde mantıklı şekilde düşünelim. Bir çıkış yolu bulabiliriz. Saat 06:56 Ay-Neptün ile zorlu görünüm etkisinde kişi başarı özlemiyle yanıp tutuşuyor. Çevresiyle olan ilişkisini önemsiyor ve ileriye dönük olarak düşünülen işlerde yanılmak istemiyor. Doğru ve net bir şekilde olayları görmekten yana olmamızda yarar var. Benim size tavsiyem her zaman bir açık bir kapı bırakmanızdır. Bu sizi yanılmaktan koruyabilir. Saat 23:36 Ay-Jüpiter görünümü, başkalarıyla paylaşımda bulunma arzumuzun işaretçisidir. Tabii ki kazanmak, başarılı olmak, beğenilmek, çekici bulunmak isteriz. Kendimize sağlıklı yaşamak adına özen gösteririz. Eğer gerekli görürsek iyi niyetimizi de gösteririz. Ancak nezaketsiz insanlara kibarca uyarıda bulunuruz. Gönlünüz gibi güzel geçecek bir Pazar dileğimle,

19 Mart 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınla bir plan yaptıysan, planların aksayabilir. Bugün özel biriyle buluşacaksan, heyecanın artacak.

19 Mart 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta bazı sorgulamalar ve şüpheler yanlış noktalara getirebilir. Kıskançlık içeren konulara karşı yerinizi doğru korumanız gerekmekte.

19 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ilişkilerinizde fazla hayalci olabilirsiniz. Kendinizi gereksiz yere endişelere odaklamamalısınız.

19 Mart 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sahip olduğunuzdan daha fazla paranız varmış hissine kapılmayın ve aşırı harcamalardan kaçının. Sizi motive eden kişilerle görüşebileceğiniz bir haftasonundasınız.

19 Mart 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal işlerinizi rahatça çözümlemenizi sağlayan, para akışınızı destekleyen bir enerjinin yanı sıra, çocuklarınız ve aşk hayatınızda değer verdiğiniz kişi için fazladan harcamalar yapabilirsiniz. Kendinizi iyimser ve pozitif hissedeceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

19 Mart 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelecek planlarınızı yapmak ve gerçekleştirmek için güzel bir gün ama ortak parasal konularda önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Başkalarının sizi yönlendirmesi yerine bugün siz insanları yönlendirmelisiniz.

19 Mart 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatın bilinmeyen kısımlarına karşı felsefi yaklaşımlar geliştirmek isteyebilirsiniz. Devletle ilgili evraklarda ve kredi olanakları için olumlu bir gündesiniz. Cinsellik, ölüm ve insana ait tüm özelliklerin zihninizde sorgulandığı ve hayatınıza dair kriz ortamı oluşturan konuların çözümleri üzerinde kafa yorabileceksiniz. Cinsellik biraz daha hayatınızda önem kazanabilir ve bilhassa çılgın fanteziler zihninizi doldurabilir. Metafizik ve ruhani çalışmalara yatkın olabilir ve bu konularda geliştirilen çalışmalara yönelmek isteyebilirsiniz.

19 Mart 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün son derece canlı ve enerjik olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Aklınız fikriniz, hareketli bir sosyal yaşam ve eğlencede olabilir. Ancak; görevlerinizin herşeyden önce geldiğini kendinize hatırlatmalı, eğlenceyi sonraya bırakmalısınız.

19 Mart 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 58' 41" R
Ay
Terazi
12° 25' 11"
Merkür
Boğa
04° 58' 33"
Venüs
Boğa
24° 37' 15"
Mars
Koç
14° 25' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 16"
Satürn
Balık
18° 02' 57"
Uranüs
Boğa
23° 27' 26"
Neptün
Balık
29° 25' 07"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 54"
Lilith
Başak
25° 27' 56"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>