Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Evet yeni ilişkiler için şanslı birgündesiniz. Şayet yalnızsanız bu yalnızlığınızdan beklenmedik şekilde kurtulabilirsiniz. Yeni ortamlara girmek sizin için sürprizler doğurabilir.

Gün boyunca dikkat ve özen gerektiren çalışmalar yapabilir, düşüncelerinizi güçlü bir biçimde ortaya koymak isteyebilirsiniz. İş ortamında değişiklikler mümkün. İstediğiniz yönde düzenlemeleri kabul ettirebilmeniz olası.

İş ve para konularında ağır giden şeylerde hızlanma olacağı gibi bugünlerdeamaçlı gezilere çıkabilirsiniz. Olumlu görünen anlaşmalar üzerinde gereğinden fazla ayrıntı üzerinde durmaya gayret edin.

Kendinizle daha çok ilgilenmelisiniz. Son birkaç gündür yaptığınız aşırılıkları dengeleme zamanı geldi ve yeni sorumluluklarınızı aksatmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir mülk işiyle ilgili koşuşturmalarınız olabilir. İşin gittikçe belirginleşen para boyutu, çabalarınıza ivme katabilir. Sınırsız özgürlükten yanasınız. Ama bu konuda eleştirel bakılan çifte standart uygulamalarınız da var. Hayata bakışınız, çevrenizdeki insanları hayatın hoş yanlarını görmeye zorluyor. Dünden bugüne sarkmış sorunlar siz herkes kadar etkilemiyor.

2 Şubat 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:35-17:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Sevdikleriniz ve sevmedikleriniz konusunda keskin görüşleriniz vardır. Eğer iyi niyetli olmadığını düşündüğünüz kişiler varsa onlara karşı tedbirli davranabilir hatta gerekirse lafınızı pek esirgemezsiniz. Ancak tabii ki bunun dozunu iyi ayarlamak lazım. Saat 17:49 itibariyle hayatı farklı bir açıdan ele almamızı sağlayan Ay-Yay burcu seyri,  zorluklarına rağmen, yaşamak denilen olgunun ne kadar kıymetli olduğunu düşüneceğiz. Finansal ve duygusal konularda tabii ki tedbirli davranmakta fayda var. İyi niyetliliğin veya abartılı düşünerek karar vermenin doğru olmadığını bilelim.

2 Şubat 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başkalarının göremediklerini ve anlamakta zorlandıkları her şeyi daha net görme ve gizli olayları hissetme gücünüzün arttığı bir süreçtesiniz. Çevrenizdeki herkese de tüm yeteneklerinizi kullanarak yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. Başkalarının yaralarını iyileştirip aslında kendinize de yardımcı oluyorsunuz.

2 Şubat 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farklı bir alanda maceraya atılmanıza neden olacak beklenmedik fırsatlar ya da olanaklar söz konusu olabilir. Aklınızı serbest bırakarak olasılıkları daha iyi değerlendirebilir veya bilgi edinmenizi sağlayacak toplantılar yapabilirsiniz. Aşk hayatınız ve romantizm açısından güzel bir gün. Sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğleye kadar olan saatlerde yapılması gereken işleri tamamlayalım. Öğle sonrası, olumlu ve akışkan enerji ön planda. Ancak, sürekli değişen planlar veya kararlarla uğraşabiliriz. Birkaç gün daha, ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmeli, ağzımızdan bir kelime kaçmamasına özen göstermeliyiz. Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir. Pazarlıklar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda uzlaşmak kolay olmayacaktır. Bugünlerde attığımız imzalardan ya da atacağımız adımlardan önümüzdeki hafta değişen fikirlerimiz veya ortaya çıkan gerçekler nedeniyle, pişmanlık duyabiliriz. Veya başkalarının manipülatif hareketleri ya da tahrikleri yanlış kararlara veya imzalara neden olabilir. Tam olarak kavramadığımız veya anlamadığımız konularda harekete geçmemeli ve ağzımızdan yanlış kelimeler kaçmaması için dikkatli konuşmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

2 Şubat 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde eşinizle ilgili işlerinize hız kazandırabilirsiniz. Bu konuda yeni kararlar içinde olabilirsiniz. Karşınızdaki insanlarla iletişiminiz önem kazanabilir. Sizi uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Günün ilerleyen saatlerinde ortak para konuları gündeminize gelebilir. Sizi krize sokan konularda alternatif planlar yapmanız gerekebilir.

2 Şubat 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntı yaşadığınız insanlarla tekrar mücadele içine girebilirsiniz. Yüksek özgüveniniz hata yapmanıza neden olabilir. Duygularınız kıpır kıpır.

2 Şubat 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

2 Şubat 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz bugün ön planda olacak. İlişkinizi sosyal ortamlarda rahatça yaşayacaksınız. Bu sıralar kafanızda birçok plan olabilir ama hepsini sırayla yapmalısınız.

2 Şubat 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok büyük istekler içine girebilir, sabırsız ve öfkeli bir tutum içinde bulunabilirsiniz. Geriliminiziarkadaşlarınıza ve yakın akrabalarınıza yansıtmaktan kaçının. Sevdiğinizin desteği rahatlamanızı sağlayabilir.

2 Şubat 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, üzerinde fazla düşünülmemiş, ani tepkilerle verilen kararların, özellikle de maddiyat ile ilgili olanların, gelecekte çeşitli aksaklıklara sebebiyet verme riski bulunmaktadır. Bu nedenle, her türlü maddi karar ve planlamayla ilgili olarak işi şansa bırakmamalısınız.

2 Şubat 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 51' 04" R
Ay
Terazi
10° 50' 54"
Merkür
Boğa
04° 47' 30"
Venüs
Boğa
24° 27' 31"
Mars
Koç
14° 19' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 24"
Satürn
Balık
18° 02' 26"
Uranüs
Boğa
23° 26' 59"
Neptün
Balık
29° 24' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 30"
Lilith
Başak
25° 27' 03"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>