Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevdiğiniz kişiyle tartışabilirsiniz bugün. Duygularınız düşüncelerinizi etkileyecektir ve olaylara daha duygusal bir açıdan bakabilirsiniz.

İş yaşamınızda oldukça tutarlı hareket edeceğiniz ve zihinsel olarak oldukça aktif olacağınız bir gündesiniz. Hayatınıza ilişkin yeni kararlar almanız mümkün. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz.

Maddi konularda genel anlamda şanslı olacağınız bir gündesiniz ve kendinize yeni gelir kaynakları bulmak bir takım girişimlerde bulunabilirsiniz. Maddi konularda olumlu etkiler altında olacaksınız.

Çalışma hayatında rekabet ve çekişme sizin kişiliğinize uymuyor. Bu yüzden bugün iç dünyanıza dönebilir, günlük işlerinizi yaparken sıkıntıya düşebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zamanınızın çoğunu evinizde geçirecek, işlerinizi evinizden organize etmeye çalışacaksınız. Çalışma hayatına mantıklı yaklaşıyor,ve sosyal yaşamınızı iyi dengeliyorsunuz. Ebeveynlerinizin onlara doğal gelen ama sizi inciten kırıcı davranışlarına karşı kendinizi güzel sanatlarla uğraşmaya verdiniz ve bu konuda da oldukça başarılısınız. Sevdiklerinize güzel sürprizler yapma hazırlığı içindesiniz.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 00:48 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi konulardaki sorunları aşabilme arzumuzun işaretçisidir. Bir şeyleri saklamadan, net ve açık şekilde ifade etmeye çalışırız. Çünkü böyle yaptığımızda kendimizi mutlu hissederiz. Saat 05:39 Mars-Uranüs görünümü, geçen Mayıs ayında ilk kez gerçekleşmişti. Şimdi ikincisi, ardından Eylül ayında son kez oluşacak. Bize, karar vermeden önce her konuda tekrar incele diyor. İş hayatında, özel yaşamda değişimler gündeme gelebilir. Alışagelmiş düzenin yerine, farklı bir bir yol, yöntem ve gelişme yaşanabilir. Hayat tarzınızda, ilişkide,ortaklığında değişim yaşanabilir. Bunlar yavaş yavaş hayatınızda belirlemeye başlıyor. Yeteneklerinizi değerlendirmek, geçmiş yerine yeniye yer açmak gerekiyor. İçinizdeki saklı duran potansiyel gücünüzü şimdiveya özel hayatınızda yaratıcı şekilde kullanmalısınız. Açık fikirli olmak size güzel fırsatlar ve olanaklar getirir. Tam tersine inatlaşmak, diretmek, değişime kapalı olmak sizi gelişmekten alıkoyabilir. Saat 09:03 Ay-Güneş görünümü, sizi aktif olmaya yöneltir. Arzularınız yoğundur. Ne kadar güçlü olduğunuzu birilerine ifade etmek ve kabul ettirmek istersiniz. İnandıklarınızdan vazgeçmezsiniz.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün özelliklehayatın, günlük yaşamın ve sağlığını ilgilendiren konularda ciddi kararlar alacaksın. Uzun zamandır ihmal ettiğin sağlığın ile ilgili gelişmeler ön plana çıkabilir. İş yerinde gündelik işlerden kopuk hallerin bir süre sonra eleştiriye neden olabilir. Yeni bir ilişkiye başlamak üzereysen ve bugün buluşacaksan, olduğundan daha sade görünmende fayda var. Ailene karşı kendini ispat etmek isteyişin, cesur kararlar alamana neden olabilir. Beklediğin haberler karşısında sabırsızlığını gizleyemeyeceğin bir gün seni bekliyor. Sorunlara çözüm odaklı yaklaşıyor oluşun, zihnen rahat hissettirecek.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda size yük olan bazı işlerden kurtulmak için kolaylaştırıcı çözümler bulabileceksiniz. Bugünlerde daha fazla sosyalleşme isteğiniz dostlarınızla daha nitelikli vakitler geçirmenize olanak sağlıyor.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerinizde yeniliklere açık bir gün. Yeni bir projeye veya işe başlayabilirsiniz. Sahip olduğunuz finansal kaynaklarınızı çoğaltmak istemeniz mümkün. Yatırımlarınızı gayrimenkul olarak değerlendirmek istemeniz olasıdır. Bu tür yatırımlar sizin için güvence anlamına geliyor olabilir. Kişisel harcamalarınızda kontrollü olabilirsiniz.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçe kapanıksınız. Geçmiş gözünüzün önünde gidip geliyor. Bunun size hiç faydası yok. En küçük aksilikte hırsınızı geçmişte yaşananlarda aramayın.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşamınızla ilgili yeni kararlar almak, ev ve yerleşime dair düzenlemelerde bulunmak ve kendinizi güvende hissettirecek yeni planlar yapmak için ideal bir gündesiniz. Bugün güven duygusu sizin için çok önemli olacaktır. Bu güvenceyi somut olan şeylerde arayacak, sevdiklerinizin her an yanınızda olmasını isteyecek ve onlarla sevgi dolu paylaşımlarda bulunacaksınız.

2 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve kariyer mücadeleleriniz risk almanızı ve düşünmeden hareket etmenizi sağlayabilir. Göz önünde olacağınız yerlerde,hayatınızda tehlikelere ve bazı değişimlere hazır olmalısınız. Vereceğiniz tepkiler en çok size ve statünüze zarar verebilir. Bu dönem esnekliğinizi koruyun ve karşınıza gelecek olan olaylarda ani davranışlardan kaçının.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim, beklemediğiniz değişikliklerle sizi karşı karşıya bırakabilir.Evdeki ilişkilerinizde aniden kopmalar yaşanabilir. Her türlü sürprize açık bir gün. Sizin kadar mevcut düzeni korumak isteyen biri için bu süreç zorlayıcı olabilir. Hızlı karar vermeden önce iki kere düşünün.

2 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

2 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 28' 31" R
Ay
Aslan
16° 50' 54" R
Merkür
Koç
28° 53' 33"
Venüs
Boğa
18° 52' 19"
Mars
Koç
10° 51' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 22' 06"
Satürn
Balık
17° 43' 59"
Uranüs
Boğa
23° 11' 10"
Neptün
Balık
29° 18' 30"
Plüton
Kova
02° 04' 13"
Chiron
Koç
21° 26' 44"
Lilith
Başak
24° 56' 51"
True Node
Koç
14° 52' 44"
Son Güncelleme : 14/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>